Hadi bakalım, gördüm bir yerde ama burada sorayım dedim. Biraz da böyle sorular olsun. :D Bana 50 puan çıktı.

Hadi bakalım, gördüm bir yerde ama burada sorayım dedim. Biraz da böyle sorular olsun. :D Bana 50 puan çıktı.
1) Instama istediği zaman girebilir. Bir şey saklamam ama şifremi vermem. Bir hesapta iki kişi olmasını sevmiyorum. (+0)
2) Dışarı çıkmamı istemezse inadına çıkarım. Bu ne perhiz ne lahana turşusu? 🤨 (+0)
3) Konuşma dediği kişilerle konuşmam. Benim sevgilim yerli yersiz konuşma demez. Konuşma diyorsa vardır bir bildiği derim. (+10)
4) Planım çok önemli değilse iptal edip sevgilimle takılabilirim. (+10)
5) O olmadığı zaman "bile" mi? Zaten sevgilim varken kimseye o gözle bakmam. Zamanı yok bunun. (+10)
6) Onun verdiği bir hediyeyi benim tarzımı yansıtmasa bile takarım. (+10)
7) Ona şiir yazar mıyımm? Muallak... Yeteneğim yok maalesef. :(( (+0)
8 ) Karşı cins diye herkesi takipten çıkarmam. Gerek gördüklerimi çıkarabilirim. Buna fifti fifti diyorum. (+5)
9) Profil fotomu onla beraber yapmam. Onunla story vs. atabilirim ama profil fotomun kendime ait olmasını istiyorum. (+0)
45 puanla sanırım testten kaldım. 😂
100/100.
1. Şifre vermeme konusu olursa şüpheli bir durum vardır zaten.
2. Gitmemi istemediği bir mekanda rahatsız olduğu birisi varsa elbette gitmem rahatsız olduğu kişi yüzünden ilişkimin zarar görmesini istemem.
3. Konuşmamı istemediği kız varsa elbette konuşmam, zaten ondan başka kızla konuşma gereği duymuyorum.
4. Kendisi ile ilgilenmemi istiyorsa, ilgiye ihtiyacı varsa evet planımı iptal ederim.
5. Benim mutlu olmam için bana hediye alıp onun ve benim mesut olmamı istiyorsa evet.
6. Şiir yazma konusunda iyiyimdir (okuyamıyorum sadece)
7. 3'üncü sıra gibi istemediği kızlar varsa yine aynı şekilde çıkartırım.
8. Mutlu olduğumuz fotoğrafımızı eklerim.
Sakınacağım bir durum görmüyorum ortada. Sevdiğiniz, saydığınız insana değer verin ve sevin O'nun kusurları varsa güzellikle belirtip örtün. Kırmayın, incitmeyin. O sizin sevdiğiniz bir insan, onunla bir ömür yola çıkacaksınız koruyup ve sahiplenin.
50 çıktı bana. 🙂 İdeal olanı böyle bence ya, 50'den azı karşındakine haksızlık, fazlası ise kendine haksızlık gibi.
Böyle yaratıcı cevaplar istiyorum işte ne güzel. :D
Ricalar ^^
Ricalar :)
40 shshshhe ama sorular hileli hocam
Olsun Good diyelim😂
Rica ederim :)
Cevap
26Cevap
Mantıklı sebep sunarsa okey derim her şeye yeter ki beyninin yüzde ellisini kullansın
Yanlış soru 😂
Yo doğru soru
Ha ben puan vermeyince öyle anladım 😅 Uyanır uyanmaz bakınca öyle oldu.
Ben hanımcıyım sonuna kadar
Instagram dahil bütün ağlarıma bakabilir. Hiçbir saklı gizlim yok hayatımda. Zaten bu konularda açık olan adam diğer konularda yanlış şeyler yapmaz. Ama illede diğer konularda dinlerim ve haklı değil ise bu konuda ayrışırız. Devam ederse ayrılırız. Zaten insan hayatına alacağı kişiyi başta ölçüp tartmalı, şekilden şekle sokmaya çalışmamalı.
1-İnsta şifremi veririm
2- dışarıya çıkma derse çıkmam / önemliyse çıkarım ama
3- konuşma dediği kişilerle konuşmam
4- plan iptal edip sevdiğimle takılırım
5- o olmadığı zaman bile kimseye bakmam
6- onun verdiği hediyeleri saklarım / takarım
7- ona şiir yazarım ama niye ki gerek var mı?
8- erkekleri takipten çıkarım ok
9- profil fotoğrafı koymam
( 90 çıktı)
1-İnsta kullanmıyorum
2-Çıkmamı istemezse çıkmam evet
3-Evet
4-Zaten planlarımın hepsi onla olur ki dfgdfg
5- Lan nasıl bir cümle bu. O olmazsa sanki bakmak mübah falan. Tabiki de bakmam
6-Evet
7-Şimdiden yazıyorum :D
8-evet
9-evet
Hanım köylü olduğumu biliyordum, şaşırmadım fdgdfgdfg
@Boze_ O kadar mı kötü gdgfd
Şifremi veririm, o an bana ihtiyacı varsa çıkmam elbette, geçerli bir neden sunarsa konuşmam, planımı iptal edebilirim çok önemli değilse, tabiki bakman bu ihanet olur. Sevdiğim kadın hediye vermişse tabiki saklayacağım, aşkımız destan yazar şiire gerek olmaz, tanımadıklarımı artniyatli olanları çıkarırım, koyarım evet bu hoşuma gider bunların hanımcılıkla alakası ne seven erkek bunları gözardı etmez
Şifremi veririm, konuşma dediğiyle konuşmam, planımı iptal edip onla takılırım, karşı cinse bakmam, verdiği hediyeyi saklarım, karşı cinsi takipten çıkarım. 60 bunları yapmıyorsam zaten neden kocam ki diğerleri saçma beraber pp yapmam ya da dışarı çıkma deme hakkı yoktur şiirde yazamam.
90 puan benim için gelsin. Profile birlikte fotoğraf koymak hariç hepsini yaparım ben.. Hesaplarımda sevgilimle/eşimle fotoğraf paylaşırım ama her zaman..
80 çıkıyorum. Kendine gel melaik. 80 nedir.
Aboo🤣 Sen bu değilsinnn
Puhahah şu 20 puanlıktan kırdım. Hayırdır diye dellendim gece gece. 🤣
40 puan
O olmadığı zaman karşı cinse bakmam
Hediye saklarim takarım
Şiir yazarım
Karşı cinsi takipten çıkarım
60 dicem de konuşma dediği kişilerle konuşabilirim de karar veremedim ama yine ekledim 10 puanı 😅
Karşı cinse bakmam zateb profil fotomuz ikimizinki hediyeyi takarim ve saklarım toplam 30 😁🤩
10 hediyesini saklarım başka da bir şey yapmam. O bile fazla
Yirmi puan ama değişken belki kırkta olabilir
50 çıkması için elimden geleni yaptım fazlası zarar çünküm😄
Kırk aldım ve ben bu dersten kaldım (bir tane 10 puan şüpheli) ahahaha
80 aldım ahahaah sonuncusu olamz kısakanırım ondan ve 3. Olmaz kişiye göre degişir
70 puan çıktı ama kocamcı falan değilim. Canım yapmak isterse yaparım, istemezse yapmam.
30 çıktı. Zorlasam 40 olur başka da bir şey olmaz 😂
60 çıktı benim. Hanımcı değilim ama. Doğru , güzel olanı yaparım.
90 puan... Benim şiir yazma yeteneğim yok. Gerisine okeyim.
valla hayatımda ciddi biri olsa ve bir geçmişimiz olsaydı hanımcı olurdum net kafa rahat olur
60 çıktı ideal olanları işaretledim gerisini yapamam zaten
her yerde kocacıyım dedikten sonra aldığım puanın 40 olması rezaleti
40 ama şifremi isterse 50 de olur🤣🤣
Kocam da kocam🫠🫶
3 yıl önce bi 50 puan alırdım ama şimdi 10 çıktı o da o varken başka karşı cinse bakmam 😃
Hicbiri yokta hanımla olan planimi iptal edip sevgilimle takılınca neden Hanımcı oluyorum onu anlamadım 🤣🤣🤣
Çoğu bana göre değil o yüzden uğraşamam. 30 puan anca 😀
60 çıktı ahsjahs
Vay beklenmedik 😂
Neyimi gördünüz beyefendiii😂
Hissiyat😂😂
Öyle olsun bakalım😄
Sence kaç çıkmıştır assddfg
10 ya da sıfır 😌
50 aldım bu ne demek😂
İyisin demek 😂
Okey 😂
Normal sevgilim ise 50 puan kocam ise 80 puan
10 puan çıktı
Şiir hariç hepsi jdjgf
10 puan aldim sifir alsaydim mwmnun olurdum
0 çıktı bende 😂😂
30 puanla benden adam olmaz 😂😂
Oha ,70-80 cikti benim 😅olamaz bu
100 tabi oda aynılarını yaptıgı takdirde
50-60 gibimsi ama onşarda şartlarla
30 puan. Kocacı değilmişim. 😅
30. Bence yeter
Şu an sıfır hiçbirine evet diyesim yok.
20 🤣🤣
50-60 var işte bir şeyler
Tam puan aldim. ksjss ilerde nasil olur bilmiyorum
100 tam puan 😄
10 puan aldım çok şükür 😀
Tam puan 😂 ömrümü adarım ben.
Şiir harici hepsini yaparim ya
30 gayet yeterli
50 puan çıktı banada 😃
80 100 arası maalesef
30 muş dahası çıkmaz zaten
80 ben her zaman kocam da kocam diyorum.
90 ehehehehe
Master kocacı :d
Evet gagshs şiir yeteneğim yok olsa onu da yaparım shgsgsssgs
Hahah :d Onu da yaparsın zorla kendini
Babahwh o kadar olmuyor be
Bana da 50 🧚♀️
60 çıktı
30-40 falan
@Balbiri ben tribüne oynamıyorum ondandır
@Balbiri İnsanlar birileri tarafından kabul görmek, onaylanmak ve parmakla gösterilmek isterler. Benim puanım da düşük değil. Benim için olması gereken.
@Balbiri Benim için yeterli evet
60 puan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?