Kendisi boga ben yengec burcuyum inatlastik ona kendimi sevdirmem lazim nasil yapabilirim😂?

Beni seviyosun, benden hoşlanıyosun, bana değer veriyosun hadi söyle söyle söylesene tarzı konuşma mesela. Seven insan bile soğur bu egoya.
Ya o sakasinaydi be 😂
Surekli konusmuyoruz zaten arada boyle konusuyiruz normlde ben sert biriyimdir o gun iyi gunume denk gelmistim
Bu kisi eski sevgilim aramiz duzeldi sadece ondan boyle konustuk yakinda beni sevecegine inaniyorum 3 aydir kavga ettik birbirimizle asla konusmayacaz karari aldik yine baristik o yuzden seviyormusun hadi itiraf et dedim bu konusmalar nadir oluyo ben boyle civik biri degilimdir
@xGülay tesekkur ins canim ya😊
Türkçe hocası kimmiş bunun
Bilmem😂
Neyse soruya dönersek arkadaşım biraz samimiyetsiz geldi sanki ceptesin cebimde kal der gibi mesaj atıyor sen soruyosun beni seviyor musun diye o evet diyor olmaz öyle şey en mantıklısı ona cepte olmadığını belli et ki böyle yapmasın bazi kişiler demiş kalbine dokun diye o izin vermese tırnağının ucuna bile dokunamazsın arkadaşım o yüzden kendini biraz geri çek kaybederim diye korkma o mesaj atmaya devam ederse kaybetmemeye çalışırsa seviyordur :)
Kac defa denedim kactim pesimden geldi kopamiyo benden
burca göre kişi etkilenmez ki :D yanına gidip konuş sevginin büyüklüğünü hissettir ona
Reel hic gorusmedik ama gelicek ilk defa gorusecez
sanal ortam üzerinde mi arkadaşlığınız başladı
Ks de tanistik dertlesmeye ihtuyaci vardi cok kotu zamanlar gecirmisti hayatinin en buyuk kazigini yemisti sevgilisinden ve kardesi dedigi kisilerden ona destek oldum yanindaydim her zmaan kavga etmemize ragmen hic kopmadik
hayırlısı o zaman
Aynen
kalbine dokunman lazım
Ya o dedigin biraz zor uzagiz
hani, nasıl diyim, herkes farklı bir şeyden etkilenir, seninde onu bulman lazım
uzaklıkla çokda alakası yok aslında, karşımdakini tanımayla alakalı
onun kalbinin ne istediğini bulman lazım
Yeterince tanimiyorum onu😔
ama yeterince tanısan bilirdin: )
Hala nelerden hoslaniyo nelerden hosalnmiyo bilmiyorum 😔
bir dk belki burcdan bişey çıkarabilirim
Tek bildigim asi dik kafali okuz hep kendi bildigini okuyan sonrasindq pisman olan birisi
ana gezegenden bişey çıkar belki
bir dk biraz araştırmam lazım
Arastir ama busey cikacagini sanmiyirum
Orası belli olmaz 😏
tam olarak nasıl biri, bildiğin bütün kişilik özelliklerini söyleyebilirmisin?
varya, keşke astroloji uzmanı olsam diyorum bazen😀, bir kaç bilgi sayesinde dökerdim buraya direk nasıl biri nelerden hoşlanıyo felan: )
ama olmadanda bişeyler çıkarabileceğime inanıyorum
Dedim ya ayni bu saydiklarim var onda birde deger verdigi insanlardan vazgecemiyo
onu nasıl etkileyeceğine dair dişe dokunur bir şeye ulaşamadım, ama sevceği kadından bekleyeceği 5-6 şey buldum (bunlar onun burcu ve kişiliğinden yola çıkarak bulduklarım (yani olma ihtimali olduğu gibi olmama ihtimalide var))
mesaj atcan biraz uzun olabilir
atcam *
Cevap
3Cevap
Onu bunu bilmem fakat Türkçe'nin katilisiniz
Ahaha😂
Arkadaşın ve senin adın nedir analiz yapıcam bir de Doğum tarihinizi söyleyin net bir şey söyleyeyim
bunun burçla alakası yok 🙂)
Boğaları sevmeyin ya dkskchorc
buluştunuz mu ln aşırı merak ettim
Kırmızı giyin
ama boznuzlar dikkat et
takip et beni
Sebep
mesajla bisey srcan
srcammmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar