ՏҽӀɑʍՏ ♡
Kabul kabuuul, kar beyaz'a kara desen kabul

Bunu da dinlediniz inşallah 🙄
ՏҽӀɑʍՏ ♡
Kabul kabuuul, kar beyaz'a kara desen kabul

Bunu da dinlediniz inşallah 🙄
Flörtte kaybetme korkusu yaşamam, bu beni daha güçlü, öz güvenli ve cesur yapıyor. "İnadına kalacağım" diye iç sesim bana ısrar ederse kalırım ısrar etmezse de kalırdım.
Kadınlar/kızlar her zaman güçlğ olmalı ki flört döneminde kaybetse bile inadına kalmalı, kalmalılar. Buna kalpten inanmalılar.
👌
🤗
Eğer hisler gerçekse, kolay kolay vazgeçen biri olmam. Bir şeyleri kaybeder gibi olunca içimde bir savaş başlar, çünkü değdiğine inanıyorsam sonuna kadar kalmayı seçerim. Ama bu kalmak, kendimi ezdirmek ya da gururumu yok saymak anlamına gelmez. İnatla değil, inançla kalırım. Karşımdaki insanın da mücadele ettiğini, emek verdiğini görüyorsam yarım kalmasına izin vermem. Ama tek taraflıysa, sadece ben çabalıyorsam… işte o zaman içim kan ağlasa da çekip gitmesini bilirim. Çünkü sevgi karşılıklıysa anlamlıdır, yoksa en güzel hayal bile sadece acı verir.
Her engebeli yolun bir de inişi var bu yüzden her zorlukta kaçarak hiçbir mutluluğu hakkedemeyiz. Önce hakketmek yeri geldiğinde o engebeyi çıkabilecek irade gerek hemen kaçanlardan değilim kısaca...
Ama şart şu karşılıksız hiçbir ilişkiyi zorlamam içinde bulunmam.
Alkış şakşakşak djdj
Tamam djdja hak edersen yaparız
Bu sadece ilişki için değil bir davamda en son ne kadar haklıysam o dava için inadına savaşır ve inadına orada beklerim ki olay örgüsü ayağıma gelsin bu her şey için geçerli tabii
Cevap
25Cevap
Flört benim açımdan silinebilir demek anında yok olurum huzurum kaçınca 🤣
Aynı bneee
Artık kaybetmek şöyle dursun başlamaya bile ödüm kopuyor sevgiden ölsme bile kılımı bile kıpırdatamıyorum
O kadar iyi anlıyorum ki seni
Ben kaçmam buradayım da flört işlerini sevmiyorum, direkt sevgili olasım geliyor 😅
Aynı bnee
Kimseyle mücadele ya da rekabet edecek bir yapım yok. Olmuyorsa zorlamam.
Vah vah
Ben mücadele eden değil mücadele edilenim :) Rekabet etmem rekabet ortamı oluştururum. Bunu da buraya yazıyorum :D
Ego zehirlenmesi mi yaşıyorsun dkfk
Egolu olarak muamele edilen tek kişi ben değilim. Senin için de aynılarını söylüyorlar neticede :) Bu ego sayılmaz be :)
Bence alıngan olan sensin bugün 😅
Böncö ölöngön ölön sönsön bögön. Hiçte bile. Sadece biraz durgunum altı üstü
Ağlama tamam geçecek
heheh bilirsin. Tilkiler ulaşamadıkları üzüme egolu ıyk höyk falan derlermiş :)
Tilkiler üzüm mü yiyo jdfj
kuş üzümü yiyorlar ya be
Hiç bilmiyordum
Sana tamı tamına 4 harf öğrettim şu an. Üzüm. 4x40 140 yapar ona göre. ç
Allah senin cezanı kaldırsın emi
İşine gelmedi tabi :)
Ne hissettiğime bağlı. Sonuna kadar savaştığım zamanlarda oldu. Aman ben bununla mı uğraşacam kaybettiğim zamana yazık deyip o alanı terk ettiğim zamanlarda oldu. Tamamen karşımdaki insan ile alakalı bir durum.
Oluru varsa kaçmam sonuna kadar kalırım ama baktım olmayacak gibi işte o zaman yapacak bir şey yok 🤷
Hemen kaçmam birkaç adım daha atarım baktım karşı tarafta hiçbir hareket yok ondan sonra da kovalamayı bırakırım zorla güzellik olmaz çünkü
Israr sevmem zorlama da sevmem ben değil o kaybeder 💆. Çünkü yeteri kadar ona fırsat vermişimdir zaten tolere etmişimdir
Flörtün tribi pek çekilmez. Çünkü arada duygusal bağ henüz yoktur. O yüzden flört canımı çok sıkarsa beni kaybeder.
Ben hiç bir zaman hiç bir şeyden kaçmam jdkfk
Ama dayak gördün kaç derler dkdk
Şansımı denemeye devam ederim. Başka flörtlere de şans veririm.
Hiç bi yerden kaçmam ben. Genelde kaçırtırım 😀
Karşı tarafı ne kadar istediğime ve onun kararında ne kadar kesin ve net oluşuna göre değişiyor.
Eğer sevip güvendiysem mücadele ederim ederim sonuna kadar..
Kaybetmişsem vardır sebebi inat etmek toksiklik olur
İnadına kalmak bir şeyleri değiştirir mi?
Bazen zorlamamak en güzeli hele ki bir şeyleri mahvettiysek.
Bazı teklifler var mesela, hiç edilmemesi gerekir. İstememek kadar doğal bir şey mahvetmez ama o tür teklifler içinden bile geçer oke?
Aşktan öyle bir teklif yapılmıyor, dalga mı geçiyorsun
Duygular bize her şeyi isteme özgürlüğü sunmuyor.
Olabilirim.
Ben de buna saygı duymak istemiyorum
Her duyguya yer yok bünyemde
Sevdiğim zaman oluyor, evet. Sevdiğime sonsuz..
Sev deyince seviliyor mu?
:))
Umudumuzun bittiği yerde, inadımız başlar 😄
İşte o kadar djdj
Fotoğraf çok güzelmiş.
Evet çok hoş
Hiç yaşamadım bu duyguyu bilemiyorem
Yaşa
Hayatta her şeyi deneyimlemek lazım :D
Kaçarım 😂
Flörtte kaybetmek ne ya jddj
Ya sabır msjd öğren çabuk
😕😕
Kovalamanın bir anlamı varsa kovalarsın sert bir tavırla red edilme olduysa kovalamaya gerek yok
Kaybetmeyi bilmiyorum desem #Winner
Ahahah gülerim sorry 😕
Gülme bence Probier es aus
Başka?
Çay kahve
İnat en sevdiğim seydir
Neyi kaybedince ama
Eğer seviyorsam doğru kişi ise kalırım
Kaçmak doğamda yok çabalarım
Çabalamak gerek de bir yere kadar daa.
Durmak şık olmaz.
Ben genel olarak kalırım ama kaçarlar :))
Düşen bıçak tutulmaz
Kaybettiğimi kabullenmem zor olur
Kaçarım run😄
Temiz iş jdjd
Bence de ahajs
İstenmeyen yerde durmam.
Kaçanlardan
Biraz inat var galiba ama bi kere oldu yani
Ben biraz daha uğraşırım
Kalmam beni bulamazsınız aynı yerde 🍃
Kalanım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?