1.5 yıldır sevgili olduğum bir çocuk var beraber özel birşey yaşadık ve ilk özel şeyler yaşadığımız zamanlar ben maalesef gebe kaldım bana söktürücü aldı ve düştü neyse biz bu çocukla 2 ay önce ayrıldık beni istemediği için terk etmiş psikolojim bozuldu çaresiz kaldım çünkü kızlığımı bozan insan beni kullanıp attı bende ailesine söyledim ailesi evlendiririz çözüm bulucaz sen artık gelinimizsin dedi neyse sevgilim beni istemiyor ve istemediği için elinden gelen tüm pislikleri yapıyor yalanlar atıyo yalvarırım bana akıl verin 2 hafta sonra aileler görüşücek bu gece bana mesaj attı benleyken başkasıyla olmuşsun falan diye ama o da biliyor ki ben ondan başka hiç kimseyle konuşmuyorum buluşmuyorum her gün beraberiz zaten telefonuma da bakıyordu hep şimdi böyle yalanlar atıp ailesini kandırmaya çalışıyor ben yalan attığını nasıl açıklarım yalandan mesajlar atıp ben atmışjm gibi göstericek sanki ben öyle birşey yapmışım gibi lütfen yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
inanın evlenmek ya da onun beni istemesi umrumda değil yapmadığım şeyleri yapmışım gibi göstericek ben onun yalan attığını nasıl açıklarım
Yalancı bir insanın yalan attığını nasıl kanıtlarız?
açıklarım hesaplarımın şifresi ondaydı kendine mesaj attırdığını wp tan da benim pp mi kullanarak başka telefondan kendi telefonuna mesaj attıdığını söylerim
Allahindan bulsun. Karaktersiz ş. rfsiz. şöyle insanlara ne diye kendinizi emanet ediyorsunuz ya. Söyle ona peki istedigin gibi olsun evlenmeyelim. Bu durumda iftira atmasi için sebep kalmaz.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
bu sefer ailesine doğru söylediğim için böyle dedi der sonra yine suçlu ben olurum
Yapacağın şey basit. Mesaj ya da arama yoluyla sana böyle bir iftira atmasını bekle ve savcılığa git. Haysiyet ve şerefinle oynuyor. Ve bu tahmin ettiğimizden büyük bir suç. O seni tuzağa düşürmeye çalışırken bırak kendi topuğuna sıkmış olsun. Herkes ne mal olduğunu anlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evlenme seni sevmeyen seni kullanan biriyle yaşadıklarından dolayı içini nefret ve intikam bürümüş haklısin ama geleceğini düşün
hayır evlenmek umrumda değil zaten şu an amacım onun bana iftira attığını nasıl açıklarım
Açıklayamazsin
açıklarım hesaplarımın şifresi ondaydı kendine mesaj attırdığını wp tan da benim pp mi kullanarak başka telefondan kendi telefonuna mesaj attıdığını söylerim
Allahindan bulsun. Karaktersiz ş. rfsiz. şöyle insanlara ne diye kendinizi emanet ediyorsunuz ya. Söyle ona peki istedigin gibi olsun evlenmeyelim. Bu durumda iftira atmasi için sebep kalmaz.
bu sefer ailesine doğru söylediğim için böyle dedi der sonra yine suçlu ben olurum
Yapacağın şey basit. Mesaj ya da arama yoluyla sana böyle bir iftira atmasını bekle ve savcılığa git. Haysiyet ve şerefinle oynuyor. Ve bu tahmin ettiğimizden büyük bir suç. O seni tuzağa düşürmeye çalışırken bırak kendi topuğuna sıkmış olsun. Herkes ne mal olduğunu anlar
aslında bi kaç mesajı var eğer ailem öğrenirse sana pislik yaparım yapmadığım şey kalmaz aklın almaz gibi mesajları var
Ona baskı kurup söyleterek
bunu nasıl yaparım bilmiyorum evlenmek falan umrumda değil iftira attığını açıklaması gerek
Bul başkasını karış git çoluk çocuğa