Gizli Üye(30-35)+1 yılYusuf denen cockla konsmayi denedinmi belki konssan aranzdaki ilsknm boyutu ne merak ediyorm beni cok sevdigini soyluyor ama senle hala knusmaya devam ediyor ona ne anlatyn falan desen. Bole bir drumda bende guvenemezdm ama demekki cocktan vazgecemiyor braz kendini geri cek cok ilgileniyomussun falan ya cek bakalm seviyorsa senin ilgini isteyecek.
012 Yorumla- +1 yıl
evet bu kurnazlığı bende düşündüm fakat ben onunla iglilenmediğimde beni arayıp küfür ediyor l*n sıçarım ağzına birimi var yoksa ne oldu sana sen böyle değildin benimle ilglenirdin gibi direk cevaplar vererek sinirleniyor
- +1 yıl
yusuf denen çocukla konuşmuştum 2 sefer kzı arkadaşım arkadaş olun çok iyi bir insan senin gibi demişti tabi beni başkalarına benzetmesi içimi acıtmadıda değil çocuk kızı seviyordu ama onunda çıktığı vardı el atlında tutmaya çalışıyor gibiydi sanki benim sevdiğimi öyle hissettim. ben
Cevap sahibi+1 yılScarm agzna mi bir kza hic yakismayann seyler bunlar. Bence biraz oluruna brak demekki ikinizdende vazgecemiyor 3yil onla dertlesmis diyorsun belki abisi gibi olmstur zor zamannda yaannda oldugu icin vazgecmesi zor olabilir. Ama bu dediklerine gore seni de seviyor. Evet belirsiz can skici bir durum ama guvensizlk yaparak ta onu iyice kaybedebilirsin. Oluruna brak eger sana ters bir davrans sergiliyosa zaten kimsenn yalani gizli kalmazAllah onu sana bir seklde gosterir.
- +1 yıl
yorumlarınız için çok teşekkür ederim kendisiyle aynı yaşıt dertleştiği insan ve bir anda sildirdim herşeyi düşündüğüm şuda var kız bunun yanına gitmiyor çocuk bunun yanına gidip görüşemiyoruz diyor yanı bide olaya bu açıdan bakalım ben çocuğu buldurup dövdürdüm. bunun kimsenin haberi yok sevdiğim insanında fakat ben halen bunların olacağından ve sevdiğim insanın bu ilişkiyi heba edip hata yapacağından çok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılHata etmissin bence ogrenirse eger cok kotu olur ve oglanda kiz hakkinda belki hic oyle bisey dusunmese bile dovdurdun diye isi inada bindirir ya da kiz gozune degerli gelmeye baslar. Boyle seylerde braz kiskancligini gizlemek daha iyi ters tepebiliry
- +1 yıl
sevgilim bana ilgisiz davranıyor 2 gündür
- +1 yıl
bunuda anlatmam gerek aslında şuanda tatilde denize giriyor felan öğlen birde bugün denize gitti akşam 5 6 ya kadar mesaj atmadı ailesiyle şıuan eniştesi halası vs kuzenleri felan resim çekmiş ama bende 1 de kalktım yazdım napıyorsun vs ben bugün yazamassam kızma dedi neden dedim denize gircem dedi neyse bende uyuyim biraz sıcak dedim oda hiç mesaj atmadı sonradan 5 de mesaj atmış bende 6 da falan uyandım herhalde bilmiyorum tam olarak saate bakmadım ama. oda ben uyudum diye artık akşamları geceleri şu an uyumaz benle konuşurken uykum geldi dedi hiç mesaj atmadan çekti gitti
- +1 yıl
akşam 6 da kalkıyorum bana diyor yemek yiycem tamam diyorum kalktığım an yemek yiycem dedi mangal yapıyoruz dedi neyse gitti saat 11 bucukta geldi 1O dakika konuştu benim uykum geldi dedi uyudu
- +1 yıl
ondan birgün öncede aynısı oldu evde yardım edicem dedi 2 felandı sonra gitti akşam 8 de geldi herzamanda bir bahaneyle geliyor yok bulasıkları yıkadım evi temizledim yardım ettim
- +1 yıl
o temizlik arasında neden mesaj atıp yazmadın dediğimde sinir etme felan yazıyor.
