"Kim istemez ki?" tarzında söylenmeler başlamıştır bile. Bu artık mümkün ancak bu özellik tabii ki WhatsApp'ın yeni güncellemesinde gelecek bir özellik değil, onu baştan belirteyim.
Öncelikle Play Store'dan indireceğiniz WhatsWeb For Whatscan adlı uygulamayı telefonunuza indirmek ile başlıyor. İndirdiğiniz uygulamayı açtığınızda karşınıza WhatsApp Web'ten bildiğiniz QR kod okutma ekranı çıkıyor. QR kodu mesajını okumak istediğiniz kişinin telefonundan okutarak mesajlarına erişebilirsiniz. Bluetooth-WiFi bağlantısı gibi uzaklaştığınız an kesilmez, ta ki karşı taraf "WhatsApp Web aktif" yazısını bildirimden okuyana kadar. Uygulamayı indirip denemek isteyen arkadaşlar için linkini buraya bırakıyorum: WhatsWeb For Whatscan
O zor ya. Yapabilmeniz için şöyle bişi yapmanız gerekiyor. Ben arkadaşımın telefonunu isticem onun telefonundan wp webe giricem kodunu ise kendi telefonumla yakalayıp yapınca oluyor. O da biraz zor yani.
Açıkçası sevgilimin mesajlarını hiç merak etmiyorum zaten bir ailesiyle konuşuyor, bir ben bir de çalıştığı yerin Whatsapp grubu var orasıyla. Bunun saygısızlık olduğunu düşünüyorum
En İyi Cevaplar