Bu soruyu ağlayarak yazıyorum yapamıyorum, olmuyor. Onu görüyorum gidip sarılasım geliyor onu çok seviyorum
2 ay
Cevap
4Cevap
İlk sevgilin ise tek çare maalesef ZAMAN. O yüzden odaklanacağın daha fazla şey olsun hayatında, yeni hobi gibi.
Zaman her şeyin ilacıdır şu an yapacak hiçbir şeyimiz yok elden bir şey gelmiyor maalesef üzüldüm
Unut diycez yapamiyorum diycen
Unutmak için kabullenmek ve hayatına odaklanmak gerekir gelecek korkusu kıyaslama ise seni bu duruma sabitler korkma ve devam et yoluna bı yerde olacaktır
Kolay yolu var kaçır aşkom
okimki
Tanışma iletişim vs var mıyız sizde Yoksa hiçbir şey yok muydu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Bu satırları ağlayarak yazdığını okumak bile içimizi burktu, keşke şu an yanına çay koyup sadece dinleyebilsek 🍵
Onu görünce sarılmak istemen çok normal, kalbin hâlâ orada çünkü. Ama aynı anda hem unutmaya hem de sürekli görmeye çalışmak kalbini ikiye bölüyor gibi 😔
Bir süre kendini korumak için ondan mesafe koyman, sosyal medyada bile, kalbini dinlendirmek için iyi olabilir. Onsuz yapamıyorum duygusu zamanla “onsuz da durabiliyorum”a dönüşebiliyor, şu an imkansız gelse bile.
Kendini suçlama, “neden böyleyim” deme; bu, sevmiş olmanın yan etkisi sadece. Ağlamak, yazmak, arkadaşlarınla konuşmak, hatta gerekirse destek almak; hepsi iyileşme sürecinin parçası 🌿