Cinsel Yaşam Eski sevgilimin arkadaşı ile cinsellik yaşamak istiyorum ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 İş yerinden eski sevgilimin arkadaşından hoşlanıyor gibiyim ama aramız çok soğuk onu istiyorum napmalıyım? Güncellemeler+1 yıl Ona söylersem rezil olurum başkaları da duyar asla Eski sevgilimin arkadaşı ile cinsellik yaşamak istiyorum ne yapmalıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kız arkadaşı vardır soğuk davranıyorsa. Ayrıca bi hoşlanma ile yatma fikri çok basit bir düşünce. Kendine bu düşünceyi yakıştırma 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Hoşlandığı biri var galiba ama umrumda değil ben taktım ona napıcam Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Yani üzüldüm açıkçası karakterini bozma. Akışına bırak karşına daha iyi biri çıkar eşin olur. Hoşlandığı biri varsa uzak kalman gerekir ya Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Bu düşünceye yakisacak biri ki böyle düşünüyor herkes kaliteli değil sonuçta herkesin bir kalitesi duruşu yok. Yorumla isimsizkralicee +1 yıl @metropoltilkisiii orası öyle ama uyarmak istedim sadece Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Kanına işlemiş bunun düzelmez bu baksana herkese taktik ver diye yalvariyor Yorumla isimsizkralicee +1 yıl @metropoltilkisiii yani yapacak bir şey yok daha ne diyeyim Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Hiç bir şey deme ne bk yerse yesin 😄 Yorumla isimsizkralicee +1 yıl @metropoltilkisiii 😄 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Selamlaşarak başla. Zamanla aranız ısınır sorular sorarsın muhabbet edersin. Sonra yazışmalara döner ve buluşur seks yapmaya başlarsınız. Çok zevkli. 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sosyal medyadan bir yürü belki reelde çekiniyor. Oradan baslatabilirsin? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşı eski sevgilim bence çekinir istemez nolursa olsun belli etsem de çok soğuk davranıyor zaten bana Yorumla Cloudrain +1 yıl Tamam iste oradan daha rahat olur. Yüzüne rahat olamaz.. Yorumla Cloudrain +1 yıl Normal başlarsın sonra konuyu oraya getirirsin. Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Aynı iş yerindeyseniz ona firikik ver hoslansin senden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eski sevgilinleyken de gozün ondaydı demi sizden çok fazla var benimde bir kiz arkadasim sen gibiydi bozuksunuz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya istiyorum onu napim çok hoşlanıyordum bir türlü olmuyor soğuk sıcak soğuk oluyor ork takmıyor beni Yorumla Soran +1 yıl Hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Basit bez parçasi Yorumla
hardiesss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Onunla cinsellik konuş 0 8 Yorumla Soran +1 yıl İlk adımı o atmalı Yorumla Soran +1 yıl Aramız soğuk çok Yorumla hardiesss +1 yıl Sen artırmalısın Yorumla Soran +1 yıl Sıcak mı olmalı aramız önce ve o hayatta gelip bana teklif etmez Yorumla hardiesss +1 yıl Eder konuşacağın şeyleri bilmen lazım Yorumla Soran +1 yıl Napmalıyım mesela ne demeli Yorumla hardiesss +1 yıl Onu burada söyleyemem Yorumla hardiesss +1 yıl Gelmedi Yorumla
dilek1919 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sen yaklaş göster biraz 0 1 Yorumla dilek1919 +1 yıl İşin zor Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güvenebiliyorsan eğer taktik verebilirim 0 1 Yorumla poseydonnn +1 yıl Olur Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Benimsin de tut yakasından götür 0 0 Yorumla
SelmanYucel Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Bu konuda çalışacak bir taktik biliyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dinliyorum Yorumla
tatlı_kizz1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cilveles 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Örnek versene Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sıkı takip et 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Yardımm et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapmalıyım ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cilve yap biraz Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yakınlaş biraz ona 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sohbet başlat 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yatabilir sin 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Onu boş ver gel 0 0 Yorumla
aslan1916 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Kapalımısın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Farkeder mi Yorumla aslan1916 +1 yıl Farkeder kapalının zevki başka oluyor Yorumla aslan1916 +1 yıl Kapalımısın Yorumla
gaymakcocuk Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Yatttt 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İlk adımı o atmalı Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Atmiyomu yoksa Yorumla Soran +1 yıl Atamaz sanmam çünkü çekingen biri kızlara sıcak davransa da Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Ne insanlar var yaa delircem sen at ozaman Yorumla
Yusuf718 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sen mal mısın 0 1 Yorumla Yusuf718 +1 yıl Bi insan da edep haya olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kız arkadaşı vardır soğuk davranıyorsa. Ayrıca bi hoşlanma ile yatma fikri çok basit bir düşünce. Kendine bu düşünceyi yakıştırma
Hoşlandığı biri var galiba ama umrumda değil ben taktım ona napıcam
Yani üzüldüm açıkçası karakterini bozma. Akışına bırak karşına daha iyi biri çıkar eşin olur. Hoşlandığı biri varsa uzak kalman gerekir ya
Bu düşünceye yakisacak biri ki böyle düşünüyor herkes kaliteli değil sonuçta herkesin bir kalitesi duruşu yok.
@metropoltilkisiii orası öyle ama uyarmak istedim sadece
Kanına işlemiş bunun düzelmez bu baksana herkese taktik ver diye yalvariyor
@metropoltilkisiii yani yapacak bir şey yok daha ne diyeyim
Hiç bir şey deme ne bk yerse yesin 😄
@metropoltilkisiii 😄
Selamlaşarak başla. Zamanla aranız ısınır sorular sorarsın muhabbet edersin. Sonra yazışmalara döner ve buluşur seks yapmaya başlarsınız. Çok zevkli.
Sosyal medyadan bir yürü belki reelde çekiniyor. Oradan baslatabilirsin?
Arkadaşı eski sevgilim bence çekinir istemez nolursa olsun belli etsem de çok soğuk davranıyor zaten bana
Tamam iste oradan daha rahat olur. Yüzüne rahat olamaz..
Normal başlarsın sonra konuyu oraya getirirsin.
Aynı iş yerindeyseniz ona firikik ver hoslansin senden
Eski sevgilinleyken de gozün ondaydı demi sizden çok fazla var benimde bir kiz arkadasim sen gibiydi bozuksunuz
Ya istiyorum onu napim çok hoşlanıyordum bir türlü olmuyor soğuk sıcak soğuk oluyor ork takmıyor beni
Hiç
Basit bez parçasi
Onunla cinsellik konuş
İlk adımı o atmalı
Aramız soğuk çok
Sen artırmalısın
Sıcak mı olmalı aramız önce ve o hayatta gelip bana teklif etmez
Eder konuşacağın şeyleri bilmen lazım
Napmalıyım mesela ne demeli
Onu burada söyleyemem
Gelmedi
Sen yaklaş göster biraz
İşin zor
😂😂 millet fantezi peşimde mk
Güvenebiliyorsan eğer taktik verebilirim
Olur
Benimsin de tut yakasından götür
Bu konuda çalışacak bir taktik biliyorum.
Dinliyorum
Cilveles
Örnek versene
Sıkı takip et
Yardımm et
Ne yapmalıyım ki
Cilve yap biraz
Yakınlaş biraz ona
Sohbet başlat
Yatabilir sin
Onu boş ver gel
boş ver jsjsj