AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Zamana bırak ve gelirse devam edersin gelmezse önüne bakarsın , helal en doğrusunu yapmışsın
Kendisi sanki sütten çıkma ak kaşık... Çok zaman verme. 2 güne gelirse gelsin gelmezse s. gitsin.
bu saatten sonrs gelirse de seni sadece seks icin kullanır. emin olabilirsim
Biraz onu kendiyle bırak istersen. Seni baskasiyla olduğunu düşünmek ona ağır gelmiştir kim olsa bi üzülürdü ama sakince kafasini rahatlatinca yazar sana
Bana göre bir kız eğer 25 ine kadar cinselliği yaşamayıp sonrasında yaşarsa erkek olarak sorgulama hakkımız yok diye düşünüyorum, sonuçta oda bir canlı istekleri arzuları var.
Sen onun cnsel birleşmesini öğrenseydin tepkin ne olurdu? Boşverirdin değil mi? Ama mesele "kadın"olunca duraksıyorlar !
Empati yapamiyorsa eger o kisiden uzak dur. Her insanin hayatinda kisiler girer ve cikar kimse gecmisiyle yasamaz hedef hep gelecektir o kiside ikinizin bir gelecegini gormuyorsa gecmisi ortaya sokacaksa sende yazma zaman ihtiyacim var de birak gitsin
Kimsenin geçmişi iyi değildir. Geçmise tskılan geleceği göremez amaa hayatimda geçmişinde başkasını koynuna alan birini istemezdim. Fazla bekleme derim.
Iste bu yuzden ileride evlenecegim wdama gecmisimteki hatayi anlatmiycam ne kdr burdakilar kabul eder deselerde etmiyolar uzun zmn konusmayalim demis istemiyo iste adam bu yuzden gecmisimi kimseye anlatmadan farkli yollara basvurup evlenicem cunku erkekler doruyu demeye karsi ters tepiyolar
Peki o zamanki hayatınızdaki erkek size sorarsa bunu yalan mı söyleyeceksiniz?
Peki o zamanki hayatınızdaki erkek gerçekten masum, efendi, bir şey yaşamamış ise onun bunu öğrenmesi hakkı değil midir?
@anonimdekim istemeyecegi icin ztn demiycem
Eğer adam bakir se seni istememe hakkı var tabi ama sen de doğruyu yapmışsın anlatarak bakire değil misin yoksa yüzeysel mi oldu
Öpüştüm
Sadece öpüşme mi
Biplersin canım emin ol kendisinin yatmadigi kalmamıştır 👍👍
Okurken ıcım cız ettı kuzum cocuk ılk basta gecmıs onemli degıl kafasında degılmıydı
Vallahi öyleydi
Sanırım dahada cok sevmış
Salakkkkkk salakkkkkkkk gitti çocuk ayrıldı bitti git peçete al bol bol ağlarsın 😂😂😂
Baştan söyleseydin sende niye saklıyorsun. Allahım anlamıyorum madem böyle bi b. ok yiyorsun baştan söyle abi saklamaya ne gerek var?
Geçmişi konusma kötü bir şey. Karşındaki bir şey yapmışsa bunu öğrenmek insanı çok yıkıyor. Konusunun hiç açılmaması daha güzel, insanın aklına takılıyor sürekli. O da hiç konusulmayacak sandı muhtemelen
Hayır bence birlikte olduğun kişinin geçmişte neler yaşadığını bilmen lazım öğrendikten sonra yargılamak tabiki olmaz sonuçta birini seviyorsam eğer geçmişiyle yargılamam yüzüne vurmam adı üstünde GEÇMİŞ, geçmişte kalmış eski yani bitmiş gitmiş.
keşke sevgiline ilk sevgili olduğun zaman anlatsaydın . insanlık nereye gidiyor Allah sonumuzu hayırlı eylesin Zor
Eşler birbirine gerçekci olmaları gerek işin başında herkes sepetindekileri dökmeli ilerde sıkıntı çekmemek için
Sevgilinle beraber mi doğdun? Bu kadar da takılmaya gerek yok yani. Her insan yaşadıklarıyla tecrübelenir, erkek arkadaşının takılmaması lazım.
Onun da hiç olmamışsa ve hayatında hiç kız eline dokunmamışsa davranışı ona göre doğru derd8m ama aksiyse saçmalamış sevgisi falan yoktur sana karşı
Aynı durum benimde başıma gelmişti. Zamana ihtiyacim var zaman ver bana dedi gitmiycem dedi ama gitti valla gider ben dim sana yani ne yaptom ne ettim tutamadım
Araya mesafe girerse soğuklukta beraberinde gelir benden söylemesi
Eğer bakirse imkansız gibi diyebilirim oluruna. Kendini hazırla buna
Giderse üzülme. Gelirse seni seviyor demek. Biraz sabırlı ol.
.
Tek yapılacak şey,
İnsanların tercihlerine saygı duymaktır.
.
Devam ederse seni mecnun gibi seviyor etmezse senin için daha sağlıklı olur
Sevgilinin kendisi bakiremiymiş bu zamana kadar 🙂 Kalkmasın diye Şapmı yutmuş yemeklerden sonra?
Sen doğru olanı yapmışsın yalan söylememişsin birşey yapmana gerek yok üzülme sakın
Ergenlik tiplemeler. Bu gibi tiplemele her haltı yiyip sonra senden 4 4 luk olmani ister.
