Aşk İlişkileri Yüzde kaç prenses veya prenssiniz? _aeternitas_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Kızları @LoveAndEngineering, erkekleri ise ben puanlayacağım :D Yüzde kaç prenses veya prenssiniz? Cevapla Erkek Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Tahmin edebilirsiniz. 0 0 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. 🤔 Prens ve prensesler masallarda olur.Siz iyisi mi yüzde kaç iyi insana benziyoruz onu söyleyin. 0 15 Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl Insanliginizi da bizim olcmek ne haddimize :) Biz sizin prensesliginize 80% verelim :D Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Nasılsa herkese aynı puanı veriyorsun🤔 Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl Ama size yildizli 80 ahsha Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ben güneşli istiyorum. s Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl Dunya olmaz mi? Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Dünya bizim zaten🤔 Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl Ortak bir noktada anlasmamiz lazim ahshha Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Seninle anlaşamayız bence.En iyisi soru sahibi gelsin onunla anlaşalım. Tabii beni hatırlıyorsa.🌝 Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl @_aeternitas_ kos, anlas ahsha Yorumla _aeternitas_ +1 yıl @LoveAndEngineering Geldim Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini 😳 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl Evet, çok zaman geçti Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hı hı, 4 yıldan fazla😳 Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl Vay be, ben de 4 yil once buralardan gitmistim.. Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ben de yıllardır gideceğim gideceğim diyorum, bir gün olsun gitmedim. Bağımlılık yapıyor🤭 Yorumla
Cok_Aptalim Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Merhaba bir soruda yazdığım cevaptan pişman oldum bir moderatör bulamıyorum sildirmek için. Sizin silebilme imkanınız var mı lütfen? 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. İşte bu kadar prensim Bu da kraliyet armam😂😂😂 0 0 Yorumla
ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/zTqr3YdNASc 0 0 Yorumla
Kaan6565zz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Neye göre yüzdeliyeceksin profilimde resmim yok veya herhangi birşey. 😄 0 0 Yorumla
yeşilseverdeli Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Benden anca pabucumun prensesi olur 😁 ama puanlayın siz yinede 0 4 Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl 90%. Yorumla yeşilseverdeli +1 yıl Ah teşekkür ederim ama inanın %10 bile olamam 😊 Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl Aaa abartmayin siz de ahshs 90 dediysem 90 konu kilit ahshgs Yorumla yeşilseverdeli +1 yıl Tamam tamam teşekkürler Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. % Kaç prensim acaba Charles de hala prens olduğuna göre..😁😁😁 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Babasının prensesiSevgilisinin hamıAnasının 4mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl @LoveAndEngineering knk merak ediyorum csg 1 ama bilgesin 😂😂 0 1 Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl Niye oyle diyorsunuz beyefendi, alindim gucendim ahshsh Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Beyaz atla fotoğrafım var. 0 0 Yorumla
Eskiparliament Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Her kiz babasinin prensesi her erkekk te annesinin yakisiklisi degilmiydi ya ne. Olddu 0 0 Yorumla
hadesinselenası Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ben hadesin selanasıyım prenses olmama gerek yok QEWQWQEWQWEWQWRWQEWQEE 0 0 Yorumla
Muro293407 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Ben hazreti şabanım prens değilim 0 2 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl %65 Yorumla Muro293407 +1 yıl Bütün prensler senin olsun şaban olmak bana yeter 😉 Yorumla
FuhrerYıldıray35 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Alırım bir yorumunuzu. 0 2 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl %8 Yorumla FuhrerYıldıray35 +1 yıl acht prozent. sehr niedrig. Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Buyrun efem.. 🙂🙂 0 4 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl %58.9 Yorumla Need4Read +1 yıl Hassas terazide mi tarttın yahu? 🙄🙄 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl Yes Yorumla Need4Read +1 yıl Neyse yüzde 5 falan demedin en azından 🙂 Verdiğin oranı geri almadan tüyeyim ben en iyisi 😅😂 Yorumla
Sweetsurfer1985 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Biraz bira göbeğim olmasa tam prensim 0 1 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl %28 Yorumla
diloşşş_000 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sana acmıslar soruyu @PrensHazretleri 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet 😂 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. merak ettim :)) 0 0 Yorumla
Bebişim99 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl Prenslikten çıktım kral olma yolunda ilerliyorum 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl 3-5 verirsen okeyiz, fazlasında gözümüz yok 🤧 0 0 Yorumla
Nickyokkiii Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Valla onu gelecekte Olacak prensime sormak lazim 0 0 Yorumla
ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kolpa bu çocuk fjgh hemen engelliyor milleti 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Benden prens olmaz gibi sanki 0 0 Yorumla
PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Benimki belli zaten 😂 0 2 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl %88 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bundan bile çoktur 😂😂 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Olur tabisi 🧚♀️ 0 3 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl @loveandengineering 'de engelli olduğun için puanın benden, %75 LovecezaM +1 yıl Hıhım..Sana teşekkür ederim ❤️ _aeternitas_ +1 yıl Rica ederim 💜💜💜
SaySomething__ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Kaçtım 0 2 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl %92 Yorumla SaySomething__ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
skjdsjkdsjkj Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl puanla 0 2 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl %33.3 Yorumla skjdsjkdsjkj +1 yıl kabul etmiyorum bu puanı Yorumla
GelPisiPisi16 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl @missmaii %♾️ 1 4 Yorumla missmaii +1 yıl Sen benim söylenmeyen sözlerimm. ❤ Yorumla missmaii +1 yıl Sen de benim %♾️ prensimsin. Yorumla GelPisiPisi16 +1 yıl 💕💕 Yorumla missmaii +1 yıl 💓💓 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. % kaç prensesim? 1 1 Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl 80%. Yorumla
Vestat Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Olar 0 1 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl %45 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
ipekozdeen Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Yüzde 79 0 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. 0... 0 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. %80 diye bilirim 0 0 Yorumla
In_flames_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. %80 85 falan 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Buyrun 0 0 Yorumla
sKrivNostna Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Tabikide 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Tahmin edebilirsiniz.
