Çookkkk seviyorum. Giderse kahrolurum. Şimdiye kadar geçmişimi hiç sormadı bende hiç söyleme gereği duymadım. Bugün konuşmalarından anladım ki benim geçmişimde kimsenin olduğunu düşünmemiş. Bende kandırmış gibi olmasın diye olanı anlattım. Tamamen anlatmasam bile yine de yakınlaşmam olduğunu söyledim. " Benim zamana ihtiyacım var belki de uzun bir zaman konuşmayalım. Şimdi o cümleyi kurmak istemiyorum. Cevap yazma.." dedi. Akşamdan beri hiç yazmadım. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım arkadaşlar görüşlerinizi belirtir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa Ben artık gerçekten şunu anlamıyorum bu sorunu Troll mi Değil mi bilmiyorum ama etrafta gerçekten şöyle insanlar var işte Yok efendim Sen biriyle cinsel ilişkiye yaşadın seninle olmaz ya arkadaşlar yıl olmuş 2021 Millet artık gerçekten uzay çağına geçmiş Biz Hari daha hangi muhabbetlerde takılıp kalmışız Ayıp yani ben gerçekten millet olarak kendimize çok üzülüyorum ya bunlar Neden sorun olsun ki olabilir yani Herkesin geçmişte Bir takım şeyler var Hiç Kimse dört dörtlük değil ki zaten temiz değil ki rap biriyle cinsel ilişki yaşamış olmak da o kişiyle asla evlenmemek anlamına gelmez ki bu görüşü Zaten ortaya kim atiyor ben anlamıyorum yani Eğer soru trol değil gerçekse sana şu kadar söylüyorum sırf sen geçmişte biriyle cinsel ilişki yaşadın diye seni terk ediyorsa o kişi zaten sen hiçbir zaman sevmemiştir bırak Cehennemin dibine kadar yolun var böyle bir insan için gözyaşı dökmeye emin ol hiçbir şekilde gerek yok Allah'ım yarabbim ya Dediğim gibi yani yıl olmuş 2021 hala daha takılıp kaldığımız muhabbetlere bak
1015 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim görüşleriniz için. Emin olabilirsiniz troll değil samimi duygularımla sorduğum hayatımdan bir çıkmaz.
- +1 yıl
Ne alaka dostum şimdi o zaman sende git genel evinde yol geçen hanına dönmüş biriyle evlen? Konunun uzayla ne alakası var senin gibi beyinsizler olunca tabi uzaya rüyamızda çıkarız.
Yorum olsun diye yorum yapmışsın. - +1 yıl
@OqulcanSİVRİ senin gibi beyinsizler hmm bak canım kardeşim benden sana bir tavsiye münasebetin olmadığı tanımadığın insanlara böyle hakaret içeren bir mesaj atma çünkü seni dikkate alıp cevap vermez hani konuşma tarzına dikkat edersen sevinirim geçen güzel olsun
- +1 yıl
Aynı babanın oğlunun değiliz kardeşim demişsin? Saygıdan bahsetmişsin cevap ver diye yazmadım zaten fazla boş yapıyorsun onu diyorum dikkat et ;)
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Tutku97 aynen öyle bosver bor laf vardır söyleyecek sözü olmayan hemen hakarete başvurur çünkü beyni boştur ya fiziksel şiddete başvurur ya da sözlü taciz yapar çünkü üretken değildir Farkındaysan böyle hakaret edenler toplumda kendini ispatlamaya çalışan insanlardır bak gelişmiş ülkelere insanlar tartışırken bile medeni bir şekilde fikir alışverişi yapar bizim geri kalmış toplum ise işini ya hakaretle ya da küfürle çözmeye çalışır iste Türk insanının farkı 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@Tutku97 engelledim zaten uğraşamam içi boş insanlarla bide dikkat et böyle hakaret edenler kendi yaptığı haltları örtmek içindir eğer direk benim yorumum altına saldırıyorsan seninde bir kuyruk acın vardır veya sende bi haltlar temisindir ki hemen yükselme ihtiyacı hissediyorsun benim hayatım benim düşüncem elin adamı gelecek düşüncem hakkında yorum yapacak tabi milletin... zaten
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSoruya gelen görüşe bakıyorum adam kendisini medeni görüyor ama bir başkasının evlilik kriterine yobazlık vb yaftaları yapıştırıyor yıl olmuş 2021 diyor cidden ironik bir durum.
Yıl 2100 de hırsızlık normalleştirilse ya yıl 2100 ne var bunda mı diyecek herkes illaki bunu anormal görenler olacak.
Öncelikli şunu kabullenelim bir kadın veya bir erkek evleneceği kişinin geçmişi konusunda hassasiyetli davranabilir bu iki cinsiyet için de çok doğaldır ve bunun yobazlıkla vs de alakası yoktur sebebinin zarla falan da alakası yoktur.
Geçmişte birisiyle bir şeyler yaşayan insanlar geçmişlerini asla arkada bırakamıyorlar bunu her ne kadar inkar etmeye çalışsalarda bu böyle.
Ben erkek arkadaşını takdir ettim şahsen yani herkes kötü yön olarak bakmış ama bizde bardağın boş tarafına bakmayı seven çoktur yani bu adam bunu öğrenince çoğu kişinin yapmaya çalıştığı gibi seni kullanma yoluna gitmek yerine sana değer verdiği için kendi kafasında muhakeme yapıp geleceğinize bu şekilde karar verecek yani ne seni kullanacak ne de kendi zamanını boşa harcayacak.
Bu önemli ve güzel bir mezhiyettir.
