Yalancı bir insanın yalan attığını nasıl kanıtlarız?

1.5 yıldır sevgili olduğum bir çocuk var beraber özel birşey yaşadık ve ilk özel şeyler yaşadığımız zamanlar ben maalesef gebe kaldım bana söktürücü aldı ve düştü neyse biz bu çocukla 2 ay önce ayrıldık beni istemediği için terk etmiş psikolojim bozuldu çaresiz kaldım çünkü kızlığımı bozan insan beni kullanıp attı bende ailesine söyledim ailesi evlendiririz çözüm bulucaz sen artık gelinimizsin dedi neyse sevgilim beni istemiyor ve istemediği için elinden gelen tüm pislikleri yapıyor yalanlar atıyo yalvarırım bana akıl verin 2 hafta sonra aileler görüşücek bu gece bana mesaj attı benleyken başkasıyla olmuşsun falan diye ama o da biliyor ki ben ondan başka hiç kimseyle konuşmuyorum buluşmuyorum her gün beraberiz zaten telefonuma da bakıyordu hep şimdi böyle yalanlar atıp ailesini kandırmaya çalışıyor ben yalan attığını nasıl açıklarım yalandan mesajlar atıp ben atmışjm gibi göstericek sanki ben öyle birşey yapmışım gibi lütfen yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
inanın evlenmek ya da onun beni istemesi umrumda değil yapmadığım şeyleri yapmışım gibi göstericek ben onun yalan attığını nasıl açıklarım
Yalancı bir insanın yalan attığını nasıl kanıtlarız?