Hemen soğurum
Unutmak için zaman ister
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Soğumam önce güzelce acımı çekerim sabah kalktığımda bir saat akşam yatarken 1 saat unutmuş olsam bile onu düşünürüm bilerek kendime acı çektirirm tabi sonra yarın öbür gün yanıma geldiğinde karşısında o eski bıraktığı ona tapan sevgilisi değilde buzla kaplanmış artık başka limanlara gitmek için yol alan bir gemi kaptanın boş ve anlamsız bakışlarıyla onu karşı bırakırım
.
Karşı tarafın tüm çabalarına rağmen kırıp incitmeden 5 ay uzak durdum.
Baktım olmuyor.
Ne sesini, ne yüzünü görmek istemiyorum.
Beni kesinlikle arama Çok acil bir durum olursa sadece mesaj yaz dedim.
Her fırsatta bir yerlere gitmek istiyor defalarca söylediğim sesini duymak ve seni görmek istemiyorum u taktığı yok.
lanet olsun madem durum buydu neden ayrıldık!!!
.
Unutmak diye birşey yok benim için. O olan olaya alışmak benim için aşırı derecede zor bi zaman alıyor. Çok zorlanıyorum ama sonunda soğuyorum ona ait hiçbir şey görmek istemiyorum buz gibi oluyorum evet vazgeçmek benim için zor oluyor ama o yolun sonunda o kişiyi affetmem bi daha ısınmam İMKANSIZ
Bir insan hayatına girince onunla paylaştığın anılar, güzellikler olur. Bunları ve o kişiyi kaybettiği için üzülenleri anlıyorum, ama ben herşeyi geride bırakıp temiz bir sayfa açmayı daha doğru buluyorum.
Cevap
22Cevap
Unutturum. Kimse benden değerli değil. Kimse için üzülmem. İstemeyen gitsin. Tutmuyorum kimseyi. Kısacık ömrümün bir gününü BİLe üzülmekte geçirmek istemem ama alıyor bi kaç gün ayrılık Acısı.
Unutmak için zaman lazım öyle ayağından çorap sıyırır gibi olmuyor yivli tüfek kurşunu gibi önden nokta olarak giriyor içeriyi dağıtıp arkadan bir karış olarak çıkıyor yaptığı tahribat kolayla geçmez.
A dedim. Anında soğurum. Aşk acısı falan çekince bir şey olmuyor çünkü. Ölüp bitmişsem onun için en fazla 2-3 gün sürer acısı ve yine unuturum.
unutmak bira zaman istiyor be maalesef ama ben hiç ilişkim olmadığı için şahsi kanaatim
Ayrılınca nedende hemen soğurum. Uzun ilişkilerimde değer verdiğim kişide zorlanabilirim.
Unutamayan , içindeki yarasını sürekli kanatanlardanım
Soğuduğum için ayrılırım. Terk edildiysem de unutmam çok uzun sürmez.
Çok zor unuturum be bak yine aklıma geldi gözlerim doldu
Yaşananları, verdiğim değer bir anda silip atamıyorum, zaman alıyor.
3 gün ağlarım sonra kalkarım ayağa. Ağlaya ağlaya öğrendik güçlü durmayı.
Ayrılık sebebime ve nasıl bir karakterden ayrıldığıma göre değişir..
Nasıl ayrıldığımıza bağlı olarak gerçekleşir. Soğurum
Insan bazen oyle severki zor unutur ama a cok seversen anca yerni dolduracak birisi olursa hayta anca unutur ama sunu gordgum birbirne olne mume ask insanlar var nefret ederler cogu birbirnden cizcim aylari bide derler sicim aylari siktilar basldimi cicim aylari cabucucak geciyioooo
Unutmak için senelerimi harcarım. Şimdi de segilimden ayrıldım ve muhtemel bir beş yıl sürer unutmam alışmam yeniden başlamam
Evli olarak düşünce zaten böyle bir cevap pek mantıklı değil gibi
Unutmak icin hicbir zaman efor harcamam sogurum direk difriz misali
Ayrılık da olsa 1 günde herşey unutulmaz karaktersiz değilse kişi
Eğer bana karşı bir şey yaptıysa hemen soğurum ama bir şey olmadıysa aylar sürer unutmama
Ben direk soğuyanlardanım ya zerrede üzülmem çok garip
Unutmak için zorlananlardanım.
genelde zaman ister ama nasıl bittiğine bağlı
ayrılınmışsa bitmiştir.
Ben ilk önce soğur ondan sonra bırakırım
unutmak çok zaman ister
En sevdiğim özelliğim hemen soğurum.
6 ay geçti hâla aklımda :(
Ayrılma sebebim soğumaksa unutmakta zorlanmam
Nasıl ayrıldığıma bağlı...
Alışılır sadece.. unutulmaz 😏
Soğurum ama unutmam zaman alır.