Evlilikte bu tür şeylere önem vermeyenler olabileceği gibi önem verenler de olacaktır bence bazı kişiler bunu kabullenmeli ve karşıdakini yobazlıkla vb düşünceyle itham etmemeli yani adam sitede fenomen olmuş ama insanları cahillikle itham edebiliyor.
Burada ne senin ne de sevgilinin suçu var tek mesele insanların evlilik kriterleri ve beklentileri.
Her ne olursa olsun ikinizde birbirinizin kararına saygı duyun.22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🌼😔
- +1 yıl
Rica ederim.
Dürüstlük yaparak en doğru kararı vermişsin ve kendine yakışanı yapmışsın tebrik ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlayı az çok anlamak için önce yorumlarını okudum. Sevgilin olan erkek de aynısından yaşamış. E ne diye sana böyle muamele eder? Bu kızlar bazen haklı. Ulan erkek sabretmeyip öve öve yaşasın, sonra da göğsünü gere gere ben yaşamamış, geçmişi temiz kız isterim diye zırvalayp dursun. O zaman sen niye erkenden yaşadın demezler mi? Adalet mi bu? Madem kendisi de yaşadı ve ona rağmen sana böyle muamele ediyor, giderse gitsin. Muhtemelen az çok narsistlik belirtileri vardır. O tür erkeği kovalama, kaçarsa kaçsın. İlahî adaletten de hiçkimse kaçamaz, bunu da kimse unutmasın.
Eğer erkek herhangi bir şey yaşamamış, masum, geçmişi temiz ise de kendisi gibi birini istemeye hakkı vardır. Aynısı kızlar için de geçerli. Aksini de kabul edebilir elbet eğer çok sevmişse ama İSTEMEYE HAKKI VARDIR. Kişi dinî inancı gereği yaşamıyor, sabrediyor, ilklerini eşine saklıyor; sonra da kendisi gibi birini isteme sözü etsin "yobaz, çağ dışı, geri kafa vs" tarzında yaşayanların böyle söyleyerek vicdanlarını rahatlattığı sözler sarfetsin. Geçin bu işi.
( Not : Kızlar çoğu yorumda sevgilisi olan o erkeği tanımadan yargı dağıtmışsınız. Kim bilir o neler yaptı, demişsiniz. Tanımadığınız bir insan hakkında çok yargıda bulunmayın bence. )
( Not 2 : "Bu devirde yaşamayan erkek kalmadı, amaaan yaşa kızım" diyenler, yanılıyorsunuz. Net. Başkalarına değil, kendinize bakın. )10 Yorumla
+1 yılMerhaba.. Bu tarz olaylar sıklıkla yaşanıyor maalesef.. Sana ne desem seni teselli etmeyecektir.. En büyük sorun bunu ilişkiniz ilerlemeden söylememen olmuş bana kalırsa.. Keşke demenin bir anlamı yok ama en azından bu durumu okuyup kendi ilişkisinde uygulayanlar için dip not olabilir söylemlerim.. Hepimizin ilişki geçmişi bulunuyor eminim onun da hayatın da birileri oldu.. Erkek kadın ayrımcılığı diye bir durum hala söz konusu maalesef.. Herkesin kendi düşüncesi ve yaşam tarzı kimse kimseyi neden yaşamıyorsun ya da neden yaşadın diye yargılamamalı anlayış göstermeli.. Bu eksisiyle artısıyla sensin ve senin hayatın.. Seni seven insan tüm doğru ve yanlışlarınla ve yaşanmışlıklarınla kabul edebiliyorsa ne alâ.. Yok ben kabul edemem diyorsa da bırak gitsin.. En azından yol yakınken öğrenmiş olursun fikrini ve ona göre yaşarsın hayatını.. Hayatta bazen hayırlısı demeyi de bilmek gerekiyor.. Düşünsene bunu ileride senin yüzüne vuran ve her fırsatta seni geçmiş ilişkinle yargılayan bir adamla ilişkin olduğunu bu çok yorucu ve yaralayıcı olur.. O sebeple şimdi onu kendi haline bırak, zamana bırak.. Çok klişe olacak ama dönerse senindir dönmezse de bırak kimin olursa olsun..
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😔🌼
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
104Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılIste bu yuzden yabanci erkek. Yormuyor en azindan. Takılmıyor gecmisine. Bizim erkekler bizim kadinlara cidden cok zulmediyor. Latin, rus bir hatun bulsa direk nikahi kiyiyor. O rus kimbilir kac kere yatti birileriyle, ne fantaziler denettirdi uzerinde ama yabanci ya, rus ya birden bire gecmis onemli degil oluyor bizim erkekler icin. Bizim erkeklerin tum raconu, artistlikleri anca bizim kadinlara.
Yahu hayatimdaki ilk kez biriyle opustum. Bir turk erkegiydi. Öptü, karsilik verdim. Iyi opusuyorsun, cok prova yapmissin anlasilan dedi birden. O an kan beynime sıçradı. Kuveti suyla doldurup kafasini suyun içine gomesim geldi. E p*ç sen benim iyi opustugumu anlayacak raddeye nasil geldin? Nasil vardin bu sonuca g*v*tt. Ama sen erkeksin ya. Bir turk erkegisin. Sen her b*ku yersin. Ama turk kadini yiyemez. Turk kadini baska erkegin elini tutsa bile sorun edersin. Ikinci el muamelesi yaparsin. Ama elin fah**e rus'unu ukraynalisini midene sindirirsin de turk kadinini sindiremezsin boyle alçak cunku bazıları.31 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok güzel konuştun. Çok haklısın 🌼
Geçmişe takılı kalmak ilişkiyi yıpratma yolunda atılan ilk adımlardandır. Hemen hemen her insan bu çaresizliğe düşer. Bir yandan takılı kalmak güzeldir. Değer veriyordur. Geçmişiyle geleceğiyle seviyordur. Diğer yandan çok takılı kalıp bitirmeye çalışmakta olmaz.
