Sevdiğimi unutamıyorum. Onu düşünmek, sevmek, özlemek istemiyorum. Nasıl unuturum?

Arkadaşlar 1 seneye yakın bir ilişkim vardı. Geçmişime dair bir yalan söylemiştim, sonra herşeyi anlattım. Çok çabaladık, çok uğraştık ama yürütemedik ve ayrıldık. Daha doğrusu şüphelerini geçirmek için adım attığımda, herşeyi bir çırpıda dürüstlükle anlattığımda "yapamam, kabul etmiyorum. Aramızda sorun olan geçmişin değil, bana yalan söylemen" dedi ve ayrıldık. Ayrıldığımız hemen hemen 1 aya yakın oluyor. Ben nefes alamıyorum. Konuşabileceğim arkadaşım yok, delirecek gibi hissediyorum. Ne zaman ablamla konuşmak istesem, sırf ondan bahsettiğim için ya dinlemiyor ya da bağırıp çağırıp konuşmama izin vermiyor. Konuşabileceğim kimsem yok. Ben sevdiğimi unutamıyorum. Her saat her dakika Allah'a yalvarıyorum, ya benim kalbimden onu alsın diye ya da bizi kavuştursun diye. Sesimi duymuyor. Çok acı çekiyorum.. Nasıl atlatacağım? Nasıl unutacağım onu? Bana yardım edin nolur. Öleceğim sanki.. Onu çok özlüyorum, onu çok seviyorum ama bunlar yetmiyor. Her gece rüyalarımda onu görüyorum, bazen kendimi sanki onunla konuşuyormuşum gibi konuşurken buluyorum. Deliriyor muyum bilmiyorum. Yardıma ihtiyacım var. Nolur yardım edin.
Sevdiğimi unutamıyorum. Onu düşünmek, sevmek, özlemek istemiyorum. Nasıl unuturum?