Zekiden kastım bir çok konuda kültürlü olan
Gelir. Bayılırlar
Hayır. Sanmıyorum. Aptal seviyorlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet, kesinlikle daha fazla çekici gelir, mesela bir konu hakkında tartışırsın o konu hakkında bilgi sahibidir onunla o tartışma hakkında konuşmaya bayılırsın. Ben mesela kişinin zekasından çok etkilenirim beni en çok çeken şey zeka zeka zeka
Peki neden?
Bir konuda uzmanlaşmış bir zekadan bahsetmiyoruz. Birden fazla alan için vakit harcayan okuyan gezen araştıran her kişi karşı tarafa çekici gelir zaten. Konuşmasına davranışlarına kısacası hayatına yansır.
Aynen. :)
Benden çok zeki olmadığı sürece elbette çekici gelir. Aptal erkek ciddi anlamda sıkıyor ve yoruyor. Bu nedenle en azından benim zekâ seviyeme yakın veya benden bir tık zeki olmasını isterim.
Orta tipli zeki ve mizah seviyesi yüksekse bide yerinde espiri yapabiliyorsa ister istemez dikkatimi çeker. Zekiden kastım ama direk bilgi topu değil ince zekadan bahsediyorum her konuda
Anladım kanka. Gizemli olmalı
Cevap
8Cevap
Bunları sormak yerine kendinizi geliştirseydiniz inanın farkı anlardınız.
İçine kapanık biriyim. Günüm karanlık bir odada kitap okumakla geçiyor. Biolojik olarak da karşı cinsi nasıl etkileyeceğimi düşünüyorum :)
Yaş 19. Daha çok yolum var be... Ama zaman göstericek kendini
Çok utangaçtım çocukken. Gerçi şimdi de biraz öyleyim. İlkokuldan Üniversiteye kadar bir kıza aşıktım.
Tahminen 11 yıl. Ama hiç açılamadım. Şimdi pişmanlığını çekiyorum. Ama bazen de sevginin sadece cinsellikten ibaret olduğunu düşünüp karşı cinsi boş veriyorum. Ama bazen de sanatçı, romantik ruhum buna izin vermiyor. Öyle garip bir durum ki
Elbette, bu nasıl soru :) Ama zekayı nerede kullandığı önemli. Sadece zeka, bir erkeği vazgeçilmez yapmaz
Başka neler lazım?
Gelir salak olan hiçbir insana katlanılmaz.
Kadın için de erkek için de zeka çekici bir unsur bence.
Bence de
Zeki erkek bir kadını yargılamadan dinleye bilen ve onu anlayacak olan erkektir.
Katılıyorum abi :)
Hemcinslerimi bilmem ama bana hayranlık verebilecek bir kişilik çeşitidir.
Neden. Yani nesi çekici
Bizim kızlar Zeki olmalı dese de lafta o daha çok tip zekası önemli onlar için
Tıp zekası mı? :)
sizin için de nedense hep bacak arası önemli.
Ne alaka
lafa gelince zekaya iç güzelliğe önem veriyorsunuz ama uygulamada orasına burasına bakarak çıkıyorsunuz daha güzel birini görünce de ona koşuyorsunuz sonra bir de sevgi falan bekliyorsunuz, siz yapınca cinsellik erkeğin doğasında var diyorsunuz biz yapınca orrospu oluyoruz. kadını obje gibi gören erkek sevgi beklemesin bu da bir gerçek kimse kendini kandırmasın.
Yoo normal tip olsun
Net gelir.
Bunu çok yaşadım. Aklınıza yatırım yapın beyler önce, kızlara değil. Akıldan sonra gerisi kolay.
Kanka gerçekten yaşadın mı?
Gerçekten yaşadım kardeşim. Zeki olduğunu anladığı an daha başka yer ediniyorsun karşı cinste.
Tabi tek unsur zekilik değil ama önemli bir unsur bu.
Zeka bir güç mü peki sence?
Geliştirilebilen bir joker eleman. Asıl güç çalışmada/gayrette.
Güçlü olmak için güç sarfetmemiz gerek. Orası doğru kanka. Daha sade düşün.
Yani para, dışgörünüm, saygı
Toplum gözünde güçlü birey kimlerdir yani
Nasreddin Hoca'nın dediği gibi "Parayı veren düdüğü çalar." . Ancak kişi zeki ve çalışkan olursa zaten para, saygı vs. gelir peşine.
Yani sen para yazıyorsun; ben paraya giden yolu yazıyorum. 😅
Doğru :)
Bunu anlatıyordum bunca zamandır :D
Bikaç günlük evet. O kadar bıkar hepsinden sonra kadın. Kümeye yar olmazlar yani. Seanslık bakın işe baglanmayın sakın. İhanet iftira dolandırma boşanma başja bişey göremez siniz
Kanka neye dayanarak söylüyorsun? Daha önce yaşadın mı? Paylaşırsan sevinirim
Ah be keşke bölünerek çoğalsaydık. Buna bile razıyım be
Benden zekisini sevmem. Ben a demeden b demesinden nefret ederim.
İlginç
Çoğu zaman kadınlar erkeklerinin güçlü olmasını ister. Onu koruyup, kollamasını. Yani problemlerini halletmesini
Hayır, yönetmelikleri erkekleri sevmezler
Vauvvv. :)
zekasını nereye kullandığına bağlıdır bir de gerçekten karşısındaki kişiye saygı gösteriyorsa onu pür dikkat dinleyip anlıyorsa benim için vazgeçilmez olur.
bence hayır ben cekici gelirim
İşte aradığım yorum. O kadar güzel ki bilgisayarı ters çevirip beğendim
vay vay vay dikkat et canım deprem olmasin
ASDSADASDASDASD
vay heyecanlandim
Öyle olsaydı evde kalmazdım.
Evlilik demiyorum abi. Sevgili işleri. Evlilik istemem
Evet çünkü sıkılmazsın.
Yakışıklı olunca sıkılır mısın?
Sadece dış gorunuş yetmiyor.
Saygisiz guzelligi napiyim.
Kesinlikle çirkin bile olsa ilgimi çeker
Evet, kesinlike
Neden
Bilmiyorum zaafım var😅
Çünkü zeki erkekler dikkat çeker.
Bu bir güç mü sence kanka
Evet bence 😂
Kesinlikle evet
Neden
Tabiki
Neden
Kesinlikle
neden
Tabiki...
Neden
Zeki erkek kadının kapasitesine göre nasıl ne şekilde davranacgini bilir...
ufak bir ornek;
guzel ama aptal bir kadina cirkin oldugunu soylerse mesela, kadin tripten tribe girecektir.
guzel ve zeki bir kadina cirkin oldugunu soylerse, kadin duelloya davet edildigini anlayacaktir.
cirkin ama zeki bir kadina, bu tarz bir sey zaten soylemeyecektir.
En güzel örnek budur
Etkilendim kanka.
evet
Neden
tipleriyle değil de zekalarıyla birilerini alt üst etmeleri güzel ve mantıklı geliyor bana
evet çekiciler..
evet
Neden
Gelir tabiki
Neden
Hem de nasılll🤤
Neden
Fiziksel güç de mesela hoşuma gider benim. Hoşlandığım çocuk çok ağır bir şeyi zorlanmadan kaldırınca nasıl eriyorsam benim çözemediğim bir meseleyi zekasıyla tak diye çözebilmesi de beni çok etkiler. Sayısal zekasının iyi olmasını isterim. Okumuş kendini geliştirmiş olsun isterim. Tercihlerim arasında mimar, elektrik makine mühendisi 😛Ben sağlık çalışanı olmak istiyorum benim gibi sağlık da okuyabilir. Benim bilmediğim bazı şeyleri bilsin mesela. Bir alanda çok yetkin olsun canımı yesin. Bütün varlığım onun olsun. O de benim olsun 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?