Cevap sahibi+1 yılYa tatildeyken bende oyleyim elime telefon almak gelmez tatil soncta. Bence dedigm gbi hersefernde mesaj atipndurma kiz seviyor seni ama fazla ilgiden bogma onu biraz rahat birak o zaten senin mesaj atmadgni gorunce hatasni arayip kendi aticaktr trip falan da yapma benim sevglm de oyleydi mesaj atmiyorm diye kizar hep bende o hesap sorcak simdi diye canm isteyerk degl skilarak mesaj atarm. Boyle davrnma bnce rahat brak braz.
- +1 yıl
işte ben mesaj atmadığımda o bende hata var sanıyor olay burada patlak veriyor bacım bana diyorki hadi ben mesaj atamıyorum sen boşsun sen neden atmadın diyor
En İyi Cevaplar
Eger sevgilinse ; sevdigin ve "seni sevense" whatsapda gorecegin tek şey kız dedikodusu bir kaç tane akraba mesaj o kadar emin ol buna.. :) güvensizlik yapipta iliskini tehlikeye atma derim ben :)
021 Yorumla- +1 yıl
ama kafamı kurcalayan bazı sorunlar var bacım
- +1 yıl
şimdi şöyle anlatayım.. ben 1 senedir çıkıyorum bu insanla ve çıkmadan önce çok büyük sorunlar atlatıp çıktık yani ne gibi sorunlar bunun 3 yıllık mesajlaştığı ve vaz geçemediği bir arkadaşı vardı yusuf adında fakat ben olayın içine girdiğimde 3 yıl arkadaşlarmış ama ondan öncede çıkmışlar ama kız bunu istememiş üzülmesin diye çıkmış çocuğada alışmış kızın pskolojik sorunları var yani panik atak tüm ölümcül hastalıkların onda olduğunu düşüyor çocukta buna geceleri teselli veriyormuş falan alışmış bu. ben bu kıza çıkma teklifi ettiğimde hiçbir erkek arkadaşın olmayacak benden başka dediğimde yusuf var onu silemem o benim 3 yıllık arkadaşım demişti benmi o mu dediğimde yusuf dedi
- +1 yıl
sonradan işte bana tekrardan geri döndü ben seni sevdim hoşlandım dedi vs öyle öyle güvenmeye çalıştım aradaki mesafeler yavaş yavaş kalkmaya başladı facebook hesabı şifreleri alındı vs ama facebooktan bu çocuğu aradığını gördüm yani hareketler dökümünde bu çocuğu aramış aramadım diyerek yalan attı al bak aknıtı dediğimde vallahi hiçbir sebebi yoktu dedi
- +1 yıl
sonra ben ona göz yumdum sevdiğim için neyse bu olaylar kapandı aradan 6 7 ay sonra 1 sendir dçıkıyoruz. 6 7 ay sonra ben buna bir soru sordum çok açık sözlüyümdür bana hiç yalan söyledinmi dedim oda direk evet cevabını vrerdi. çünki hissetmiştim yalan söylediğini sonradan işte yusuf bunun önünü kesmiş kızın hattını ben değiştirmitşim yusuf önünü kesmiş numaran değişti haberim yok görüşemiyoruz diyerekten kıza nuamrasını vermiş sonrada sevdiğim insan benimle kavga ettiğinde bu çocuğa mesaj atmış türkcele girdim baktım 11 tane mesaj atmış
neden attın dediğimde kavgamı etmiştik ne ozaman bişey oldu boş bulundum attıtm dedi - +1 yıl
ben ayrıldım o an bana yalvarmaya başladı ben onu değil seni seviyorum bukadar yaşanmışlık var yemin ederim ben seni seviyorum felan dedi yeminler etti ona karşı hiçbi sevgim yok hata yaptım dedi affet dedi.
- +1 yıl
güven birkere sarsılınca biraz zor toparlanıyor ama tekrar ben güvendim o hatayı bana yaptı ama benim sevgimden hiç eksilme olmadı sadece güven 0 ra indi.. ve şu an ne yapcağım. çocuk numarasını biliyor halen kendiside muğlada istanbula gelmesine 5 6 gün var geldiğinde hat dğişecek ve 2 aydır yanıma uğrayamıyor çanakkale trabzon felan gezdi ailesiyle.
