Abim whatsapp konuşmalarımızi okumuş napicam şimdi vol1 ?

Sabah bir soru sormuştum. Tık tık

Abimin telefonumu karistirdigindan suphelendigimi söylemiştim. Yanilmamisim. Günün ilerleyen saatlerinde beni yanına çağırdı ve erkek arkadaşım olup olmadığını sordu. Karşı cinsten konustugum cocuk banabi kaç ay öncesi bazen seni seviyorum falan diyordu ben umursamiyordum onları okumuş. bir de bahsettiğim kişiyle arkadaş gibi konuşuyoruz o yüzden arada argo falan da kullanıyoruz yazisirken, bazen sarhoş olduğunu falan yazıyor bana. Bu tarz konuşmalar var, yanlış bir şey yok en fazlası bu yani. Ama o buna alışık olmadığı için, niye saçma sapan insanlarla konuşuyorsun diye tutturdu. Bu onun goreviymis, bana son uyarisiymis. Bende arkadaşım olduğunu söyledim, yanlış bir şi yapmadığımı isterse al oku yine dedim. Zaten bundan sonra hep okuyacagini söyledi , mesajlasmalarimi silsem bile okuyabilir mi sizce ya da çocuğu arayip ağzına sicabilir mi? Ne yapabilir en fazla?

Neyse sorun şu biz bu çocukla aslında internette tanıştık ama abime dersanedeyken tanismistik dedim yani yalan atmak zorunda kaldım. Kesinlikle kötü biri değil ki zaten bende salak bir kız degilim. Ama onla konuşmayı seviyorum ve bozulsun istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Whatsapp a şifre koy falan diyenler olacaktır artık her şeyi biliyor, şifre koysam dikkat çekerim o olmaz artık.
Abim whatsapp konuşmalarımızi okumuş napicam şimdi vol1 ?