8 yıllık evli 2 çocuk annesiyim herşey yolunda giden evliliğim vardi.3 yıl öncesine kadar çalışıyordum kilolu degildim sosyal hareketli bı hayatım vardı ikinci çocuktan sonra evde çocuklarıma bakmaya başladım herşey iyiken pandemi çıktı eskiden olsa hafta sonları hafta içleri hep aktiftim kafam dagilirdi son bir senedir hiç bir aktifligim kalmadı evden dışarı çıkmıyorum dört duvarın içerisinde hem kilo aldım hem yanlizlik cekiyorim hareketsizim umutsuzum olay esiminin iş değişikliği ile başladı hastanede çalışmaya başladı bu süreçte eskiden sanayi de tornacilik yapardı bir dükkanın içinde akşama kadar dünyayla alakası olmazdi.
Dünyalar kadar güvendiğim eşim yeni işinde kadınlarla çok içli dişli samimi laubali olduğunu öğrendim onun telefonunda senelerdir bir uygulama vardı bigun girip bakiyim dedim ses kayıtlarını dinledim ve hayatımın şokunu yaşadım.
Dünyalar kadar güvendiğim eşim yeni işinde kadınlarla çok içli dişli samimi laubali olduğunu öğrendim onun telefonunda senelerdir bir uygulama vardı bigun girip bakiyim dedim ses kayıtlarını dinledim ve hayatımın şokunu yaşadım.
- Benim sadece iki tane aile dostumuzun eşinden başka kimseye samimi olmayan kocam hastane personelleriyle o kadar samimi olmuş ki bayan tabi bunlar senli benli konuşmalar kanka olmalar benimle konuşur derecede samimiyet. Şok oldum hesap sordum evet haklısın konuştum bosluguma denk geldi ama herşey sadece bu konuşmalardan ibaret ilerisi gerisi yok sadece kadınlarla samimi daha da yapmam pişman oldum dedi. Ama artık benim için hiç bişey eskisi gibi olmadı yıkıldım telefonu na takip programlari yükledim sürekli takip ettim kavgalarımizda burda başladı o kadar çok şey duydum ki gecenin bı vakti hastanenin tenha yerlerinde kadınlarla adamları arabada ilişkiye girerken bastiklarini evli orta yaşlı bir adamın bir kadına telefonda kokunu özledim ne zaman buluscaz demesini. Hepsi sorun oldu hepsi için kavgalar etmeye başladık iki gün iyiysem ertesi gün kötü oluyorum ya beni aldatirsan Niue telefonun çekmedi kadınlami buluştun arabada tasidigin kadın neden seninle samimi konuşuyo neden on koltuğa biniyo neden şarkı açıp dinletiyosun kolun kadına mi carpiyo aranızda elektrik mi oluyo odanıza gelen kadınla baş basami kaliyosunuz. olmayan şeyleri kafamda kurup olmuş gibi senaryolar üretiyorum sürekli kavga ediyoruz huzurumuz kalmadı en kötüsü de artık beni umursamiyo ne yaparsan yap deyince kendi kendime zarar vermeye başladım kollarımı kestim bana inanmasını istedim çünkü inanmiyo ben ilgi çekmeye calisiyomusum kendi kendimi hasta etmişim olmayan şeyleri var edip olay cikartiyomusum bu benim elimde değil benim içimi rahatlat benimle konuş diye yalvarıyorum yardımcı olmuyo
- artik benden evlilik iyi günde mi evlilikti ben kötü hasta bindurumdayim bana sahip çıkıp iyileşmem için yardımcı olcagi yerde ayrı ev tutup eve tasinicam diyo buda beni daha çok öfkeye itiyo ne olur bana akıl verin ben ne yapicam kadınlarla konuşup samimi olmasaydı benim içime bu kuşkuları dusurmeseydi ben çok mutlu bı hayatta yasiyodum aldatma yok ama ya olursa ya birine bişey hissederse diye düşünmekten mahvoldum ben bu hastalıklı düşüncelerden nasıl kurtulucam nasıl eski halime dönucem dktra yasaklı zamanalrda nasıl gidicem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer