Sevdiğimi unutamıyorum.. Ne yapmalıyım?

Sevdiğimi unutamıyorum arkdaşlar 7/24 aklımda başkasıyla çıkıyor Şu an ama unutamıyorum hayatımda ilk defa aşık oldum ilk defa sevdim aşkla aram yoktu benim ama o kız bir başka aşıktım ona biliyordu onu sevdiğimi ama bıraktı beni.. unutamıyorum yatmadan önce hep aklımda sabah ilk kalktığımda ya herzaman aklımda moralim bozuluyor mutlu olamıyorum onla konuşamıyorum bana baktıgında dönüyorum ona başka yerden gizlice bakıyorum çok seviyorum ama beni hiç umursamıyorum unutmak istiyorum ama unutamıyorum onu çok kıskanıyorum ama elimden bir şey gelmiyor çok utangaçım aşırı derecede kızla konuşurken çok utanırım.. Ne yapmalıyım hiç cesaretim yok hiç birşey yapamıyorum ona mesaj atmak istiyorum ama utanıyorum korkuyurum unut diyorum kendi kendime ama unutamam onu 4 ay aralaksız hergün konuştuk.. sonra işte ayrıldık ya unutmak için ne yapmalıyım? unutamıyorum ama.. çok zor unutamam onu acı çekiyorum unutmak istiyorum ama yapamıyorum keşke gene birlikte olsa ama imkanı yok gibi :( herzaman moralim bozuk 1 kere bile mutlu olamıyorum ne yapmalıyım?
Sevdiğimi unutamıyorum.. Ne yapmalıyım?