Siz bir insanın yalanını kolay kolay anlar mısınız?
Gözlerinden, davranışlarindan belli olur da uzak mesafe olunca anlaşılmaz.
Gözlerinden, davranışlarindan belli olur da uzak mesafe olunca anlaşılmaz.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İşim insan benim için hiç zor değil😅
Benim bir yöntemim de aynı soruyu farklı zamanlarda sormak. Eğer farklı cevaplarsa yalan demektir.%100 tutan taktik.👌🏻
Bilmem, kimsenin yalanlarının peşine düşmem. Yüzüne de vurmam. İşime geliyorsa görüşürüm gelmiyorsa görüşmem, işime geliyorsa güvenirim gelmiyorsa güvenmem.
E ztn bana karşı yapılan yalandan bahsediyorum başkasına karşı olan beni de ilgilendirmez
Cevap
15Cevap
ben zaman içinde anlayabilirim.
yalanın türüne göre anlaması zordur.. mesela basit yalanlar için insanlar özenmez ama büyük yalanlar için oskarlık oyuncu misali performans sergileyebilirler..
en ideali birinden şüphe ettiğinizde bunu yüzüne karşı söylemeniz ve vereceği tepkiyi ölçmeniz.. çok dikkat etmeniz lazım.. ama burada bundan sonra verilecek her detay mesela sinirleniyor vs gibi o kişinin karakterine göre genelleme yapamayacağımız için yanıltıcı sonuç verecektir.. önemli olan zaman içinde söylediği şeyde tutarlı davranışlar sergiliyor mu.
o yüzden birinin bi konuda yalan söylediğini düşünüyorsanız geçmiş olsun..
bu kişi sevgilinizse tez vakit ayrılık nasip etsin diyeyim. çünkü sevgililer şüpheye düşürmemeli birbirini.. canını acıtsada gerçeği söyleyebilmeli birbirlerine.
Bakışları ve o anki davranışları çok belli ediyor
Kesinlikle ama uzak olunca bilemiyoruz
Uzak olunca da iki üç gün sonra farklı bir açıdan o söylediğini sor zaten patlatır 😂
Bunu anlamak çok zor değil. İnsan hal ve hareketlerinden belli edebiliyor. Çoğu zaman ses tonuna bile yansıyor bu durum.
Davranışlarından anlayabilirsin ve bunun için bir eğitim alabilirsin gerçekten internetten araştırıp bunlarla ilgili biraz bilgi alırsan daha iyi olur
Dersini bile aldım 😏😅
O zaman daha iyi bilmeniz lazım bizden yani şimdi ben ne desem boş ama eğitimli almış bir insan daha mantıklı cevaplar verebileceğine inanıyorum
Üniversitede dersini gördüm, maksat soru olsun zaman geçsin.
Aman insanlar ne düşünüyorsa düşünsün benim için önemli olan insanların ne düşündüğü değil benim ne düşündüğüm insanlar belki benim için kötü şeyler düşünüyor olabilir belki benim dedikodumu yapıyor olabilir ama onlar sonuçta arkamda hayatı bu açıdan bakmalıyız
Sürekli kendiyle çelişiyorsa, çünkü aynı soruları mutlaka farklı şekillerde sorarım cevaplar değişiyorsa anlarım zaten
Yalan söylerken gözlerine bakamaz sağa sola kaçar gözleri
Bazıları bu işi profesyonelce yapıyor bazıları ise hemen belli ediyor
Valla insan analizinde pek iyi değilim anlayamıyorum ya taki yatsıya kadar..
Uzak mesafe ilişkisi kadar berbat bişi yok gerçekten
anında anlarım anlamasam bile kesinlikle hissederim
Uzak mesafe yakın mesfe ben hissediyorum yalan söylediğini direkt bu da hayat tecrubesinden kaynaklı olsa gerek
Konuşmasından anliyorum
Tecrübeli sin hayat insana bir çok ozellik kazandırıyor
@OlgunErkek07 öyle maalesef
Birazda kalbin güzel sanırım. Saf kalplisin.
@OlgunErkek07 bilmem ki bunu nasıl soyleyebildin tanimadan
Çünkü tecrubeden çok böyle kişiler hisseder. Tanımak isterdim seni
@OlgunErkek07 himm tamam
Tamam yazınca bende bana mejaj atacaksın sanmıştım
@OlgunErkek07 yok ya zaten kimseyle tanismiyorun burdan sana iyi akşamlar
Ne diyeyim güzel şeyler hissetmistim bende. hayirlsi olsun peki
canım gibi davranıyorum; bu zaten anlamaz diyip çelişkili konuşmaya başlıyorlar. Sonra kanıtlarıyla önlerine döküyorum.
Çok aşırı detaya girer
İyi tanımadığım herkesin yalan söylediğini farzediyorum
Kulak memesinden.
nasıl
İnsan hissediyor aslında
Yüz ifadesinden davranışlarından
Konuşmasından anlaşılır bence
Hisler
Çevresine bakarak
həyacan yapar
Belli eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?