19 yaşındayım 3 haftalık hamileyim. Sevgilim şu an askerde ve askere daha yeni gitti. Üniversite okuyorum ve yurt da kalıyorum. Bebeği aldırmak istemiyorum, Sevgilim de istemiyor. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Kafam çok karışık. Sadece fikirlerinizi bekliyorum. Lütfen yardımcı olucak yorumlar yazın. Morele ihtiyaçım var. Ailemin zaten umrumda değilim, arayıp sormuyorlar bile. Ama karnımı doğurup, büyüttüler beni, başlarını öne eğdirmek istemem. Ne yapıcagımı bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞu an cok erken bence anne olmaniz için. Imm bu dogum hayatınizı t üst edicek. Sizi, ke di hayatinizı ve geleceginizi , sevdiğiniz insanı ve ailenizi zora sokma ihtimali yüksek. Anne olmak icin acele etmeyin derim.
Ben bu gebeligi soandırmanizı öneririm. Sevgiliniz askerligini bitirsin. Siz okulunuzu bitirin. İse girin para kazanın. Birlikte yaşayıp evlendiginiz zaman yine çocuk yapabilirsiniz.😊
Bu gebeligi sonlandırmak evet bir cana kıymak demek. Ama bu dogumu gerceklestirmek 3 kisinin hayatın kıymak demek. Bunu bir düsünün derim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAllahin verdiği cana kiyilmaz kardeşim aldırma. Her bebek bereketi ile gelir. çok zor bir durum olduğunun farkındayım ama çevremde bunu yaşayanlar oldu. Iyi ki aldirmamisim dedi başka bir yerden güldürdü Allah. Ama onun sana verdiği bir can parçasının canını alırsan olmaz. O senin evladın senin canından senin kanından senden beslenen minik bir bebek yaşamak onun da hakkı. Hesabını veremeyeceğimiz yola girmeyelim lütfen işler iyice çığırından çıkmasın. Aldiranlar hep pişman oldu çünkü Allahın razı olmadığı bir iş yaptığı için ne içi rahat etti ne de hayatı düzgün bir hal aldı. Ben sana bunu derim kardeşim Allah yardımcın olsun. Hayırlı olsun demeyi ve bunu sevinerek söylemeyi o kadar isterdim ki ama babası olacak şahsiyet neden istememiş madem istemiyor niye seni böyle zor Bi duruma sokuyor. Seven insan böyle yapmamalı.
00 Yorumla
+1 yılYani ne çözümdür inan bilmiyorum bu işe her anlamda çok pişman olacaksın aldırma işine hiç girme inancın varsa.. o zaman bir zahmet sevgilin ailesine söylesin torununuz geliyor destek olun kıza vs ya da onlara git işte okul falan yalan oldu zaten gelsin sonra evlenin ama hiç olmazsa onun ailesi bilsin bu şekilde düşünerek sadece en kötü şeyi yapmış olursun aldırmak o da..
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvli değilsen böyle bir bebek dünyaya getirmen yalnızca çocuğa yazık eder kardeşim benim. Düşünmeden cahilce bir iş yapmışsınız bari önlemini alın, arkadaşın askerden gelince vakit kaybetmeden evlenin. Okul falan okurken yurtta falan o çocuk ne yapacak? O iş sıkıntı. Aldır da diyemeyiz ama bir çözüm olmalı. Okulu bir yıl dondurup bebeğine bakmalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnline olarak okula devam edebilirim. Sorun okul değil. Sorun sevgilimin askerdeyken benim tek başıma kalmış olmam. O burada olsaydı, zaten evlenirdik
- +1 yıl
Tamam geldiği zaman evlenirsiniz ama askere gidecekti madem neden böyle bir şeyi yaptınız? Bunların hepsini düşünmek gerekiyordu işte kardeş.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
81Cevap
+1 yılSevgilisiniz, evli değilsiniz. Maddi durumun yeterli değilse ki yaşın da küçük aynı yaştayız o çocuğa düzgün annelik yapamazsın, bi gelecek bahşedemezsin. O henüz bir canlı değil sadece et parçası. Aldırmalısın.
Evlen, ekonomik güvenceye al kendini (durumun iyiyse bilemem) biraz 25,26 yaşlarına gel, olgunlaş. Ondan sonra. Bu yaşlar çiğ yaşlar topluma psikoljik sorunlu bir çocuk bahşetmekten başka bir şey yapmazsın.
Sevgilin askerde, askerdeki adamın libidosu tavan olur belki cinsel isteğinden seni seviyor zannediyordur. Sonrasında bu çocuğa düzgün babalık yapabilecek birisi mi emin misin sen? Sana şiddeti baskısı oldu mu vs.
Bece duygusal düşünülmemesi gereken hassas ve tamamen mantıkla hareket edilmesi gereken konular bunlar.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSoru gerçekse troll değilse moral vericek bir şey yok al eline bir kağıt artılarını eksiklerini yaz her ihtimalide değerlendir kararını ver illa doğuracam diyorsan ilk sevgilinin ailesi ile muhattab ol sonra kendi ailen ile başka çözümler hem maddi hem manevi seni yorar
20 Yorumla
+1 yılbir şey diyimmi sana hayatım çok boktan nedeni ise bende askerdeyken sevgilim hamileymiş söylemedi aldırdı terketti beni aslında evlenicektik 4 yıllık birlikteydik. Benim haberim olsa kaçardım askerden. Keşke evlenip gitseymişim. Bence bazı şeyleri kaldırabilirsen aldırma aldırırsan eskisi gibi olamazsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim gelene kadar karnım büyüyecek, nasıl saklicam karnımı. O gelmeden elim kolum bağlı
- +1 yıl
Onun da eli kolu bağlı aciz hissediyodur kendini ben öyle hissetmiştim. Ama sevgi bazı şeylerde yetersiz kalıyo buda o konulardan biri birbirinizi sevseniz bile ne yapmanız gerekiyosa onu yapmalısınız bence
+1 yılAskerden izne gelip nikah kıysın madem bebeği aldırmak istemiyorsunuz ve devam etmek istiyorsunuz o halde bu ilişkiyi resmiyete dökün bebişte kimligi ile soyu ile dünyaya gelsin
10 Yorumla
+1 yılBence aldırın çocuğu çünkü çok erken ve birdahakinede korunun daha gelecek kuracaksınız düzen kuracaksınız cocukla cok zor bi an önce ya düşür ya da aldır. O kadar kolay olmayacak ama gercekler bunlar birde geçinemezseniz daha da kötü olur bende evliyim ama Cocuk yapmiyorum çünkü gözüm disarida bazen gecinemiyoruz kavga ediyoruz bazen oluyor boşayım diyorum ama gidecek bi yeri yok o yüzden susuyorum severek evlenmedim sevdiğimi sanıpta evlendim o yüzden gözüm dışarda
10 YorumlaDaha yolun başlangıçlarındasınız, şöyle düşün; bebeği doğuracaksın okul hayatın bitecek daha evlenmediniz çocuğun kimliğini alamayacaksın sevgilin askerden gelicek iş bulacak birikim yapmaya çalışacak Türkiyede ki ekonomik durumlar belli bir mama bir bez ne kadar olmuş. Bunun altından kalkamazsınız ve olan o bebeğe olur belki 1-2 yıl sonra dayanamayıp bir yurda verirsiniz işte o zaman o çocuğun yaşamını zindan edersiniz. Ergenlik zamanlarının sonlarına yakınsınız çocuk istemeniz normal ama bence aldır kendine ve o çocuğa yazık
10 YorumlaGeç olmadan ailene durumu anlat. Sevgilin çalışıyorsa evlenme kararı vermenizi tavsiye ederim. Olan olmuş kendini bazı şeylere hazırlamaya başlamalısın. Öyle saf saf bekleme evlenme konusunda ciddi mi sevgilinle bi konuş. Seni yalnız bırakma ihtimali de var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ailelerle konuşulacak oğlan ilk izin alıp geldiğinde nikah kiyilacak şu durumda olabilecek en iyi senaryo
Ama çocuğu aldırmaya bi seçenek ki zaman sıkıntı olacak gibi
Kendi başına doğurup bakmak ayrı bi dert ki öğrenciyken çok zor
Bi ara barinc falan aldırmayın dogurun biz bakarız diyodu isin devlet ayağını da bi arastirabilirsin03 Yorumla- +1 yıl
Devlet ayagı napsın bunlaramı baksın
- +1 yıl
Onlar bi takım şeylerdir
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldir tabikide saçmalama bi erkeğe asla guvenme hayal kurma gerçek dünyaya uyan. Cebin de 5 kuruş yok babası desen askerde eminim kurulu düzeni de yoktur yurt tuvaletlerin de mi doguracaksin? Soyle sevgilinë belli miktar para göndersin git bi hastanede aldir geçmeden. Sonra sapık manyak psikopat nesiller yetişiyor. Evcilik değil bu istediğiniz gibi s^sin ama çocuk yapmayın ikimizde hala gtu boklu fakir insanlarsiniz kaldı ki bu kafayla sen çocuk buyutemezsin okul var vs
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı insanlar hamileligi boyunca cok kilo almazlar vucudunu bilirsin eger hamile olduğum belli olacak bir vücut yapım var dersen bunu gizleyemezsin herkes bilir 6 ay lik askerlik yapacaksa 6 ay sonunda yurttan cikarsin sevgilinle birlikte olursun o da ailesine söylesin size yardım ederler bi şekilde senin ailen yardim 4tmeyecekse de mutlaka çevrede birisi olur her zaman rızk var derler o bebekte bisekilde buyur zaten çocukluğunu hatırlamaz ikinci donem okul donudursun sonra devam edersin yine bunu başlı başına düşünün bence
10 Yorumla
+1 yılSevgilinle konuş izin alıp gelsin. Ailenin bunu bilmesi gerekiyor 3 hafta olmuş geç olmadan konuşun. Ailenin başını önüne eğdirmemek için bir an önce evlenmelisiniz
46 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ve bunda gülünebilecek bir şey yok
- +1 yıl
@ppasakizi sevişmişler altı üstü dünyanın en doğal şeyi, tek sıkıntı korunmamaları.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHımm bence yazık oldu askere gidicekti madem neden böyle bişe yaptınız her şeyi geçtim evli değilsiniz sevgilinin ne malum sağ salim geleceği bilemeyiz askerlikten dolayı değil mesela kaza olur bişe olur Allah korusun ölebilir ozaman ne yapıcak sın tek başına büyütmek senin için çok zor olur bence sevgilin izin alsın gelsin ve evlenin sonra tekrar gitsin en mantıklısı bu yoksa sorun olabilir dikkatli olun
00 YorumlaBebeği doğurmakta kararlıysan durumu ailelerinizle paylaşın. Büyükler duruma el atsın, aklınız bir karış havada sizin... Sevgilin de zaten yanında değil, psikolojik olarak çökersin. Bu yükü tek başına kaldırman mümkün değil. Umarım trolsündür değilsen de durumuna çok üzüldüm 😔
30 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılArkadaşım daha sizin ne olacağınız belli değil. Çocuk yapmakla bitmiyor, onun bütün ihtiyaçlarını karşılamak zorundasınız.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. herkes TANRI olmuş yporumlarda haberimiz yok , bence doğurmalısın hayatına yeni bir amaç sağlarsın ailende destek cıkacağından eminim herkes hata yapar
10 YorumlaÖncelikle tebrik ederim
Nice insanlar var yıllarca uğraşır çocuk için Allah size o mutluluğu erken vermiş boşverin insanları ne düşündüklerini emin olun sizi eleştirmek isteyenler her zaman bir bahane bulurlar
Siz hayata devam edin sen esin ve Allahın en güzel armağanı minicik evladinizla emin olun Allah size harika kapılar acicak ama onun öncesinde bi kaç küçük imtihanın var ona sabret LÜTFEN00 YorumlaLütfen hakaret edenlere aldırma çoğu malum ırkın kanını taşıyor. Bence en iyi yapabileceğin şey çocuğu üni bitene kadar eşinin ailesinin yanına yerleştirmen tabi ziyaret etmeyi unutma sık sık bunun yanında üniversiteye odaklan ve iyi bir iş bul üni sonrası zaten gerisi rahat ev alırsın veya eşinin ailesine yerleşebilirsin ya da kendi ailene geçinirsin rahat bir biçimde
06 Yorumla- +1 yıl
Malum ırk hangisi oluyor merak ettim.
