Eşimle ilgili bir sorunum var ama 10 yıllık evli olmama rağmen konuşarak çözülmüyor lütfen yapıcı mantıklı tavsiyesi olan yazar mı?

Öncelikle eşimi insan olarak seviyorum. Kötü bir insan asla diyemem. 1 kızımız var. Ancak yetişme tarzımız dünyaya bakış açımız hayallerimiz o kadar farklıymış ki. Duygusal boşluğum yıllardır artarak devam ediyor. Gözlerimin içine bakıp ne hissettiğimi anlayan, şefkat gösteren, ruhumu gören, gerçekten halimi anlayan biri değil. Yıllardır hep iyi taraflarını gördüm kendimi avuttuğumu sandım. Şunu üstüne basa basa söylemek istiyorum. Derdim eşimi aldatmak falan değil. 2. Bir insan asla aramıyorum. Sadece bu duygusal boşluğu kendi kendime bir aktivite olur bir kitap olur ne bileyim ne yaparak kapatabilirim? Bir dönem aile terapistine gittik. Kendisi devam etmek istemedi zaten çok uzun süre gidecek maddi gücümüz de yoktu. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ne yapabilirim?

Eşimle ilgili bir sorunum var ama 10 yıllık evli olmama rağmen konuşarak çözülmüyor lütfen yapıcı mantıklı tavsiyesi olan yazar mı?