Merhabalar moralim o kadar bozuk ki dun kocamla kiyafet mevzusu yuzunden tartistik yani nerdeyse birbirmize girdik. Ise giderken cikardi birde bu kavgayi , yani benzer hatta daha kisa cok fazla elbise giymeme ragmen bunda ne halt olduysa olay cikardi. Normal boyutlarinda bi elbise asla mini degil. Bende inat ettim cikartmadim hayir yani o ne karisirmis gittim oyle işe. Aksam döndum suratini asmis benimle konusmuyor yemek yemedi salonda yatti triplerde asla özur dilemem ama barismakta istiyorum ama nasil. Sizce hakli degilmiyim ya bu yaptigi zorbalik degil mi?Elbise bu siradan bi elbise iste.
Kıyafet konusunda edilen kavgaların temeli en başta neyi giyebilirsine kadar gidiyor. Buraya mini etekli bi kıyafet de koysan up uzunda koysan sonuç aynı. Siz bi araya gelip konuşarak bu konuda belli bir standart belirlemedikçe istemsiz tartışmalar olacaktır. Karışılmamasını istiyorsan da bunu onu söylemelisin. Birbirinize karşı açık olun.
"Ben senin elbisene karışıyom mu lan topla bavulunu çek git bu evden ya da adam ol salonda yatmak yerine gel yanıma bana da öyle şekil şukul yapma" diye sen ondan daha baskın bi vaziyet al. Yangına körükle gitmek olacak ama "gel yanıma" kısmı onu eritecektir. Kaldı ki hiç doğru bulmuyorum. Evliliklerde tartışma olsa bile yatağa gidince bitmeli herşey.