Sevgi bazen insanın kendi içindeki savaşıdır74 Yorumla- +1 yıl
Bir şey sorucam geçmişine takılır mı bir erkek çok sevse de bir kadının?
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün için 🌼😔
Seni çok sevmiş ona ait olmanı istemiştir öncesinde seninle tanısırken hep iyi yönleri ile bilinçaltın da yerleşmiş şimdi söyleyince sarsıldı bu benden daha neler saklamış demek ki önceki ilişki gelince prensib meselesi ben de birlikte uzun süreli bir ilişki yaşayacağım kadının öncesinde cinsel bir ilişki yaşamasını istemiyorum ben nasıl kendimi kontrol etmişsem karşıdaki de kontrol edebilir şu an ikilem de mantığı prensibleri ayrıl uzaklaş duyguları sevdiği için devam et şu an kararsız bırak şimdilik üzerine gitme duyguları hâkim çıkarsa yazar gelir mantığı dinlerse yazmaz gider
210 Yorumla
Soran+1 yılAma sadece yaşadığım öpüşmek ve dokunmak bu. O da bunu yaşamış ben hic sorun dahibetmedim bunu duyduğum an kendisinden, hemen unutmayı tercih ettim. O neden bu kadar tepki gösterdi ona anlam veremiyorum. Sanki başka bir şey yapmışım gibi muamele gördüm
- +1 yıl
Erkek yapmışsa aynısından ne diye size böyle muamele eder? Ya bu kızlar haklı bazen. Erkek her haltı öve öve yapsın, sonra da göğsünü gere gere ben temiz isterim, yaşamamış isterim. Ulan temiz, yaşamamış isteyeceksen ne diye sen yaşadın? Adalet mi bu?
Bu yoruma kadar açıkçası erkeğe üzülmüştüm. Onun da yaşadığını öğrenince gram üzülmedim. -Kendi yaşamasına rağmen- sana böyle davranıyorsa bırak giderse gitsin. Ortada samimiyet yok çünkü. - +1 yıl
@soran eğer öpüşme ise cinsel bir ilişki değilse zamanın da bu şekilde deneyim yapması ve bunu sanki çok büyük bir yanlış yapmışsın gibi izlenim elde etmesi yanlış sonuç da geçmiş geçmiş de kaldı ve seninle uzun süreli bir ilişki yaşayıp ileride sorunlar yaşamaması adına şimdiden net bir şekilde olanı anlatmıştır. Bir erkek olarak hep böyle Bir kadın aramısımdır net olanı biteni anlatacak dürüst bir şekilde ortaya nokta da buluşmaya arayacak birini hep istemişimdir burada şunu unutma hiçbir yanlışın Yok kendi içinde kuruntulara girme bu oğlanı anlamadım sonuç da yanlış bir durum yok bekle bir iki gün sonra Yaz içinde ne varsa içinde kalacağına söyle bence
- +1 yıl
@Hxkwnwmw yanı karşılık ikisi de geçmiş Bir cinsel ilişki yasamissa ve böyle küçük öpüşmeler koklasmalar varsa yanlış birbirinize saygı göstermesiniz bunun üzerinden karşıdakini ötükeleştirmek yanlış ama bunun dışında iki cinsten birini ilerde sevdiğine eşine haksızlık yapmamissa birlikte olduğu kişi öncesinde Bir şeyler yaşamışsa ve bunu anlatmıyorsa bu samimi değildir sonuç da karşıdaki kişi sana değer veriyor candan seviyor bu durumu hiç hak etmiyor sonuç da onun da Bir gururu var. bu kabul edilemez bir durum
- +1 yıl
@anonimdekim kanka bu hemcinslerimi anlamıyorum küçük bir şey büyütmesi geçmiş geçmiş de kaldı sevdiğine sıkı sıkı sarılsana
- +1 yıl
Ben doğruyu anlatmamaya karar verdim çünkü bende kabul gormiycem biliyorum ve o da yapip yapip yapmamasi ariycak turkiyede bu durumu kim. kolayca kabul ediyo bir sekilde yurt disina gidip yurt disindan birini bulucam o da olmazsa evlenmiycem yapabilcek bir seyim yok cok mu zoe durumda kaldim o zmn diktiririm son caremde bu olur doruyu soyledigimizde dokuz köyden koyuluyoruz
- +1 yıl
Doğruyu anlamazsın ama şöyle bir atasöz var yalanın kokusu er veya geç ortaya çıkar ve öyle de oluyor gercekten şimdi cinsel bir ilişki yasamadıgın sürece rahat olabilirsin bence yurtdışında buldun bakalım ailen kabul edecek mı ? Her zaman doğru dürüst olanı anlat seni gerçekten seven kimse bedenini değil her halini ruhunu kabul eder sever.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılGayet açık aslın da. Senin yerine olsam derhal siler, geçmişe, maziye gönerim onu. Bu ne yaaa? Kim anasından doğduğu kadar temiz ve masum ki? Hayat bu aşkı arar iken kim tökezlemedi, kim hata yapmadı, kim oldu bittiye düşmedi ki. Hayatındamıydı, onun ilemiydin, o varmıydı da kendine ihanet edilmiş gibi hissediyor? Yok bu işin de ilişkinin de bir sonu, böyle bir erkek ile bir ömür tüketilmez. Baksın işine. Ne o be erkeğe çapkın de, kadına sapkın de. Hadi yoluna be adam de önüne bak, ne utan, be gocun, ne de pişman ol. Sevdim, inandım, güvendim be adam de geç gitsin.