- +1 yıl
@antepli2733 Ar. p veya daha kapsamlı olan sami en büyük düşmanımdır kendileri ben anadoluya gelen galatların soyundanım soyadım bile almanca ve der ile bitiyor akrabamın 4 kızı var hepsi sarışın mavi gözlü maalesef ben sadece açık tenli ve kahverengi saçlı gözlüyüm ama gözlerim açık kahverengi bu ırklar cermenleri ve sizleri yok etmek isyiuotlar ve kültürleriylr sizi işgal ediyorlar
- +1 yıl
Olaya hiç bu yönden bakmamıştım, gerçekten ilginçmiş. arastiracagim bu konuyu.
- +1 yıl
Tamam, notlarıma aldım.👍
+1 yılmadem evlenecekse git ailesiyle konuş torunuza hamileyim de oğulları istiyorsa aile sana destek olacaktır. Ama oğlan istemiyor gibi evlenecek adam evladına kıyılmasına razı olamaz zaten bir erkeği evliliğe sevk eden en güçlü duygu babalık duygusudur...
00 Yorumla
+1 yılGit aldır, çocuksun daha. Saçma sapan hareketler yapma.
30 Yorumlasen istemiyorsan aldır bence senin vücudun tamam o da bir can ama doğduktan sonra eziyet çekmektense yani
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Trol değilse eğer Allh yardımcın olsun işin zor ayvayı yemişsin.
20 Yorumla
+1 yılEvlenmeden doğurmak gibi bi hata yapma sakın erkeklere güven olmaz tek başına bakamazsın
21 Yorumla
+1 yılbana kalırsa aldırmalısın çünkü bu yaşta senin için çok zor olur birde öğrencisin nasıl bakacaksın bilmiyorum yani zor karar
00 YorumlaEğer sevgilin de bebeği istiyorsa sana sahip çıkacağını söylüyorsa bence bu işin üstesinden gelirsin yazık etme o bebeği
00 Yorumla
+1 yılYaptığın çok yanlış çünkü sen anne olmaya ne hazırsın nede donanımın var. Ki çocuğu doğurduğunda nasıl bakacaksın nasıl ilgileneceksin?
00 Yorumla
+1 yıldoğumu beklemekten başka caren yok gibi ama asıl soru sevgilin askerden sonra sana
ne ümit verdiği00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZina yapmanın yasaklanmasının bir sebebi var dinimizde. Eğer bakamayacaksanız evlatlık verin. Çocuk da sağlı bir ortamda büyümeyi hakediyor. Hamilelik sürecinde eğitimin de aksayabilir, dondurma imkanın varsa dondur bir sonraki dönem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Senin gibi cahiller yüzüne olan o masum bebişlere oluyor nolucak yazık yazıkk kafanıza tüküreyim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğun kalbi atmamışsa aldır bence. Sen kendini tamamen hazır hissediyor musun o önemli. Sevgilin değil sen doğuracaksin o çocuğu. En önemli olan senin kararın. İyi düşün ve ona göre karar ver. Çocuğuna gerçekten güzel bir hayat sunabilecek misin? Sevgiline güveniyor musun gerçekten? Bunlar çok önemli konular. Sonuçta o çocuk bu dünyaya gelmeyi seçemiyor. Lütfen bu konuyu ciddiye alın ve ona göre hareket edin... Bir insanın daha hayatı mahvolmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAskerden gelince evlenirsin be düşünme doğur simdi aldırsan yazık değilim suçsuz çocuğa aldıracakson mldüreceksin bi nevi cinayet bu pndan doğur çocuğunu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılAh ah ne diye böyle şeylere girişirsiniz anlamıyorum
10 Yorumla
+1 yılEğer cinsiyeti kız ise ben evlat edinebilirim. Sevgiyle aile ortamında buyutebilirim.