Soğumuş senden ki gayet doğal diğer türlü olsa anormal olurdu
Onun kimse ile olmamış mı yakınlaşmasi
Olmus
O zaman bu bencillik neden, kendinde olmayan bir şeyi senden beklemesi bunu sorun yapması neden
En kısa zamanda yüz yüze konuşmalısınız
Gitsem mi yanına
Mantıklı olan bu bence
Ama gitsem ne diyecem ki ya iyice uzaklaştırırsam kendimden
Gitmezsende kendini yıpratacaksın
İçim içimi yiyor inkar edemem ama kendimden soğuturum iyice uzaklaştırırım diye de korkuyorum
şu an bu durumda yine uzaklaşıyor en azından olacağı erken görürsün
Peki teşekkür ederim
Onun geçmişinde biri olmuş mu
Olmus ama yakınlaşma durumu olmamış
Neyse hiç bir türlü haklı yapmaz insanların geçmişine takılan biriyse başlarda bu durumlardan söz etmesi gerekirdi. Gururuna yedirebilirse seviyorsa gelir
Çoğu kişi şey yazmış, gelirse bile seni kullanır.
İlişkiniz ne zamandır var
4 yıldır tanışıyoruz iki aydır sevgiliyiz
bu durumu kullanabilir evet 2 ay kısa bir süre
Peki teşekkür ederim 😔🌼
Geçmişine takması normal ama birşey değiştiremezsiniz ve o orda yoktu oyüzden o haksız durumda ne sen ne o sorumlu değilsiniz eskiden yaptıklarından ileri bakmak lazım. Sadece öğrenmesi soğumaya yol açar
Onu gerçekten seviyorsan bence ona açıkla ve ona olan aşkını kanıtla
Ya hala şu zamanda şunu takan adamlar var yaa kardeşim sana ne bundan valla canım hiç üzülme böyle bı zihniyetteki birine seviyosun sanırım ama dönerse döner yoksa sen üsteleme
biraz zaman ver ona inşallah kendini toplayaıp sana yazar eğer seni seviyorsa sende bunu hissediyorsan bence ilişkiniz bitmez inşallah olumlu bi dönüş yapar sana endişeli olma :)
Bekleyeceksin, ya mantığını kullanacak ya kalbini. Dönerse senindir
Ya boş yapmasun kendisi sütten çıkmış ak kaşık mı
Peki birleşme oldu mu yoksa yakınlaşma olarak mı kaldı
Sadece yakınlaşma
Peki o birşeyler yapmış mı
Yapmamış
O zaman böyle yapması doğal o kadar sevdiği ve bağlandığı kadının geçmişinde birşeyler yaşamış olması sarstı tabi
Geçmiş adı üstünde çoktan geçmiştir. Ki erkek arkadaşın geçmişte hiç mi birliktelik yaşamamış. Buna takılması için kendinin de geçmişinde böyle şeyler olmaması lazım. Mantıksız
kendisinin hiç olmamış mı..
Olmuş
Geçmişiyle hesabını kapatmayalar geleceğe adım atamazlar
Ne kadar yakın oldun ki
Öpüştüm
Peki ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım?
O hiç cinsel birşey yaşamamış mı
Yaşamamış
O zaman ayrılır bende yaşamadım. Kesinlikle kabul etmen böyle bişeyi
Peki teşekkür ederim 🌼😔
Rica ederim, adam haklı o da yaşamış olsaydı haksız derdim.
kendisinin eline hiç el değmemiş mi
Değmiş
Allah aşkına.. mutsuz olacağın bi ilişki için üzülüyorsun. takıntılı saplantılı seni seven değil kendi egosuyla mutlu olan biri. gerçekten eğitimsiz ülkeyiz. kadınlar böyle erkeklerden hoşlandığı için sonları hep hüsran oluyor yazık.
bu bir prensip meselesi. Ben de erkeğimin benden önce birine sahip olmasını istemezdım
Öyle birini bulursan bana da söyler misin?
@ѕυrαтѕız_ĸız inşallah buluruz hshshshs
Sjskjssjk rüyanda falan
Bu ne hadsizlik onu ne ilgilendirir
Iyy ayrıl şimdiden bu ne ya
Ayrıldınız geçmiş olsun
Bekle dönerse senindir
Döner mi ya Allah aşkına
@bzage38 faydalanmak içinde mi dönmez yapma şimdi
O benim hiç akilma gelmedi bak 😅 tanrıça mısın be kadın 😅
Senden faydalanamayiz dimi ahaha
@bzage38 kendini faydalanılmış bulursun şimdi s. g
O senin geçmişte yaşadığın birşey ve ona dürüst davranmışsın triplenmesine gerek yok dik dur seven gitmez bunu olgunlukla karşılar
Çağ dışı kalmış sanırım bence kesinlikle yazmamalısın kendini ağırdan al bak nasılsa tıpış tıpış geliyor
Aptal mı o. Tabiki milyon müşteri ilişkisi olmuştur kadının ne bekliyor eski müşteri ler ile devam etme yeter ona
Geçmişini umursayan biri gitsin bir zahmet zaten
Ama çok seviyorum
Sevgi onurundan büyük olmamalı
Evet öyle ama bilmiyorum 😔
Bundan mı araya mesafe koydu ayrıl gitsin
Ya gerçekten bu yüzden ayrılırsa bırak gitsin
E olabilir bişey yaşamış olabilirsin
Bende istemezdim ve ayrılırdım.
rahat bırak kızı geri vites yap
Hiçbir şey yapma bekle sadece.
Biraz zaman ver, anlayış göster düzelecektir.