25 Yorumla- +1 yıl
@Venss Tarsfsız ve objektij oldum. Neyse, o yani...
- +1 yıl
@Venss :))
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşünüz için bende öyle düşünüyorum. 🌼
Aranızda hiç cinsel birliktelik olmadı zannımca. Bu aşamadan sonra dönerse ve cinsellik yaşarsanız kesinlikle geleceği olmaz körelir ilişki. Ha döndü diyelim ki eğer hiç bşr cinsel teöas kurmazsınız ve sen geçmişte ki temasının hata olduğunu ona benimsetirsen ilişkiniz asla bu konu yüzdenden bitmez. Burda cinsellik yaşamayın dememin sebebi de eğer cinsellik yaşarsanız çocuk bak demek her gelenle yapıyorsun kim bilir onla ve ya bana söylemediği başkalarıyla neler yaptı mantığına girer ve olayınız sadece cinsellilten ibaret olur duygu biter
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki söylediklerinizi aklımda tutacam. Teşekkür ederim 😔🌼
+1 yılŞimdi yakınlaşma ama nasıl yani adama tam olarak açıklamadıysan kafasında çok farklı şeyler kurmuş olabilir. Eğer o normal ilişkiye girdiyseniz bence hata yapmışsınız burada arkadaşlar yazmışlar herkesin altına yatma falan bu sitedeki çoğu kişi abaza zaten bir kız biraz yaklaşsa hemen seks derdindesiniz daha sonradan ne olur diye düşünmeyip olaya girişiyorsunuz başkasını da görünce böyle şeyler yazıyorsunuz (herkes değil) . Her ilişkide yakınlaşma olur öpüşmedik desen yalan olur ama dediğin gibi normal bir ilişkiye girdiysen bir erkek bunu sıkıntı yapar ama öte yandan erkek daha önce biriyle ilişki yaşadığı zaman hiçbir problem olmuyor (erkekler böyle düşünüyor) bence ayrıl gitsin çokta önemli değil bir süre sonra unutup gidersin salla gitsin
16 Yorumla
Soran+1 yılCi sel yaklaşımım oldu sadece yani el ele tutuştum sarılıp öpüştüm hepsi bu kadar
- +1 yıl
Ayıp olur diye tam yazamadım da penis girdi mi o anlamda sormuştum
Soran+1 yılHayır o tarz birsey hic olmadı.
- +1 yıl
O tarz bir şey olmadıysa normal çünkü sevgililikte öpüşme tarzı şeyler oluyor tabi sevdiğin içinde biraz da olsa cinsel yaklaşım oluyor. Sevgiline bu şekilde açıklaman lazım belki şu an penis ve vajina buluşması yaptığını düşünüyor olabilir
Soran+1 yılYok açıkça sordu tek tek ne oldu anlat dedi bende anlattım
- +1 yıl
Anlattıysan artık ona kalmış sende bırak boşver herkes sevgilisi ile bir şeyler yaşıyor kendisi de yaşamıştır yalan söylüyor olabilir günahını almayalım. En iyisi sende hiç yazma konu kapansın boşver arkasından da koşma
+1 yılkendini bu kadar basitleştirme, kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez. Böyle şeyleri sorun eden birinden direkt kendin ayrılman kendin için yapacağın en iyi şey olur. Sevgi gelip geçicidir, bu kadar saplantılı olmana gerek yok. Kahrolmazsın, 2 gün ağlarsın. Sonra geçer.
43 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum. Ben dul degilim cocuklu degilim afedersin bekaretini kaybetmisnortada kalmış değilim. Bu kadar ağır bir muameleyi hak ettigimi düşünmüyorum
- +1 yıl
dul olsan da çocuklu olsan da bekaretini kaybetmiş olsan da bu muameleyi hakketmezsin zaten.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌼🤍
Yorumlarda ne derse desinler gerçek bir ilişki düşündüğüm kız anlatırsa böyle şeyler kıskanılır belki birkaç gün yazmaz sonra seviyorsa illa ki döner bana da oldu aynısı o yüzden beklemeni tavsiye ediyorum yarın geçmişimi seninle bitirip yeni bir hayata başlamak istiyorum yaz ama çok takıntılıysa barışsanız bile ileride bu konuyu açar en iyisi özel hayatınızı anlatmamak
24 Yorumla
Soran+1 yılAynısı mı oldu sizde de? Ama o bana yakınlaşması olduğunu söylediğinde ben hic boyle bir tepki vermedim. Sonucta benden onceydi simdi ben varim yaninda diye düşündüm. O onu soylediginde duyduğum an unutmayı tercih ettim. Ve lafını bile etmedim. Bu kadar tepki göstermesini hak ettim mi sizce?
Soran+1 yılBir opusmeye gosterilecek muamele bu mu olmalı, nasıl hak ediyorum ki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin geçmişinde yaşanmışlıkları olabilir.. Bu çok dert edilecek bir mesele değil ki. Sevgilin sana "şimdi o cümleyi kurmak istemiyorum. Cevap yazma"derken hangi cümleden bahsetti acaba? Küfür mü edecekti..
Erkeklerin geneli geçmişinde birliktelik yaşar ama evlenecekleri kadının ilk erkeği olmak isterler. Bunu istemeye hakları var mı acaba? Sen ona yalan söylemedin ki, sana yalancı muamelesi yapamaz, sormadı. Ayrıca acaba kendisinin geçmişinde birlikteliği oldu mu acaba? Sana kullanmak istemediği o cümle ne? Hakaret ve küfür edecekse o kelimenin anlamı çok farklı.. Sen keyfiyeten, para karşılığı beraberlik yaşamadın.. Hislerin vardı, bunun neticesinde birlikteliğin oldu, bundan dolayı sana kötü kadın muamelesi yapamaz. Ayrılmak mı istiyor, giderse gitsin, keyfi bilir. Bunun için bir şey yapmana gerek yok. İnsanların hislerine biz hükmedemeyiz26 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ediyorum tam yazmak istediklerim buydu💦💦
Soran+1 yıl"ayrılalım" kullanmak istemediği kelime bu. Kendisinin gecmiste cinsel bir yaklaşımı olmamış kimseyle o yuzden benden de bunu bekliyormus
- +1 yıl
@dilararaarayyaua Teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
O zaman böyle bir beklenti içinde olması normal ama yinede suçlu, flört evresinde birbirinize bağlanmamışken, henüz birbirinize bu kadar alışmamışken sorabilirdi.. Kendisini sana aşık edip bunu sorması ne kadar doğru, daha önce soracaktı..
Ayrılmak istemiyor ama bu konuda da takıntısı var, doğru olan neyse hakkınızda o olsun.. Evet ayrılırsanız şayet, bunun acısını çekeceksin, özleyeceksin ama unutursun, kim unutulmuyor ki, sonrasında birbirinizi lanet okuyarak anacaksanız eğer ayrılık en doğru karar olur..
Ve her ilişki bizim için bir tecrübe, bir önceki ilişkimizde yapmamamız gerekenleri öğreniyoruz
Soran+1 yılO kadar haklısın ki. Hakkimizda hayırlısı neyse o olsun insaAllah. Sağolasınn 🌼
- +1 yıl
Amin inşallah 🥀🌹
+1 yılCanım tek tek yorumları okudum ama sana söylemem gereken bir kaç bir şey var. Kötü geçmişi karıştırmak sadece şeytandandır. Geçmişte hata yapmışsın ve pişman olmuşsun çok normal ve insancıl bir şey bunu sana kullanması absürt olmuş. Sana şunu demek istiyorum kesinlikle mesaj atma çünkü mesaj atarsan sana karşı davranış ve tavırları daha çok değişecek ve daha çok elde görecek eğer olurda sana dönerse yapmam gereken asla elini bile tutmamak ben tövbeliyim bu konu da nikah olmadan yakınlaşmam diyeceksinn
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim görüşün için 🌼🤍
+1 yılGeçmişte olan şeylerdi ben şu an seni seviyorum. Sadece seni kandırıyor gibi olmak istemedim ve geçmişimi bilmen gerektiğini düşündüğüm için sana her şeyi doğru şekilde anlattım. Çünkü seni seviyorum ve benimle ilgili her şeyi doğru bilmeni istiyorum diye açıkla bence tekrar
12 Yorumla
Soran+1 yılYazma bir süre konuşmayalım dedi yine de yazayım mı?
- +1 yıl
Bence yazmalısın tekrar açıklamalısın kendini. Yoksa hiç yazmaya tenezzül etmedi der.
+1 yılBekle ve sabırlı ol keşke en başından anlatsaydın açık ve net olsaydın bekle ve sabırlı ol Bi şoku atsın onu kendine bir yedirin ve şunu unutma eğer gerçekten seviyorsa seni bu problemi aşıp dönecektir sonuçta sen ona ihanet etmemişsin ondan önce yaşanmış yaşanılanlar
12 Yorumla
Soran+1 yılInsaAllah dediğiniz gibi olur. Çok seviyorum ve gitmesini hiç istemiyorum
- +1 yıl
İnşallah tez ve seviyorsa içinde o problemi aşıp gelecektir geldiği zaman bir müddet sert tavırlar sergileyebilir sonra düzelir
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelmemesi hayrına. Gelirse sevdiği için değil, “birileriyle zamanında yakınlaşmış, ben de istiyorum” ne yaşarsam artık düşüncesi ile gelicek istediğini almadan def olup gitmicek hayatından. Akıllı ol gözünü aç sevseydi zamana ihtiyacım uzun bir zaman konuşmayalım demezdi diyemezdi kıyamazdı gönlü razı olmazdı.
43 Yorumla
Soran+1 yılO kadar acı ki haklı olman 😔 bilmiyorum şu an hiçbir sey düşünemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSadece kendini düşün koru. Sensin önemli olan değerli olan. O aptal kafasında seninle ilgili neler kuracaksa bu zamana ihtiyacı olan dönemde, bir planla gelecek döndüğünde ve İçindeki hırsı kızgınlığı pisliği kusmadan gitmeyecek🙄 gerçekten senin onu sevdiğin gibi sevseydi yine biraz üzülürdü doğal olarak burulurdu ama öğrenmek isterdi, uygun şekilde sorardı aklındaki soruların bitmesi için. Yorumlarında yazdıklarını okudum bu yaşadıkların öyle kaldırılmıyacak yenilir yutulur olmayacak şeyler değil ki.