00 Yorumla
+1 yılaldır bence daha 19 yaşındasın gençliğinin baharı çocuk ileride de doğarsın yaşa hayatını
00 YorumlaAldırmalısın. Yurttan atılma durumun olacak iyi karar ver.
00 YorumlaYanında annen ablan yokmu? Askerden gelene kadar bari annenin yanın da dursaydın
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir kafa yapınız var yeni nesil kafayı yedi iyice
06 Yorumla- +1 yıl
@Yüce_Türk valla ya iğrenç ötesi hemde kendinlerine yazık ediyorlar
- +1 yıl
@Yüce_Türk neyi
- +1 yıl
@Yüce_Türk tamam :D
Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı. 3 haftalik hamile oldugunu nasil ögrendin mk
5 haftadan itibaren belli olmuomu01 Yorumla
+1 yılSevgilin izne gelsin. Evlenin o geri gitsin. Ya tamam sevistin ama neden icine boşalttırıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu durum kötü deyil hayırlısı büymüş bende buna benzer yasadim sana maddi destek gerekli bunu sagla zaten zeki bir kızsın hem okur hemde anne olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz KS ekibi olarak kimimiz dayısı kimimiz teyzesiyiz, biz bakarız yeğenimize
31 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinle konuş istiyorsa onun ailesi ile konuşun sahip çıksınlar sonuçta senin karnında diye sen tek bakacak değilsin ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiye girerken hic korunmadınız mı? Niye içine boşalmasına izin verdin? İçine boşalmasına izin verirsen tabi hamile kalırsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstenmeyen çocuğa ne yapabilirsin işin zor ama erken karar ver ki geç olmasın birçok şey için bir daha da cahillik yapmazsın bu sana hayatının dersi olur
00 YorumlaBacım 19 yaşında ne çocuğu sen daha kendin çocuksun anladığım kadarıyla ailenle aran iyi değil. Çocuğunun da ileride senin gibi olmasını istemiyorsan. O çocuğu aldırır, kendi hayatına bakarsın.
10 YorumlaYapmışsın bir hata. Neyse geçmişi düşünmeye gerek yok maddiyat durumun iyiyse morali aşabilirsin bence bebeği sakın aldırma cana kıymiş olursun ve bunun günahıda edebiyen cehennemlik
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldırma o da r can ahirette hesbını veremezsin sonra sevgilini bekle gelince evlenein
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 839 cevap paylaştı.
+1 yılBaşlarını öne eğdirmek istemiyorum demişsin, olan olmuş ki daha ne eğeceksin
00 Yorumla
+1 yılYa aldıracaksın, ya sevgilin kabul edecek ve nikahına alacak, ya da ailene söyleyip beraber bir çözüm bulacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni gitmese Askere izine gelsin nikah yapın derdim ama yeni gitmiş. İşin zor Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuğun çocuğunu mu doğurmak istiyorsun bence aldırmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence aldır daha bu yaşta bu sorumluluk sana fazla gelir. Buna hazır olduğunu sanmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlan olmuş artık. Korunsaydiniz keşke. Bir cana kıyma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 dklik zevk için hayatında olacak güzel şeylere engel oldun belki o çocuk bir gün gider ama senin derdin gitmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYedek bir sevgili bul onunla idare et doğurana kadar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hem aldır önce okulunu bitir sonra evlenince ne istiyorsan yaparsın
10 YorumlaOkuyorsun sen şu an bence aldır özelde filan ilk önce bence okulunu bitirmelisin..
30 Yorumla
+1 yılAldır bence. Sağlıksız bir ilişki. Dönünce bebek isteyecek bir erkek bulacağını zannetmiyorum
22 Yorumla- +1 yıl
@Rzgklndr Zor.
+1 yılÜç haftalık olduğunu nasıl öğrendin en az beş hafta olması lazım trol fjfk
21 Yorumla
+1 yılÖldürmeye gwrek yok boş yorumlaro dikkate alma doğur sağ sağlim bak oda can sonuç olarak
20 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 19 yaşındayım, 3 haftalık hamileyim. Sevgilim askerde, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler