Boyle bir kiz size samimi, icten mi gelir yoksa yapmacik mi?

Annemin kuzeninin bir kizi var kendisi 26 yasinda acikogretim mezunu sevgilisi de atanamamis bir muhendis annem gecen kiza sordu dedi ki sevgilin nereli kimlerdendir dedi kiz hemen "sevgilim Adiyamanli, muhendis 7/8 bin tl maasi var" yani adam atanmadi 3 bin tl maas aliyor normal bir iste calisiyor diyor 7/8 bin tl maasi var yani kiz 20 cumle kullaniyorsa 16 cumlesi benim sevgilim muhendislikten mezun benim sevgilim muhendis atama olunca 7/8 bin tl maasi olacak gecen bana dedi ki eski erkek arkadaslarim bana bisey almazlardi bir yere goturmezlerdi mahale kenarlarinda bulusurduk bu sevgilimle heryere gidiyoruz bana gratisten sevdigim sampuani aldi diyor birde bu kiz cok agresif her kavgaya bulasir her tartismaya bulasir oyle bir huyu var oz ve oz halasi ona dedi ki sen boyle agresif olmaya devam edersen hic bir adam seni es olarak istemez hic bir kaynana seni gelin olarak istemez dedi ve halasi onu dedigi gunden beri surekli "atamam olunca maasimin hepsini esimin ailesine verecegim bizde kocamin maasiyle geciniriz. Benim yukseklerde gozum yok dugun bile yapmak istemiyorum diyor kizin evi ceyizlerle dolu ama oyle boyle degil her yerden ceyiz fisikiriyor kiz diyor ki ayyy ben patik falan istemem ne gerek var bide sosyal medyada butun kizlarin evi ceyizlerle benim evim kitaplarla dolu yazdi :D ya boyle kizlar size samimi mi gelir yoksa yapmacik mi ben onun sevgilisine uzuluyorum yani kizin gercek yuzunu gormedi ben kiza sordum dedim sevgilinin yaninda nasil davraniyorsun kiz diyor ki ayyy sevgilimin yaninda cok kibarim :/ :D
Güncellemeler
+1 yıl
orda misiniz
Boyle bir kiz size samimi, icten mi gelir yoksa yapmacik mi?