Hamile olduğumu öğrendim, sevgilim askere gidecek ve benim okulum devam ediyor. Ne yapacağım?

Merhabalar şimdi ben hamile olduğumu öğrendim bebek 5 aylık erkek arkadaşımıda cok zorladım askere git diye ve bu ayın sonunda gitmesi gerekiyor. Erkek arkadaşım izmirde ve bende orda okuyorum. Bu bayram sonrasıda istemeye gelceklerdi zaten şimdi benim kafam cok karışık ben bu çocuğu doğurmak cok istiyorum. Gelseler yüzük taksalar bi kac ay sonra evlensek erken doğum falan der gecerim ama sorun şu ki erkek arkadaşımın askere gitmesi lazım üstünede ailem ne bu acele der biliyırum yani evlencez sonucta ama bunu ne diyip hızlandırırım hiç bilmiyorum yardım edin 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Merhabalar şimdi ben hamile olduğumu öğrendim bebek 5haftalık erkek arkadaşımıda cok zorladım askere git diye ve bu ayın sonunda gitmesi gerekiyor. Erkek arkadaşım izmirde ve bende orda okuyorum. Bu bayram sonrasıda istemeye gelceklerdi zaten şimdi benim kafam cok karışık ben bu çocuğu doğurmak cok istiyorum. Gelseler yüzük taksalar bi kac ay sonra evlensek erken doğum falan der gecerim ama sorun şu ki erkek arkadaşımın askere gitmesi lazım üstünede ailem ne bu acele der biliyırum napcamı bilmiy
Güncellemeler
+1 yıl
5haftalık bebeğim yanlış yazmışım
Hamile olduğumu öğrendim, sevgilim askere gidecek ve benim okulum devam ediyor. Ne yapacağım?