DOLANDIRICI NİSANLIMDAN AYRILDIM AYLAR OLDU AMA HALA BENI TEHTID EDIYOR BIRIYLE GORUSMEYE KORKAR OLDUM NAPICAM BEN😒?

Merhabalar, nasil paylassam bilmiyorum oncelikle biraz uzun kusura bakmayin ama korkuyorum, 28 yasindayim calisiyorum, nisanliydim ayrildim dolandiricilik diye tabir edecegimiz benden , babamdan hatta bazi arkadaslarimdan bile borc aldigi paralari odemedi.
Kredi cektim verdim odemedi zamaninda, kredi kartimi kullandirdim acidim yine zamaninda odemedi. Turkcell magazasi vardi ordan adima kayitli hatta yuksek fiyatli cihazlar tanimlamis ve satip nakite cevirmis İZİNSİZ bankaya gttigimde sizin uzerinize su tutarda kredi var dediklerinde ogrendim kredi olarak gozukuyormus onlar, Şu an batti kapatti tum isyerlerini.
Annesi tum bunlara ragmen arayip bana hakaret etti bende karsiligini verdim tabi sonunda ailem biz ucuz yirtmisiz bitireceksin kesinlikle istemiyoruz dedi ve bitti.
Şu an biriyle gorusuyorum 31 yasinda yakisikli , efendi ve bi o kadarda kibar bi adam bayiliyorum ona3 5 kez gorustuk sevgili gibiyiz cok hoslaniyorum ondan
Ve ayrildigimizi kimseye soylememis arkadaslari akrabalari herkes bizi hala birlikte saniyor 7 8 ay oldu. Yolda karsilasiyorum hala yenge bilmem ne diyenler var gecen gun babamdan aldigi parayi getirmis konustuk dedim ki bak hesaba at parayi boyle emri vaki yapma ayrildigimizi soylememissin olmuyor. Iste baskasimi var ben bu kadar sure bekledim seni yillarmi harcadim ikinizide yakarim oyle bisey olursa haberin olsun aksi olacagini mi sandin dedi. bende sen zorba misin salak salak konusma su yaptigin bile suc azicik gururun olsun seni sevmiyorum dedim daha oncede benim ve kendisinin kafasina sikmakla tehtid etmisti ilk ayrildigmda.
Sonra ben oyle bi insanmiyim sinirlendigim icin soyledim dedi. Normalde birine zarar vermisligi yoktur ama bu sozler bile beni korkutuyor. Nufuzluda biri sikayet etsem ifade bile vermeye calismaz tanidiklari hep savci hakim emniyet muduru vali v. s.😔
Inanin hem kendim icin hem benimle birlikte olacak kisi icin endiseleniyorum
DOLANDIRICI NİSANLIMDAN AYRILDIM AYLAR OLDU AMA HALA BENI TEHTID EDIYOR BIRIYLE GORUSMEYE KORKAR OLDUM NAPICAM BEN😒?