- +1 yıl
o aylar çerçevesinde bu çocukla whatshaptan görüşmüşmüdür ben onun peşindeyim bacım anlayacağın
- +1 yıl
gece gündüz mesaj atıyorum ve arıyorum ayda 3o bin mesajı kim atmıştır 1 ayda sevdiği insana?
- +1 yıl
her dakika vakit geçiriyoruz mesajlasıyoruz ilgi gösteriyorum her dakika ama onun yüzünden işten çıktım.
- +1 yıl
kız olan ortama girme dedi işten çıktım daha ne yapabilirim. ?
- +1 yıl
önemli olan o kız yemin ediyor sana bidaha yalan söylemyeceğim diye ama ben bu whatshaptaki mesajları görmek istiyorum
- +1 yıl
kızla 3 sene arkadaş olarak devam etmişler yani kız bunu istememiş ama yazmasına alışmış panik atağı var kız arkadaşımın o varken ona destek çıkmış falan kimseyi üzmeyi istemiyorum diyordu bana falan. oyüzden silmedim diyordu
- +1 yıl
benim anlamadığım çocuk numarasını verdiğinde kız neden mesaj atıyor..
- +1 yıl
dertleşiyoruz falan diyordu annesi böbrek hastası diyordu oyüzden 3 yıllık arkadşaım o benim diyordu ilişkinin ilk başında ve ilişkimizin 4 5 ci ayında bu olay olmuş. ve kız benden 5 ay felan saklayarak vicdanına sığdıramadı ve sakladığı birşeyi itiraf etti yusufa mesaj attım felan dedi
- +1 yıl
ben halen seviyorum ama aklımda hep soru işaretleri var
- +1 yıl
ne yazikki öyleyim teşekkürler
+1 yılEski konuşmaları geri alma gibi bir ihtimalin var. Whatsap otomatik olarak mesajları yedekler. Whatsapı kaldırıp kurduğun zaman sana eski mesajlar yüklensin mi? diye soruyor. Kabul edersen bazı eski mesajlar geri geliyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1616266-whatsaap-acigi-bir-bakinnn ne ayaksınız la sız
02 Yorumla- +1 yıl
Vay Be :D SADSAFDAS
onun telefonunu bir iki dkklıgına alabilirsen kolay olacaktır yanlıs hatırlamıyosan tabii kendi tel. hesap acıp onun numarasını gir onaylama kodu onun tel. gidince msjı sıl kendi tel. dan rahatca bakabilirsin ama tabii güven hepsinden önemli :D gerek duyuyosan bı sıkıntı vardır
020 Yorumla- +1 yıl
olayı sizede yazayımmı? teşekkürler yorumunuz için ayrıca
- +1 yıl
sizede paylaşıyorum çok uzun fakat..
- +1 yıl
şimdi şöyle anlatayım.. ben 1 senedir çıkıyorum bu insanla ve çıkmadan önce çok büyük sorunlar atlatıp çıktık yani ne gibi sorunlar bunun 3 yıllık mesajlaştığı ve vaz geçemediği bir arkadaşı vardı yusuf adında fakat ben olayın içine girdiğimde 3 yıl arkadaşlarmış ama ondan öncede çıkmışlar ama kız bunu istememiş üzülmesin diye çıkmış çocuğada alışmış kızın pskolojik sorunları var yani panik atak tüm ölümcül hastalıkların onda olduğunu düşüyor çocukta buna geceleri teselli veriyormuş falan alışmış bu. ben bu kıza çıkma teklifi ettiğimde hiçbir erkek arkadaşın olmayacak benden başka dediğimde yusuf var onu silemem o benim 3 yıllık arkadaşım demişti benmi o mu dediğimde yusuf dedi
- +1 yıl
sonradan işte bana tekrardan geri döndü ben seni sevdim hoşlandım dedi vs öyle öyle güvenmeye çalıştım aradaki mesafeler yavaş yavaş kalkmaya başladı facebook hesabı şifreleri alındı vs ama facebooktan bu çocuğu aradığını gördüm yani hareketler dökümünde bu çocuğu aramış aramadım diyerek yalan attı al bak aknıtı dediğimde vallahi hiçbir sebebi yoktu dedi
- +1 yıl
