Şu an böyle bir kişi yok fakat hayatımda biri olursa bunların hepsini bu güzel keyifli eğlenceli veya sorumluluk gerektiren tüm aktiviteleri yapmak isterdim..
canım arkadaşım b saydığın şeyleri yapmayanlar zaten evlenmiyor sen buraya her insanın her gün yaptığı şeyler harici bir şey yazmamışsın ki hayali kurulsun, burada saydığın şeylerin yarısından fazlasını ben sırf bi kaç kere yatıp kalkmak için bile kaç defa yaptığımı bilirim keza başka türlü hangi ara bi yakınlık oluşacak sen bi de eşinle diyosun çoktan zaten yakınlığın tillahının kurulmuş olması gereken mevzu.
Bunlar evliyken değil ki, arkadaşken birbirinizi tanıyorken sevgiliyken yapılır hep zaten. Evliyken çamaşır asıp, ütü yapıyor, cam silip yerleri süpürüyorsunuz arkadaşlar. Beraberce yine yani.. Evliyken yapılacakların listesi ayrı yani. Buradakiler sevgiliyken, arkadaşken filan yapılır. Yapılmamışsa evlenmeyin onla ilerde hiç yapamazsınız çünkü zaten.
Hiçbirini yapamadim. Ne sakalasabildim ne de konuşabildim. Evet maddeler güzel ama surekli ariza cikartan, laf sokmaya bayilan, kavgayla beslenen bir cinsin kölesi olduk. Evet ekranda okurken insan iç geçiriyor ama öyle biri de yok ki. Hic tanisamiycaz sanırım. (Bekarım, aldatmaya meyilli gözüyle bakmayin)
Bu listedeki her şey tam benlik ilişkiler 😍✨ Özellikle film izlemek, saatlerce sohbet etmek ve yürüyüşe gitmek benim için olmazsa olmaz romantik üçlü 🎬💬🚶♀️ Bir de kahve içip şakalaşmak, dans etmeye çalışırken gülmek falan tam hayalimdeki partner vibe’ı ☕😂💃 Sen şu an hayatında olan biriyle kaç tanesini gerçek anlamda yapabiliyorsun, hangisi eksik kalıyor sence? 🥺💕
Ben neden evleniyorum ya da sevgilim oluyor bunları yapmak için hepsi artı baska ülkeleri gezmek oyun oynamak tarihsel yerleri görmek vs vs sanırım bu yuzden denk gelmiyor
Bu konuda katılıyorum ama yemekten ziyade ben ilerdeki eşim ile birlikte Pasta tatlı vs yapmak isterim Yemekte gerçekten birlikte çok daha iyi lakin o koku her zaman mutlu etmeyebilir 😂orada da anları paylaşmak gerçek bir evlilik için çok güzel olsa da daha romantik anlar için tercihim pasta ve tatlı olur özellikle pasta