Soran+1 yılEvet sadece yakınlaşma diyilecek seyler. Bakireyim. Ama gosterdigi muameleyi hazmedemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu sana saygısızlıktır. Sakın mesaj atma o atarsa da "ben çoktan bitirdim geçmişim kimseyi ilgilendirmez" de. Hatta istersen o sana ayrıldım deme patavatsızlığında bulunmadan sen ona yaz. Giderse ölürüm falan saçmalıklarına girme, bu kadar saplantılıysan kendi ruhsal sağlığın için de bitir zaten. Aşk acısı sonsuza kadar sürmez unutmak istemesen bile unutursun bi süre sonra. En fazla ne kadar acı çekeceksin ki? Sonunda geçecek. Ama sana bu şekilde davranan biriyle birliktelik kurarsan belki de hep üzüleceksin.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yani bu durum nasi diyim karsindaki ne hayal edio bilemem kendimden ornek vereyim ben 30 yasindayim elbette esimin bakire olmasni istiyom ama su bi gercek bu yasa kadar eline kimse degmemiz beline kimse sarilmamis ole bi kizin kalmasi cok zor bea yas 15 deilki 30 olduk bide belli bi seviyede bunlari gormesi su acidan iyi onu terkeden kullanmak isteyen insanlari gorup benim ona bakislarini gorunce daha cok baglanabilir ama bakire deilse biriyle ayni yatagi evi paylastiysa o zaman herkes kendi yoluna
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılYav ne yapacaksın bu tür hırboları mk ya? Kendinizi kimseye ispatlamak zorunda değilsiniz. Beğenmiyorsa fiktirsin gitsin
61 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün için 😔🌼
+1 yılBence zaman tanıman gerek. Biraz zaman geçtikten sonra kendi duygularını anlat bence. Ayrıntılı da anlatma bir daha geçmişini. Kabul etmeme ihtimaline de hazırla kendini
33 Yorumla
Soran+1 yılAyrıntılı anlatmadığım halde böyle oldu. InsaAllah gitmez ama hayırlısı olsun yine de. Teşekkür ederim 🌼😔
- +1 yıl
Youtube' ta Psikolog Tülay Kök' ün videolarının belki bir faydası olur. Kendinize iyi bakın
Soran+1 yılTammam izlerim cokk teşekkür ederim 🌼
+1 yılBir şey yapmana gerek yok, doğru söyleyerek iyisini yapmışsın. Bu konuya aşırı takıntılı biriyse ileride ikiniz içinde çok problem olur, böyle olduğunda yolları ayırmak en iyisi. Ha bir süre sonra unutur, takmaz, devam edebilir onu da sana zaman gösterir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi eğer cinsel yakınlaşma da bulunmadıysa birisiyle tepkisi çok normal. Kafa da bitirmiştir kardeşim seni yargılamıyorum ama onu çok iyi anlıyorum midesi , içi almaz adamım diyenin gider kendi gibi cinsel yakınlaşma yaşamamış birini bulur
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim 😔🌼
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. bence o konuyu açtıkça kapatmaya çalışma her seferinde içinden geçeni anlat ikna olmak istiycek, sana güvenmek istiycek sen bunalcaksın kapatmaya çalışcaksın konuyu olay boka sarıcak. o yüzden sabırlı ol tek ilacı zaman güvenin çünkü..
12 Yorumla
Soran+1 yılYazma düşünmem gerekiyor dedi konusmayalim. Belki de uzun bir süre konuşmayalım dedi. Yazmadim aramadım yanina gitmedim bekliyorum. Hicbor sey yapmayayım mı şimdi
+1 yılHerkesin duygu ve düşünce dünyası farklı. Kendisi böyle bir şey yaşamamışsa ne denebilir ki? Ancak yaşamışsa problem etmemesi gerekir. Bu tür şeyler hep kızların yaşadıklarını gizlemelerine sebep oluyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma hiç sormadı ki. Sorsa gizlemezdim ki ben beni yargılamayın lütfen
- +1 yıl
Hayır sizi yargılamıyorum. Hatta başta söyleseydin klişesini de saçma buluyorum. İnsan her sevgili olma potansiyeli olan kişiye geçmişte ne yaşadığını mı anlatacak?
Soran+1 yılBilmiyorum. Vallahi sorsa anlatırdım ben yalan söylemedim ya da kandırma niyetim yoktu ki.
+1 yılBiraz zaman ver. Onu anlamaya çalış ve sakın sık boğaz etme kaybedersin. Şu an hayalkırıklığına uğradı. Bunu hazmetmesi lazım. Zaten seni gerçekten seviyorsa bunu yapar. İçin rahat olsun.
22 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumları okudum yakınlaşma dediğin öpüşme filan.. Ne yani onu beklemek nerden bilcektin kimle evleneceğini saçma saçma şeyler demiş. Bak canım seni bu halinle kabul eden biriyle ol. O yapmış olsa kabul edecektin öyleyse o kabul etmeyecekse bu adil değil. Biraz bekle düşünsün karar verince senden ayrılırsa hiç üzülme senin değerini bilmeli evleneceğin adamın. Hayırlısı neyse o olsun :)
52 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumlari okumadan yargilamadigin icin çok sağol 🌼🤍
Cevap sahibi+1 yılRica ederimm❤️
+1 yılGeçmişte kimin ne yaşadığı hiç kimseyi ilgilendirmez.
Eger sen onun ilkiysen belki sana birinin dokunduğunu duyması ağrına gitmiş olabilir. Eğer ilki değilsen geri kafalı birine benziyor tavsiyem bırakman yönünde.
Sen doğruyu söyleyerek en iyisini yapmışsın.
Ayrica o hiç yakınlaşmamis mi bir bayanla?11 Yorumla
Soran+1 yılO da yakınlaşmış
+1 yılAğa en önemlisi başta keşke söyleseydin. Ve olacak olan yüzde doksan şu gelmeyi düşünürse seninle biseyler yaşamak ister ki sende artık istersin herşeyi bildiği için. belki.2nci bi durum gelirse sevgisiyle birlikte idame edeceğiniz hayat belki güzel olur belki çok uzer. ama senin üzülmen garanti diye düşünüyorum. çünkü ya seni kullanacak ya da böyle kabul edecek ya da sırtını dönüp gidecek
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu belirsizlikler içimi yiyor
- +1 yıl
Beklemek en güzeli ve tedbirli ol seviyosun belliki. ama onun yaklaşımı çok önemli gerekirse içinde besleyeceksin sevgini
+1 yılSenin geçmişin onu ilgilendirmez bence neden açıklama yapıyorsun ki durduk yere neden böyle bir şeyi söylüyorsun allah bilir o kaç karı kız almıştır birde burda kendini küçük düşürmüş oldun eğer daha önce biriyle cinsel ilişkiye girdiysen bunu yazdıklarımızdan anlayamadım ama şu an ki sevgiliniz sonuçta eğer ciddi bir evlenme kararı aldıysanız öyle söylemeniz gerekirdi veys sadece cinsel bir yakınlık yaşadıysanız beraber olmadıysanız ne alaka yani niye böyle bir konuyu açtın derim
11 Yorumla
Soran+1 yılO onu beklediğimi düşünmüş. Bende aciklama yaptım seni beklemedim baska biri oldu hayatımda diye o da birsey yaşadınız mı diye sordu. Bende cevap verdim. Sonucta evlilik düşünüyoruz bilmeye hakki olduğunu düşündüm o an
Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Bu durumu tek yönlü değil çok yönlü analiz etmek lazım. Bugün gündüz mesaj at, geçmişte yaşadım ama "benim için geçmişte kaldı" mesajını ver ona, ve sevdiğini hissettir.
12 Yorumla
Soran+1 yılAklıma yazacak hicbir kelime gelmiyor beynim durmuş gibi
+1 yılbirkaç gün sakinleşmesini bekle daha sonra ona olan güzel duygularını yaz içini rahatlatıcı konuş bence seni seviyorsa zor olsada üstesinden gelecektir
14 Yorumla
- +1 yıl
ne demeek sen içini ferah tutmaya çalış olur böyle şeyler üzülme lütfen iyi düşün iyi olsun 🥺💗
Soran+1 yılInsaAllah iyi olur. Çok sağolasınn 🌼🌼
- +1 yıl
ne demekk inşallah 🌸🌸
+1 yılyakınlaşmak ama ne kadar yakınlaşmak?
bir kadının geçmişi benden önce beni ilgilendirmez, önemli olan benimle birlikte iken yaşadığı hayattır demesini mi bekliyorsun?
adam haklı tamam dürüst olman çok güzel bir şey ama ona zaman vermelisin o yüzden sık boğaz etme olacaksa olur zaten.10 Yorumla
+1 yılÇok sacma onun gecmisinde biri olmamış mı geçmişinde biri olabilir bu önemli değil önemli olan gelecek
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvay be gerçekten seni tebrik ediyorum. " hataydı" diyen, yalan söyleyen (olamasına rağmen tecavüz yalanını atan, "diktiren" o kadar kadın var ki. giderse de gitsin boşver.
25+ bir kadınında birşyler yaşayabilmesini normal karşılasın bir zahmet oda.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,8b cevap paylaştı. istemiyorsa seni ayrılırsın birine bu kadar bağlanma
ayrıca kendisinin hiç yakınlaşması olmamış mı13 Yorumla
Soran+1 yılLise döneminde öpüşme olmus o kadar
Soran+1 yılEvet eminim
Sen nasıl bir yakınlaşma yaşadın ki cinselşik değil ise sorun yapmaması gerekir insanız sonuçta
12 Yorumla
Soran+1 yılÖpüştüm
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılen büyük hatan başta bunu söylemeniş olman herkez ne ekerse onu biçer adam haklı
13 Yorumla
Soran+1 yılAma hiiiiiç sormadı ki. Ben ona soruyordum bekliyordum ki o da sorsun ama sormadı ben mi hatalıyım
- +1 yıl
kesinlikle yavrum herşey ilk buluşmada anlatılmalıdır ki ilerde patlak vermesin senin durumun da bu ben şöyleyim ben bunu yapdım ben sevgilimin böyle olmasını isterim demen lazımda ilk günden söyliceksin herşeyi niye söylemiyonki orda burdamı anlatıcak işi gücü yok da bu arada bakiremin diğilmisin veya erkek arkdaşın bakir mi diğilmi
Soran+1 yılBen bakireyim sadece öpüştüm. O da öpüşme olmus tee lise zamaninda
Zaman her şeyin anahtarıdır. Sen en doğrusunu yapmışsın. Geriye sabretmek lazım.
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim 😔
Ben olsam bitirirdim 70% yani cunku benim olmadi gecmisimde. Onun da olmasin. Ha birimizin olduysa digerini tertemiz istemeye hakkimiz yoktur
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence insanlar geleceği düşünerek hareket etmeli.. Geçmişte yaptığınız hatalar gelecekte sizi çıkmaza sokacak hale gelir
22 Yorumla
Soran+1 yılCok sevip güvendiğin bir insanin seni yarı yolda bırakıp bırakmayacağına emin olabiliyor musun?
Cevap sahibi+1 yılBen o anlamda demiyorum. Sevgili yapıyorsunuz ve kendinize haram olan erkeklerle yakinlasiyorsunuz. Birgün o ilişkinin bitebileceğini göz önünde bulundurarak davranmanız gerekiyor. Bir erkekle yakınlaşmak ileride hem ailende hem evleneceğin kişide sorun yaratır.
Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Bence bu olaydan sonra sana olan bakışı değişecekse o çocukla işleri yürütme. Gerçekten kendine psikolojik işkence etmenin bir sürü yolu var bu yolu seçme derim.
20 Yorumla
+1 yılBunlar normal şeyler herkesin kriterleri farklıdır burda yıl olmuş bilmem kaç diyenlerde bakire kız bulsakta evlensek diyordur eminim
Keşke evlenmeden bu tür şeyler yaşanmasa herkes kendini eşine saklasa daha mutlu evlilikler olacaktır kesinlikle
Eski defterler eninde sonunda sorun çıkartıyor bu evlendikten 1 gün sonra da olabilir 30 yıl sonra a olabilir sonuçta birşeyler yaşanmış insanlar birbirlerinde bir etki illaki bırakıyor10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin için mutsuz son zaten bunu atlatamicak he olduda atlatirsa bundan sonra seni o kullanicak emin ol buna
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ama dikkatli ol kendini kullandirtma
Soran+1 yılTammam
Soran+1 yılTammam sagolun
Cevap sahibi+1 yılSende sağol
Şimdi şöyle söyleyeyim: eğer gerçekten partnerin (kız erkek farketmez) daha önce cinsellik yaşamamışsa senin de bu şekilde olmanı isteyebilir. Normal bir durum bence.
30 Yorumla
+1 yılKendisi bakirse eğer öyle isteme hakkı birşey diyemem ama onunda cinsel yakınlaşması olduysa seni istememesi saçma
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılSöylemen iyi olmuş hazmedemiyorsa geri kafalidir, uzaklaşması iyi olur senin açından. Sonuçta geçmişinle seni yargilayamaz.. ya da tercihlerinle..
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Anlaşılması güç bir tutum bu bence.
Çok çok normal olan bir durumu insanların neden bu kadar büyük bir mesele haline getirdiğini anlamıyorum.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO sana donmicek belli. Sende unutmalisin. Sirf bu nedenle birakiyosa gitsin dusme pesine. Zaten dussende faydasi olmaz. Ayrica tekrar baslasaniz bile o kafasinda kuracak ve yine gidecek. Eskisi gibi olamicaksiniz.
10 Yorumla
+1 yılO daha önce böyle bir şey yaşamadiysa iç içten içe hak veririm ama daha önce oda bir şeyler yaşamış ise haksız durumda.
10 YorumlaNe erkekler var ya. İlk o delecek ya seni fethedecek ya böyle görüyor olayı.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDavul patlamadı ama tokmağın değmediği yer de kalmadı deseydin.
Aynılarını seninle olmazsa senden sonraki sevgililerimle de yaşarım, yaşamak istiyorum, yaşayacağım de.21 Yorumla- +1 yıl
O nasıl bir yorumdu gardaş birden gülme krizi tuttu 😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Buna benzer bir olay arkadaşımın başına gelmişti erkek önceden bı durum yaşamıştı işte arkadaş ortamında fikir falan aliyodu napsam falan diye çoğu kişi geçmiş falan dedi ikna oldu büyük ihtimalle senide affeder
00 YorumlaSenin artık yapacağın bişi yok sen ondan cevap bekliceksin. Ne yaparsan yap onun kararının etkiliyemezsin. O şimdi kendine şu soruyu soruyor. Başkasının ona dokunmuş olmasını ben sindirebilir miyim? Bazıları sindirebilir bazıları sindiremez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Boşver cevap bekleme. Sen de bekleme. Yoluna ve hayatına bak
10 Yorumla
+1 yılGeçmişe takılı bir insan bence ilişkini bitirmelisin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Bu yobazları nerden buluyorsunuz söyleyin de uzak duralım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. İde onun geçmişte ilişkisi hiç olmamışmı peki olmamış ise tamam ama olduysa sende beni arama de
10 Yorumla
+1 yılTakıntılı insanlardan uzak durmak gerekir... Seni yıpratmaktan başka bir boka yaramazlar
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yazma silmiş, belkide doğru olanı yapmıştır
10 Yorumla
+1 yılİşte söylemiycen ibadette gizli kalacak kabahatte
Neden söyledin ki
Sen söylemesen öğrenme şansı yok yani17 Yorumla- +1 yıl
Birinden duysa iftira atıyor diye söyleyen kişiyi keserler
- +1 yıl
Tekrar yazma yazdıkça kendini bir mok zanneder bir kaç gün bekle en azından
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün için. Beklemektense ben yazıp bitirmeyi düşünüyorum. Gösterdiği muameleyi hak ettigimi düşünmüyorum dul degilim cocuklu degilim bekareti alinmis yari yolda birakilmis degilim sadece biraz yakinlasma ki onu zamaninda o da yaşamış hak ettigimi düşünmüyorum gösterdiği muameleyim o yüzden ben ayrilacam
- +1 yıl
Aynen çok haklısınız siz bilirsiniz kendisi çok düzgün sanki
Büyük bir mertlik gösterip anlatmışsınız keşke hiç anlatmasaydınız.
Soran+1 yılAnlattığım için pişman değilim ama olsun herseyi yasayarak tecrübe ediyorux
- +1 yıl
Boşver takma kafanı İnan ne acılardan geçiyoruz bunlarda geçip gidiyor allah sağlık sıhhat versin
Bak birini öyle çok sevdim ki oda sensiz ölürüm derdi her defasında bir baktım ertesi günü nişanlanmış 😂😂 boşver salla gitsin - +1 yıl
Hiç kafanı takma olur mu
Cinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı. Senin yapabileceğin bir şey yok. Onun aşması gereken bir durum.
10 YorumlaYapabileceğin bir şey yakın da ayrılmak istediğini söyler
10 Yorumla
+1 yılPişman olduğunu söyle. erkekler kızın genelde ilki olmak ister
10 Yorumla- Devamını Gör (105)
Devamını Gör(150)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim geçmişte biriyle cinsel yakınlaşmam olduğunu öğrendi ve zamana ihtiyacım var dedi. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler