Herkes hata yapabilir, önemli olan bundan sonrasını planlayabilmek.. Ben olsam toplumun dayattığı kurallar yüzünden çocuğumu aldırmazdım. Çocuğunuzu aldırmanız ileride sizde bir travma yaratabilir. Kim ne derse desin, vicdanınız ne diyorsa onu yapın. Aileniz ile konuşun, bir hata yaptığınızı ve çocuğu doğurmak istediğinizi söyleyin. O zaman aileniz nikaha hemen izin verir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten daha aldırmazsın bebeği, acele edersen annen %99 anlar bı hal olduğunu, ancak damat tarafı gelip nikahlarını yapalım öyle askere gitsin bizim oğlan derlerse belki yoksa Allah yardımcınız olsun ne diyeyim,5 aydır anlamadın mı regl olmamandan, memelerinde büyümüştür 5 ay olmuş karnın belirgin olmuştur, nasil anlamadin
017 Yorumla
Soran+1 yıl5 haftalık yazcaktım yanlış yazmışım
Cevap sahibi+1 yıl5 haftaliksa tam yasal aldırma sınırındasın iyi düşünün
Soran+1 yılYa bir daha cocuğum olamzsa diye korkuyırum ayrıca aldırırsam o travmayı asla atlatamam
Cevap sahibi+1 yılBence ailen ogrennince travmanın dibini göreceksin ailenin düşünce yapısını bilmiyorum evlenmeden olmaz diyenlerdense işin çok zor olur yakında mide bulantıları da başlar annen anlar bak
Soran+1 yılZaten var bulantılar malesef.. anlamazlar ama
Cevap sahibi+1 yılSevgili le konuş ve karar verin evlendikten sonra. Yine hamile kalırsın ama ogrenilirse evlenebilecek misiniz bakalım, ne olacak ailen naasil bir tavir gösterecek, bir çokk ihtimal var be güzelim işiniz zor gercekten ne diyeyim ki
Soran+1 yılBu bayramdan sonra zaten istemeye gelcekler beni yüzük takılcak zaten
Cevap sahibi+1 yılİlk baştan önleminizi alsaydiniz keşke demedi mi sana içine boşaldım hamile kalabilirsin diye beee
Soran+1 yılKısır olduğunu düşünüyorduk cünkü bir yıldır birlikte yaşıyorduk bi sorun olmadı son dk askeere giderken oldu nişan arifesinde yani bu ne demek olyo hayatın bana ne deme şekli bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBirlikte yaşadığınızı aileler biliyor muydu?
Soran+1 yılHayır bilmiyordu okuduğum sehirde öyleydi
Cevap sahibi+1 yılOğlan tarafı bastiracal ortalığın durumu malum evlendirelin aradan çıksın zaten düğün yapamiyoruz nikah kiyilsin askere gitmeden diyerek bastirirlarsa olur bak bunun içinde oğlanın ailesiinr baskı yapması lazim
Cevap sahibi+1 yılZaten kısır diye hep içine mi boşalıyordu ki?
Soran+1 yılAynen haklısın
Cevap sahibi+1 yılAma zor bı durum, sizin yörenin adetleri nasıl çarşaf istiyorlar mi gerdek gecesi
- +1 yıl
Nedenn seks yapoysinuz evelneden aceleniz nee azdinizmii
- +1 yıl
@Mavibeyaz12 boşuna konuşuyorum, bunlar anlamaz, Allah o kabiliyeti almış bunlardan çok var...
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden askere giderse 6 ay sonra gelecek. O zamana hamile olduğun belli olur zaten. Ya aceleye getirip aileni evlenmeye ikna edeceksin ya da hamile olduğunu söyleyeceksin. Niye acele evlenmek istiyorsun derlerse de 'askere gidecek ne olacağı belli değil, belki son zamanlarıdır' diye uydur bir şeyler.
00 Yorumla
+1 yılBence askerden dönünce evlenin. Hem bir yerde çalışıp hem de okumanız gerekecek. Bebeğin masraflarını karşılamanız gerekecek. Geçmiş olsun ve hayırlı olsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Canım umarım fikirlerine bi katkım olur bende 5 haftalık hamileyim korunmasız geçen evliliğimin 8. ayinda hamile kalabildim. Sorun eşinde değilde senin yumurtaların da olduğu için belki yeni hamile kaldın asla kürtaj olma ondan sonrasında belki sadece tüp bebekle hamile kalırsın oda belki. Eşinle cinsel birliktelik yaşarken onun senle evlenmek istemesi o kadar güzel ki anlatamam sana seni senle seviyormus demekki bazıları gibi değilmiş çok şanslısın madem ki seni istemeye gelmek istiyor ona bunu söyle ve oda annesine söylesin seni savunmali onu zor durumda bıraktım kendimi tutamadım demeli seni çok sevdiğini söylemeli sen kendi ailene söyleme soyluyceksen annene söyle o işi hızlandırır oda kimseye söylemesin babana diyecekse ona da deme ben seviyorum de askere gitmeden onunla illa ki ne olursa olsun evlen evlendikten bı hafta sonra gitse bile olsun sen evlen insanlar senin evlendikten sonra birliktelik yaşamış olduğunu bilsin ondan sonrası kolay okuluna devam edebiliyorsan et edemiyorsun sonra edersin hayatın olucagi olur bebeğim hem esin askerden geldikten 1 ay sonra doğum yaparsın ne güzel bebeğinizi kucağınıza alırsınız tam bı aile olursunuz hakkında hayırlısı olsun balım Rabbim senide bebeğinizide eşinide korusun birbirinizden ayirmasin sevginiz bol olsun inşallah
01 Yorumla- +1 yıl
Oda okulu veya bişeyi kullanarak askerliğini erteleyemez mi tekrar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıl5 haftalık diye düzeltmen iyi oldu. Diğer şekli için inanmamıştım zaten. İnsan 5 aylık bebeği nasıl farkedemez deyip, sorunun sahte olduğunu düşünmüştüm. Mesele ortada ve hamilesin, bebeği aldırmak istemediğine göre doğuracaksın ama hayatın her şeyin alt üst olacak. Hamile kalmak için ikinizin de bunu istemesi, zsmanı geldi demesi, hazırız demesi gerekmezmiydi? Yani planlanmamış, hiç bir şekilde hazırlığı yapılmamış, pat diye olmuş bir hamileliğin ikiniz için de ne gibi sorunlar doğuracağını hiç düşündün mü? Sevgilin bu konuda ne biliyor, söyledin mi bebeğin yol da olduğunu? Okulun var, askerliği var, hiç bir hazırlık yok, bir anne olmaya hazır değilsin, ev yok, yuva yok, düzen tertip yok. Yok ta yok. Ssna tavsiyem çocuğu aldırman. İnan bu en doğrusu. Daha fazla geç kalmayın.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Büyük stres.. bir şekilde düzene girecektir ama o süreç çok sancılı olacak sen ve arkadaşın için.
Ben böyle bir durumla karşılaşsam. Askere gitmeden hemen evlenirdim. Bir şekilde herkesi ikna etmekte zor olacak ama en kötü kaçırırdım. Varsın kaçmışlar o yüzden olmuş desinler.20 YorumlaAldirmani tavsiye etmem okuduğunuz ya da çalıştığımız alan ne bilmiyorum ama eğer ilgiliyse tayin işinden dolayı falan erken eğlenebilirsiniz ya da bu konuyu rahatça acacagin bı aile uyen varsa ablan falan o erken evlilik fikrini ortaya atarsa iyi olur sen direk dersen hoş olmaz
00 YorumlaDüzeltmeyi kimse okumamış 😅 şu durumda erkek arkadaşınla konul askere gitmemişse tecil nedeni varsa tecil ettirsin, bu süreçte gelsin seni istesin, isteme olursa bebek ortaya çıksa da çok sorun olmaz diğer türlü hoş karşılanmaz ailende sana iyi bakmaz sende kimsenin yüzüne bakamazsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı. Yorumları okudum da her kes kendini akıllı zan ediyor. Yapmış bir hata. Yardım ede biliyorsanız edin edemiyorsanız susun.
22 Yorumla
Soran+1 yılCok saol 🙏
+1 yılOkul sıkıntı değil ben üniversitedeyken beşikte çocuğu bırakıp okumaya gelen kadınlar vardı
Ayrıca çocuk 5 haftalık diyon adam askere gitmeden kıy nikahı ilk başlarda sıkıntı olur ama sonra toparlasın00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAskere gitmeden istesin yuzuk takin kaç ay yapacak erkek arkadaşin yerine sevgilin dememende tuaf her neyse siz giderken yuzuk takin donunce korena var zaten nikah kiydik kendi aramizda dersiniz ya da kactim ben felan de yapacak birsey yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla ailen ne bu acele de dese yapacak bir şey yok bu iş uzarsa durumunuz duyulur daha kötü olur ailenin ne bu acele demesi daha iyi mevcut durum içinde. Çocuğu aldirsan katil oluyorsun sevgiline söyle gelsin istesinler neden korunmadiniz?
00 Yorumla Bence askere gitmeden önce evlenelim istemeye gel deseydin mantıksız düşünmüşsün , askere git gel karnın şişecek ailen anlayacak vb vb
13 Yorumla
Soran+1 yılMemleketler doğu ama dediğim gibi okuyorum o da orda yaşıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılEger boyle bir durum varsa aldirmaniz bence daba dogru olacaktir. Dogurmak istiyorsun ama isin bir de farkli boyutu var. Ailen be der bilemem ki tahminime gore pek hos seyler olmaz. Elbet bir daha yaparsınız bence simdiden ise koyul
144 Yorumla
Soran+1 yılYa bir daha cocuğum olamazsa diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılHayir canim neden olmasin. Kac kisi aldirip da sonradan çocuk yapiyor. Guvenilir ve bilincli bir doktorun cok basit sekilde zarar vermedeb halledebilecegi bir konu bu
Soran+1 yılO doktoru bulamazsam?
Cevap sahibi+1 yılEger istanbuldaysan bunu gerceklestiren bie doktor biliyorum. Bir arkadasimin basina da boyle bir olay gelmisti ve bir problem olmadan sorun cozuldu
Soran+1 yılNe kadara yaptırdı cünkü aldırmakta cok pahalı
Cevap sahibi+1 yılYani su an ne kadar bilmiyorum fiyatini da sormadim fakat istersen arkadasima sorabilirim. Pek de pahali oldugunu sanmiyorum 2000 civarinda olmasi gerek
Soran+1 yılYani 2000 e ev tutar evlenirim cocupumuda doğrururm diye düşünüyorum onu öldürmek için o parayı verceğime yaşatmak için veririm
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi sonrasini dusunmek lazim. Erkek arkadasin askerdeyken karnin buyudugunde nasil saklayacaksin kendini ailenden ya da cevrendeb? Ya söyleyeceksin hamile oldugunu ya da buna başvuracaksin. Baska seçeneklerin var mi bilemem tabii
Soran+1 yılYa erkenden evlenmeye ikna edicem ya da bile bile cocuğumu kendi ellerimle resmen öldürüp yıllarca azabını cekicem 😔
Cevap sahibi+1 yılBak soyle dusun. Bu olay daha fazla ilerleyecekse, ilerde seni buyuk sorunlar ve problemler bekliyor olacak. İlk once kendini ve geleceğini düşünmelisin. Kendini garantiye aldiktan sonra istersen 10 tane cocuk yap :)) ama zamani gelince yap su an sadece kendini dusunup ona gore hareket etmek zorundasin. Mantikli dusun duygusal degil. Su an duygusalliga yer verirsen hata yaparsin
Soran+1 yılSevgilim gibi konuştun evet bencede mantıklı olanı bu ama bu cocuğu nasıl öldürücem ben nasıl kıyıcam ve nasıl unutucam
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum zor bir durum hatta cok zor. Kimse istemez boyle olmasini ve bunun yasanmasini. Fakat az once de dedigim gibi onceligi kendine tani. Kendin için yasiyorsun bu hayatta bir baskasi icin degil. Yine az once se dediğim gibi duygusalliga yer verirsen hata yaparsin. Bu olayi gerceklestirdikten sonra da tamamen sakin olup sukunetini koruman gerekli
Soran+1 yılŞu yasaklar bitsin sevgilimle bir araya gelip karar verelim başka bişe istemiyorum peki askere gitmese nolur
Cevap sahibi+1 yılSorun olabilir. Gbt de ismi cikiyor ve her askere gitmedigi gun para cezasi yiyor gunluk 10 tlydi sanırım. Polis cevirmelerinde de tutabak basi 900 lira :)) bak istersen yaz bana ozelden bu durumu iyice detaylı konuşalım. Kafan çok karisik belli. Birisinin sana yok gostermesi gerek
Cevap sahibi+1 yılKullanici adini yazabilirsen eger ben yazabilirim sana tabii sorun olmazsa senin icin de
Soran+1 yılBerillcio sanırım
Cevap sahibi+1 yılTamam bakıyorum hemen
Cevap sahibi+1 yılSen de takip edersen konusabiliriz :))
Cevap sahibi+1 yılHey orda misin?
- +1 yıl
Bence dinleme hemen nikah kıy ve tövbe et Allah affetmiş ailen çokta mühim değil. Öldürüp katıl mi olmak istiyorsun :(
- +1 yıl
Üstelik öncelik kendini düşünmelisin bir başkasını değil demissiniz ama bir başkası dediginiz onun eylemleri sonucu olan ufacık bir bebek nasıl bir cahilliktir bu
- +1 yıl
Seks yapana kadar nerdeydii aklin
- +1 yıl
Evpenmeden neden seks yapiyosunuz anlamiyorum ne bu rahatlikk bebegede yazikkk acidim suann nasil hir bilincisizlik
- +1 yıl
Seks yapamvaktin bebegi aldrmak istemiyosan gunah ustune gunahh bu dunyada bi sekilde halaldersinde obur tarafta bebegin hakkii zinanin cezasii isin cokk zorrr
- +1 yıl
Adamın verdiği akla bak ya, tamamen rezilsiniz, beter olun... Her halti yiyin sonrada çocuğu at çöpe kurtul. Sizin gibiler için yaşasın cehennem...👎
Cevap sahibi+1 yıl@bayannbilmiss simdi bunun dini faktorlerini bence es gecmemiz ve olayin ciddiyetini ele almamiz gerek. Sence sonuclari ne olur bir dusunsene
Cevap sahibi+1 yılCogu kisi vicdana gore hareket etmis. Sizin basiniza gelse ne olurdu aceba
- +1 yıl
Gelmez merak etme, herkes böyle birilerinin altından geçmiyor, çoğunluk böyle tabi, yaşasın cehennem. Sen dini boyutu es geçmeye devam et, dinde sizi elbet bir gün es geçecek
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek olaya sen farklı bakıyorsun ben farkli bakiyorum sadece :))
- +1 yıl
Işte sizin gibi çoğunluğu bizden ayıran da bu. Ve bu büyük onur bizler için...
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek onurunla iyi hayatlar o zaman sana :))
- +1 yıl
Gayet memnunum aynı kulvarda olmadığımız için, teşekkürler...😅
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek hanimefendi benim herhangi bir dini gorusum yok bunu da belirtmek isterim 😄
- +1 yıl
Olsun, mezara girince herkes eşit nasıl olsa😅
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek mezera girsen de girmesen de herkes esit :))
- +1 yıl
Asıl eşitlik orada ortaya çıkacak, herkes burada bir dunyaligini bıraksın, anyayı konyayı görecek
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek dedigim gibi senin degindigin konular farkli benimkiler farkli
- +1 yıl
Eğer ciddiye alınsaydı ilk başta zaten hiçbir olmazdı. Bence en ciddi yani bir kişiyi katil olmaya itiyorsunuz. Eğer seks yapabilecek kadar rahatsa sonuçları dünyevi olarak pekte kötü olmaz ama dini olarak çok kötü şeyler olabilir. tabi bunu inancı olan anlar. Ya susun ya da hayır konuşun.
Cevap sahibi+1 yıl@bayannbilmişş ben bu platformda fikrimi beyan edemeyecek miyim? Cok bencilce davraniyorsun
- +1 yıl
Eğer vereceğin fikir bir cana kiymaksa vermeyeceksin. Diğer fikirlerine kimse karışmıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@bayannbilmişş istedigimi soyleyebilirim ve buna kimse karsi gelemez
- +1 yıl
Allah cezanı versin ne diyim 🤷♀️
- +1 yıl
@bayannbilmişş boşuna yazma bunları, zaten vermiş vereceği kadar, farkında değil
Cevap sahibi+1 yıl@bayannbilmişş ahahah umarim senin de
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar mal insanlat var şu dünyada günaha girmeye devam et sen , tutki anlaşamadınız ayrıldınız kafalar pırıl pırıl delinmeyi marifet sanıyor gençler zina dünyası haa babamm haaaaa
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksi verenler kesin şeytanın köleleridir. Nefslerine ağır gelenler devam edin - vermeye. 😁
şu an bebeyi aldır çok geç olmadan evlenemezsiniz bı problem çıkar bebeği doğrusun al başına belayı o zaman. Evlenince çocuk yaparsınız
06 Yorumla- +1 yıl
5 aylık bebek aldırılmıyor
- +1 yıl
Aylık yazmış
- +1 yıl
Tamamdır
Soran+1 yıl@Benbirgölgeavcısıyım 5haftalık
Tatlım kesinlikle nişanlanman gerekiyor. Eğer yaptığın şey ortaya çıkarsa hoş karşılanmaz. Ya da resmi olarak nikahlanın. Sevgilin geldikten sonra da düğünü yaparsınız.
00 Yorumla5 aydır hiçmi anlamadın hamile kaldığını çocuk doğacak neredeyse.. senin yapman gereken sevgilinle askere gtmeden evlenmek...5 aylın çocuk aldırılamaz cinayet olur..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmezsen sıkıntı... çocuğu aldırırsan zaten sıkıntı.. neyinize güvendiniz. Zina yapıyosunuz sonra korunmuyorsunuz sonra bir can düşüyor canına sonrasına vay babam ben neler ettim. Git sevgiline söyle bir an önce evlenin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbelli ki sen istemiyorsun aldırmak, vicdanın el vermiyor. zor bir karar zor bir süreç gerçekten. bence evlenin hemen bir an önce nikah falan ile halledin. sevgilinle konuştun mu? ve annene yakının birine açsan konuyu nasıl olur açabilir misin?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAilelerinize durumu açıklayıp biran önce nikah yapmalısınız madem de istiyorsun bebeği , artık seçimlerinin sonuçlarına katlanacaksın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Valla gitm3den napip edip nikah kiymaniz sart yani erkek arkadasn seni yari yolda birakmak istemiosa pasa pasa bi sekilde ailesini ikna etcek
10 Yorumla
+1 yılBir işin sorumluluğunu kaldıramıyorsanız zevk peşine de düşmeyin bi zahmet. Ahmaksınız ikiniz de
20 Yorumla
+1 yılyaparken bize mi sordun da şimdi yardım edin diyorsun mq
20 Yorumla
+1 yılÇocuk 5 aylık bikaç aya evlenseniz çocuk doğmuş oluyo zaten. Sıçmışsın geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi okuyun 5 haftalık
+1 yılNiye acele ettiniz, yazık üzüldüm o okul iptal zaten sevgilin de yok başında kim durcak ailen bilcek hamile olduğunu, inşallah trolldür...
00 Yorumla
+1 yılBence herseyden once gidin nikah kıyın kimsenin bilmesine gerek yok sonra isteme felan olur ama zaman gecirmeden yapin bunlari
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Troll soru 5 aya kadar farketmedin mi hamile olduğunu sjsjsj
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 aylık kocaman bebek karnın hiç mi belli değil? 4 ayın kalmış doğurmaya bu nasıl iş ya? Ya evlenmezse senle evlenmeden adamin altına ne yatıyorsun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha okurken hamile kalmışsın aklınız nerdeydi bekle askere gider evlenir ailene ne diyiceksin siz okula gönderdiniz ben hamile kaldım
21 Yorumla- +1 yıl
Boyle cok var aldiriyolar bi de
+1 yılAileden evlenme sürecini hızlandıracak güvendiğin birine bu konuyu açsan daha iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa hep derim adımlarınızı hesap ederek atın diye. 6 yıllık sevgilimin dudağını öpmekten ilerisine gitmedik, inşallah ds gitmeyiz. O bebeği de aldırma günahtır. Gidin evlenin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Hemen nikah yapacaksınız askere öyle gidecek. Bunu yaşayan çok ne yazık ki. Yapacak bir şey yok..