sonra ben ona göz yumdum sevdiğim için neyse bu olaylar kapandı aradan 6 7 ay sonra 1 sendir dçıkıyoruz. 6 7 ay sonra ben buna bir soru sordum çok açık sözlüyümdür bana hiç yalan söyledinmi dedim oda direk evet cevabını vrerdi. çünki hissetmiştim yalan söylediğini sonradan işte yusuf bunun önünü kesmiş kızın hattını ben değiştirmitşim yusuf önünü kesmiş numaran değişti haberim yok görüşemiyoruz diyerekten kıza nuamrasını vermiş sonrada sevdiğim insan benimle kavga ettiğinde bu çocuğa mesaj atmış türkcele girdim baktım 11 tane mesaj atmış
neden attın dediğimde kavgamı etmiştik ne ozaman bişey oldu boş bulundum attıtm dedi - +1 yıl
ben ayrıldım o an bana yalvarmaya başladı ben onu değil seni seviyorum bukadar yaşanmışlık var yemin ederim ben seni seviyorum felan dedi yeminler etti ona karşı hiçbi sevgim yok hata yaptım dedi affet dedi. ilişkimiz şu an herzamanki gibi devam ediyor şakalar vs herşey konuşluyor benım ona asla yanlışım olmadı ama kafama takılıyor işte. :S
- +1 yıl
bununla arkadaş olan bir çocuk var ve bu arkadaş olan çocukla irtibatını kesmesini istedim ilişkimize başlarken erkek olmayacak dedim hayatında benden başka oda hayır demişti onu seçmişti o benım arkadşaım dedi sonra 1ay sonra falan bana döndü ben senden hoşlandım dedi konuşmak isityorum dedi iyi ozaman nuamrayı değiştirdi felan ilişkimiz başladı 5 6 ay sonra yusuf ismi arkadşaın bunu durdurup demiş görüşemiyoruz uzun zamandır felan numarasını sormuş değişimiş felan demiş vermiş benım kız arkadaşımda çocuğa numarasını ve benımle kavga ettiğinde felanmı ne ona yazdım felan dedi affet beni ben onu sevmiyorum dedi kız arkadşaımın face varken hep o çocuğun profilne bakar neden baktın dediğimde vallahi bişey yok hiç bir amaç yok diyordu ilişkimiz gayet güzel şu an fakat benım aklımda hep sorular mevcut. özeti bile bukadar yani :D
- +1 yıl
ve kız arkadaşım gelip bana itiraf etti bunları hayatında hiç bana yalan attınmı dedim açık sözlüyümdür. oda evet dedi bunlar oldu dedi. ama ben seni seviyorum dedi bitti dedim suratına kapatım ama ya lvardı
- +1 yıl
aslında cok normal kız sıgınagı olarak düşündüğü cocugu yazıyomus eger sen ona o ihtiyacını gıdererek o cocuktan once sana anlatmasını isteyerek yanındaki varlıgını hıssettırerek o cocugu mazıye gomembılırsın o cocuk onun danısmanı gıbı bıse olmus ama dediğim gibi davranırsan ona ıhtıyac duymucaktır :))
- +1 yıl
bacım kusurabakma ama bir insanın sevdiğidir sığınağı ne işi var benden başka bir erkekle ve benden habersiz numara alıp ona mesaj atıyor bence normal karşılamıyorum ben bunu
- +1 yıl
ben zaten 1 senedir türkcele girdiğimde karşımda 210 bin mesaj görüyorum. neyin sığınağı daha
- +1 yıl
iyide senden sonra olan bişe olsa haklısın ama cok oncedir konusuyorlarmıs kızın piskolojik sorunları var sonucta benım demek ıstedıgım ona o yakınlıgı kurmayı denmelısın sıgınak elbettette sevgilisi oldugundan seni görmeli ama bu da senın elınde ben yardımcı olmaya calıstım kötu yanlıs anlamayan fikirlerim
- +1 yıl
yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim fakat ben onunla okadar ilgileniyorumki o uyurken bile ona mesaj atıyorum hiç yalnız kalmıyor o bana kız olan ortamda çalışma dedi o işten çık dedi işten bile çıktım
- +1 yıl
bukadar sevgi agır geliyo demek :) senin yapıcagın bişe kalmamıs ama seviyosan artık diyebilinicek cok bişe yok ya cevresindekileri uzaklastırıcaksın ya da onu daha cok yakınında tutucaksın ya da baska cozum gelmiyo aklıma ama kendni bukadar heba etme çöpe atıcak birisi ise bütün bunları:)
- +1 yıl
haklısınız ama insan geçirdiği ve ilk öpücüğü neden o insana kondurduğunu düşünüp duruyor işte.
- +1 yıl
yapılan emekler ve harcanan boş geçen zaman gibi görünürse..
- +1 yıl
sağolun teşekkür ederim whatshapıda halledip herşey gözüktüğünde olayın sonunu buraya yazacağım :) ayrılıkta olabilir o çocuğu görürsem bir ufak yazışma görürsem direk soğur ve biter hatasını affedip şans tanıdım fakat bukadarını kaldıracak gururum yok
Sildiysee nasil gelir bilmiyorum bide guven ya o aynisini yapsa sana
014 Yorumla- +1 yıl
bacım nirvanaminın altına yazdıklarımı yazarak bunu cevapla. hatta oraları oku tekrar cevap yaz bide senin fikrini alayım teşekkürler bu düşüncen için
- +1 yıl
anlamadım
- +1 yıl
hee onumu soruyorsunuz bayan alta bir kullanıcı yorum yazmış ya nirvanami diye buraya onun altına tüm yaşadıklarımı yazdım sevdiğim ile fakat burayada kopyala yapıştır ypaıyorum hemen 1 dk
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
ben ayrıldım o an bana yalvarmaya başladı ben onu değil seni seviyorum bukadar yaşanmışlık var yemin ederim ben seni seviyorum felan dedi yeminler etti ona karşı hiçbi sevgim yok hata yaptım dedi affet dedi.
- +1 yıl
eski mesjalar değil hattını şu an o çocuk halen biliyor
- +1 yıl
hattını değiştiricem kız arkadaşıımın fakat daha tatilden gelmedi tatilden geldiğinde değiştireceğiz beraber ama şu an halen ona itimat edip whatshaptan mesaj atmışmıdır diye düşünüyorum ya da çocuk oan atmışmıdır diye
+1 yılSilinen mesajları tekrar geri getirebilirsin
19 Yorumla- +1 yıl
tamda üstüneb astın nasıl. getirebilirim
- +1 yıl
Al onun telefonunu whatsappı sil sonra tekrar geri yükle. Yükledikten sonra bellekte kayıtlı mesajlar geri yüklensin mi gibisinden bir soru soracak ona evet de kabul et sildiği mesajlar geri yükleniyor
- +1 yıl
Vay cakallar vay ogrendigim iyi oldu sagol :)
- +1 yıl
ve bununla birlikte eskiden kiminle konuştuğuda ortaya çıkıyor değilmi
- +1 yıl
İlk olarak kendi whatsappınızdan deneyebilirsiniz
- +1 yıl
ne varsa çıkıyormu
- +1 yıl
Çok fazla eskiler çıkmıyor belirli bir zaman var. Dediğim gibi şimdi kendin biriyle konuşmanı sil sonra whatsappı sil dene
- +1 yıl
Mesela sohbeti sil yapmış ya şimdi rehberindeki kayıtlı olmayan numra mesaj atmış mesela buda çıkarmı sohbeti silenler felan hepsi herşey çıkıyormu
- +1 yıl
Evet çıkıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden sevgiline guvenmiyormusun!! O zaman niye sevgilin! Bu ikisini istiyorum.
23 Yorumla- +1 yıl
Sevgilime Güveniyorum Fakat Son Zamanlarda Sakladığı Birşeyler Var Gibi Hissediyorum
- +1 yıl
Knk noldu senin iş la meraktan kayıt oldum cvp ver ya
+1 yılBu kadar kıskançlık triplerine girme kardeşim herşey tadında güzel kıza güvenecen yoksa bir süre sonra kiz sıkılır emin ol
00 Yorumla
+1 yılDostum o işlere girersen kafayı yiyip çıkarsın bence hiç bulaşma.
00 Yorumla
+1 yılÇok ayıpp !
01 Yorumla- +1 yıl
ANLAMADIM BACIM? AYIP YATAKTA OLR BENIM BİLDİĞİM
az özel hayata saygı plz
00 YorumlaMümkün değil.
00 YorumlaAllah sabir versin
00 Yorumlaİmkansız.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?