Balik burcu erkegiyle nasil barisicam benn😅☹️?

Merabalar yemin ederim simdi 3 ay dusune dusune bir derbeder oldum gercekten yoroldum. Balik burcu erkekleri sizin ayni burcu olan birini sevdim bana yardimci olabilirmisiniz ya da kizlarr.
Kisa ca biraz anlatim.
Tanistik sonrah ben korkup mesafe koydum kirilma korkusu uzun sure iliskim olmadigi icin bir anlik. Sonrah kac hafta sonrah biz yine bir birimizi bulduk konustuk bulustuk ben yine sesiz sakin heycanlii. Sonrah onu guzel bi isim olarak kaydetmedigim icin bana kizdi yine bozustuk. Son olarak bana baslicaksak ciddi bi sekilde tanisal demisti sonrah bulustuktan sonrah ben yine heycanli yakinlasmak istedi ama ben buna izin veremed sadece sarildim. Gittigimde biraz sanki soguk ayrildik. Ama sabah gunaydin falan dedi. Busefer ben ona o aksam surekli aklimdasin falan dedim neyaptin sen bana saka olarak dedim bu da bunu ciddiye aldi ve bu iyi degil ve senden etkileniyom ama hisslerim yok falan filan demeye basladi. Sonrah ben oma dedimki dusunculerimi sandigindann kolay cevirebilir falan dedim merak etme dedim. Neyse kanka kaliriz dedim bende.
Bu bana bi kazak vermisti sonrah bende ona bi gun sonrah falan sey dedim kazak sana daha guzel yakisiyo ona verim diye ihmal ettim busefer bana cok kizdi. Neyapim at ozaman falan filan. Bi kac gun konusmadik dogum gunumun bir gunu once ona sey dedim dogum gunumde yanimda olurmusun cevap yok o gun de cevap yok. Sonrah bi kac gun sonrah dogum gunumu kutlarken paylastim ama erkek dostumun sesini duydu ve beni sildi. Sonrah bende sinir oldum ona mesaj yazdim ve engelledi beni ve sildi simdi ses yok 1 hafta oldu napicam ben cok zorlaniyorum..
Balik burcu erkegiyle nasil barisicam benn😅☹️?