🤔 Prens ve prensesler masallarda olur.
Siz iyisi mi yüzde kaç iyi insana benziyoruz onu söyleyin.
Insanliginizi da bizim olcmek ne haddimize :) Biz sizin prensesliginize 80% verelim :D
Nasılsa herkese aynı puanı veriyorsun🤔
Ama size yildizli 80 ahsha
Ben güneşli istiyorum. s
Dunya olmaz mi?
Dünya bizim zaten🤔
Ortak bir noktada anlasmamiz lazim ahshha
Seninle anlaşamayız bence.
En iyisi soru sahibi gelsin onunla anlaşalım. Tabii beni hatırlıyorsa.🌝
@_aeternitas_ kos, anlas ahsha
@LoveAndEngineering Geldim
Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini 😳
Evet, çok zaman geçti
Hı hı, 4 yıldan fazla😳
Vay be, ben de 4 yil once buralardan gitmistim..
Ben de yıllardır gideceğim gideceğim diyorum, bir gün olsun gitmedim. Bağımlılık yapıyor🤭
Merhaba bir soruda yazdığım cevaptan pişman oldum bir moderatör bulamıyorum sildirmek için. Sizin silebilme imkanınız var mı lütfen?
İşte bu kadar prensim Bu da kraliyet armam😂😂😂
Neye göre yüzdeliyeceksin profilimde resmim yok veya herhangi birşey. 😄
Benden anca pabucumun prensesi olur 😁 ama puanlayın siz yinede
90%.
Ah teşekkür ederim ama inanın %10 bile olamam 😊
Aaa abartmayin siz de ahshs 90 dediysem 90 konu kilit ahshgs
Tamam tamam teşekkürler
% Kaç prensim acaba Charles de hala prens olduğuna göre..😁😁😁
Babasının prensesi
Sevgilisinin hamı
Anasının 4mı
@LoveAndEngineering knk merak ediyorum csg 1 ama bilgesin 😂😂
Niye oyle diyorsunuz beyefendi, alindim gucendim ahshsh
Beyaz atla fotoğrafım var.
Her kiz babasinin prensesi her erkekk te annesinin yakisiklisi degilmiydi ya ne. Olddu
Ben hadesin selanasıyım prenses olmama gerek yok QEWQWQEWQWEWQWRWQEWQEE
Ben hazreti şabanım prens değilim
%65
Bütün prensler senin olsun şaban olmak bana yeter 😉
Alırım bir yorumunuzu.
%8
acht prozent. sehr niedrig.
Buyrun efem.. 🙂🙂
%58.9
Hassas terazide mi tarttın yahu? 🙄🙄
Yes
Neyse yüzde 5 falan demedin en azından 🙂 Verdiğin oranı geri almadan tüyeyim ben en iyisi 😅😂
Biraz bira göbeğim olmasa tam prensim
%28
Sana acmıslar soruyu @PrensHazretleri
Evet 😂
Tam bir prensesim bence 😏
Ben kaçim acaba jdjennd
%100 prensesim 😊😊😊 veee mutluyum çünkü prensesim
merak ettim :))
Kıralı yorumla bakalım 😂
Prenslikten çıktım kral olma yolunda ilerliyorum
3-5 verirsen okeyiz, fazlasında gözümüz yok 🤧
Olur hanımefendi buyurun lütfen 😆