Eşim yıllar önce yazdığım günlüğümü okumuş, içinde yazanlardan dolayı kendini toparlamaya çalıştığını söylüyor. Nasıl davranmalı?

5 yıllık evliyim. 10 senelik (1999-2009) bir günlüğüm var. Evlenmeden önce de özel bir eşya olduğu için yanımda getirdim. Eşim ben evde yokken günlüğü bulup okumuş. İçerisinde 3 kişiden bahsediyormuş. Birini hatırlamadım bile. Bunun bu evde ne işi var niye getirdin diye laf etti önce. Sonra kendisiyle ilgili hiç bir şey yazmadığıma takıldı. (Kendisiyle görüşüyorken günlük tutmuyordum) Okuduklarından dolayı kendisini toparlayamıyormuş. Ben ne yapayım bi de yaşamışım onları. 🙄 Sonra ben atar yapınca anneme geldi, dönüşte beni öpüp çok özlediğini söyledi. Ne bu şimdi? Önce istediğini alacak sonra kaldığı yerden devam mı edecek anlamadım.

Günlükte öpüşmek isteyen biri vardı ben hiç öpüşmemiştim. Onun zorlaması sonra başla şeylere zorlaması falan var.

Diğer bir kişiyle ise bir kere görüşmüştüm Ankara ' da yaşıyordu sevmiştim onu ☺ öpüşüp koklaşmıştık.

Diğer kişi de öyle bir kere görüşmüştüm hatta öpüşmeyi ondan öğrenmiştim hiç unutamam. Sonra memleketine dönünce evli ve çocuklu olduğunu aramamam gerektiğini söylemişti.

Yani gençlikte bu erkek yaptırımlarından bıkan bir ben vardı. O yüzden ısrar edilmesine asla dayanamıyorum. Detaylardan önce eşimle ilgili bir yorum yaparsanız sevinirim. Evlenmeden önce eşim ilişkilerim olduğunu biliyordu.
Güncellemeler
+1 yıl
BU ARADA ÖYLE ŞEYLERİ DE YAZDIĞIMI HATIRLAMIYORDUM.
Eşim yıllar önce yazdığım günlüğümü okumuş, içinde yazanlardan dolayı kendini toparlamaya çalıştığını söylüyor. Nasıl davranmalı?