İster beraber oluruz ister ayrılırız modunda ama çok ilgisiz biraz ilgi istiyorum hemen beğenmiyorsan git demeye getiriyor..
Bu arada ilk cinsel ilişkiye girdiğim kişi
İster beraber oluruz ister ayrılırız modunda ama çok ilgisiz biraz ilgi istiyorum hemen beğenmiyorsan git demeye getiriyor..
Bu arada ilk cinsel ilişkiye girdiğim kişi
O halde tek yapman gereken gitmek. Emin ol kendinden emin bir tavır takınırsan arkadaşı terbiye edebilirsin. Yoksa, zaten ilgi göstermesem bile hep yanımda rahatlığına kapılabilir. Ayrıca istediğini aldı, zafer kazandı vs gibi yorumlara aldırış etmeyin. Bu tür yorumlar henüz olgunlaşmamış primatlara ait ki bu ilkel insanlar bir kadınla seks yapabilmeyi zafer ve başarı nişanesi olarak görür.
Aynen ya ne dar bir kafalari var
Öyle maalesef evet
Cevap
12Cevap
Al işte gidin böyle hanzolarin altına girin sonra hala da sevgilim de... Adam seni beceripp atmak istiyor zaten nesini anlamadin hala koş arkasaindan
Ne yapsın başka
Onunla se
KS yapmak istiyorum
Seks yapmayı seviyorum
Bu kişiyle seks yapmayı seviyorum
Normal değil mi istediğini almış. Sen onun gözünde şu an basitsin
@aiseee; maalesef cinsel dürtüleri yeni uyanan kızlar hep bu hataya düşüyor :/
@Yavuzhotman1 niye ya ben cinsellikten pişman değilim.. ilgisizlik beni rahatsız ediyor
Tadını aldı, hedefi seni yataga atmaktı, hedefine ulaştı ve planlar değişti :)
Ee alsın tadımı ne var bunda illaki seks yapacaktık ben de onun tadını aldım
O zaman sorun etme birşeyi.. . O seni yatakta da elde etmiş olmanın rahatlıgıyla gevşemiş durumda! Knedini biraz daha agırdan sat, naz et ki kendini toparlasın ve yeniden sana ilgi göstermeye başlasın. Çocuk zafer sarhoşluğu yaşıyor
Ya ne saçmalıyorsun seks neden zafer olsun.. zaferse benim için de zafer.. bu mantıkla tüm evli erkekler kadının tadını aldıktan sonra boşanırdi.. hiç seks hayatın olmamış belli
Ahahahahhhhh Peki :) Toy kızlar bu yüzden küçük bi kız çocuguna dönüşüyor bazen :)
Sen çok toysun hiçbir yaşanmışlığın yok
Cahili napim ben
Bakireliğini bana verdi artık benden başkasına gidemez deyip rahata vermiş Bence ona gidebileceğini göster
Cinsellik odaklı bakmış muhtemelen kendi. değerinizi kendiniz belirleyin ve ayrılın derim..
Normaldir. Hemen verip geciyorsunuz sonra ilgi istiyorum
Ne bekliyordun ki alacağını almış senden demekki seni sadece bedenin için seviyormuş.
Bulmusta bunuyor eşek herif
İstediğini almış kurtulmaya çalışıyor
Soğuk davran. Uzak dur.
Tadını alana kadar
Hep öyle oluyor zaten
yapma sende
Sebebi bence acik
Alacağını almış :D
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?