00 Yorumla
+1 yılsizde yapmıyadınız yaparken bana mı sordunuz aldır çocugu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım ya üzüldüm gerçekten. Allah bebeğini analı babalı büyütsün. Zor bir durum ama bence erkek arkadaşınla bu durumu paylaşmalısın seni yalnız bırakmamalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun. İşte bu yüzden evlenmeden yapmayın
00 Yorumla
+1 yılYalanı boşver bebeğem. Ateşle barut harman olunca patladı dersiniz 😏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Erkek arkadaşın ailesine anlatacak ailesi hızlandıracak işte ikna edecekler aileni
00 Yorumla
+1 yılHerseyi anladımda 5 aylık bebeği yeni ögrenmeni anlamadım iyi kurgu
00 Yorumlaailen çok kötü karşılamazsa git söyle. nikahı basın sonra askere gitsin
00 YorumlaNasıl yardım edelim neyine yardım edelim böyle bi hatayı nasıl yaptın?
01 YorumlaEğer ileri planınız yoksa bebeği aldırcan başka yol yok varsada bekle gelsin evlenin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe hallere geldik. Evlilik müessesesi ne hallere düştü.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHem yapiyorsunuz hem korkuyorsunuz napicam ben, pismanliklar ve saklamalar falan...
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu nasıl bir senaryo 5 aylık çocuğu yeni mi farkettin bırakın troll söylemlerle ne yapmaya çalışıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir kaç ay sonra bebek zaten 7 8 aylık oluyor erken doğum diyip kimi kandırabileceksin ki
01 Yorumla
Soran+1 yıl5haftalık şu an yukarda yanlış yazmışım
+1 yılEvlenip çocuk yapmanın zararlarını görüyoruz. Allah kimsenin evladını böyle karaktersiz yapmasın.
20 YorumlaSen okurken, sevgilinin askerliği varken o işi yapmasaydınız, yapıyorsanız da korunsaydınız artık olan olmuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 aylik hamile oldugunu ogrendin cok erken ogrenmissin ya
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebeği aldır düzgün bir gelecek kur un akıllarda şüphe kalmasın
10 Yorumla
+1 yılsikerken bizemi sordun ya askere gitmeden çocukmu yapılır lan biraz akili olun
42 Yorumla- +1 yıl
Nxmzmzjzkzk
Gizli Üye(18-24)+1 yılcanım benim çok erken, umarım hayatın bir an önce düzene girer, bebeği sakın aldırmaya da kalkma
00 YorumlaBebegi aldır yazmışlar sakin aldırma o seji içinden büyüyen bi can ailene söyle mutlaka bir yıldırım nikahi yaparsıniz
01 Yorumla
Soran+1 yılBende aldırmak istemiyorum yeterince günah battım günahı günahla temizlemek care değil
+1 yılBu hamilelik evlilik dışı gerçekleşti ise vay haline sen zina yapmışsın allaha tövbe et. ya da sevgilinle konuş eğer seninle evlenmek istiyorsa hemen evlen
00 YorumlaNeden korunmadiniz ki 🙄 şimdi işler iyice sarpa saracak aileler öğrenince sıkıntı olacaktır ama evlilik hızlandırilabilir belki
028 Yorumla
Soran+1 yılHızlandırırız ama sevgilimimde durumu yok yani elde yok avucta yok evlilik neden dicekler
Soran+1 yılBilmiyorum 3 aydan sonra göbek cıkıyor ediyor bu işi bi iki aya hakletsek bi şekilde bu bastırılır
Soran+1 yılEvlendikten sonra kimse bişey demez salak yaparlar diye düşünüyorum
Soran+1 yılBende bilmiyorum ama kızar ederler yinede sahip cıkarlar onu da biliyorum
Soran+1 yılNasıl yazılıyor bilmiyorum
Soran+1 yılBurdan konuşabilirim bu arada erkek arkadaşım senin yaşlarda ve benim için erken diyor o da ayrı bir mevzu benim içinde erken ama bir daha cocupumun olmama riskini göze alamam
Soran+1 yılAileme bi şekilde söylerim evi de tutarım döşerim bi şekilde ama ailemi hemen evliliğe ikna edip hiç söylemeden işi bititrmek istiyırum
Soran+1 yılO evliliğe tamamım zaten evlencez onda sorun yok diyor ama cocuğun sorumluluğunu alcak yaşta değiliz diyor
Soran+1 yılKısır olduğunu düşünüyorduk baya baya bi yıldır birlikte yaşıyorduk son dk o askere gitmeden nişan arefesinde başımıza geldi
Soran+1 yılSanırım en sonunda bu olacak aileme değil ama abimden bir tanesine anlatcam o da durumları toparlıcak 😔
Soran+1 yılAnnem anlamaz hiç bişeyde yapamaz olay daha büyütür abim daha bilir eder kızcaktır muhakkak ama işte kabul eder yinede
Soran+1 yılİnşllah aminnn 😔
Soran+1 yılOlursa adı ayaz olcak djkdkdksk peki askere gitmese cok ararlar mı onu cok sıkıntı yaşar mı
Soran+1 yılZaten asker kacgıydı mal gibi zorladım git git diye al somunda gitcek ya bende diyorum ki o gitmeden evlenelim o gitsin gelsin bende bi kac aylık olurum işte
Soran+1 yıl21 i teslim olcak birliğine işte
+1 yılAskere giden bir sevgilin varsa eğitimsiz ve fakirdir. Militaristtir. İyi baba olmaz. Çocuğu doğur kendin büyüt
16 Yorumla- +1 yıl
On beş dakikadır ne alaka diye bakıyorum
- +1 yıl
Bende askere gittim ama eğitimliyim ne alaka şimdi bu?
- +1 yıl
Yorumu 2 defa okudum ne diyor bu diye 😂😂😂
- +1 yıl
@Eskiparliament yeterli eğitimin yoktur yurtıdışına gitmemişssindir master doktora yapmamışsındır bedelli beklemeden gittiysen beyaz Türk değilsindir
- +1 yıl
Beyaz Türk olmak için yurt dışına çıkıp para vererek doktara yapmaya gerek yok bedelli beklemeyede askerlik her babayiğidin harcıda değil zaten güzel kafan var güle güle kullan
- +1 yıl
@albayyetkin 30 yasindayim doktorami marmara universitesinde yaptim yurt disinde 7 ulkede farkli projelerde calistim 3 ayri dili akici sekilde konusabiliyorum ve ona ragmen askerligimi yaptim. Bence bu biraz ulkeni nekadar sevdiginle alakali egitimi bahane etme bence
ilk olarak bence bu konuyu erkek arkadaşın ile paylaş sonra beraber konuşup çözersiniz tek başına olmadı herhalde o çocuk
10 Yorumla
+1 yılBir hata yapmışsın ama dönülemeyecek tarzda değildir inşallah. Evlenecekmişsiniz zaten söyle gitsin. Seni seviyorsa da arkanda durur zaten
00 Yorumla
+1 yılNikâh kıyın en erken zamanda askere gitmeden önce. Başka türlü hepsi çok riskli ve korkunç sonuç verebilir
00 Yorumla
+1 yılAy iyi halt etmişsin neden korunmasını anlamıyorum🤷♂️🤦♂️
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kondom şart hem bu çocuk 5 aya kadar geldi sen nerdeydin
+1 yılYediğin hurmanın. seni tutulamayacağını hicmi dusunmedin
10 Yorumla
+1 yıl5 aylık hamileyim diyorsun göbeğini nasıl saklıyorsun? İlla ortaya çıkacak
00 YorumlaNeden korunmadınki korunmamış olsaydında bir hap falan içseydin keşke
01 Yorumla- +1 yıl
Bisey olmaz saniyolar ama oluyo
- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım