Yatakta ve dağda bayırda çok iyidi hep hazırdı tek cinsellik için arzuluyorum ama bunun içinde istemiyorum çunki ihanet etti bana işlettim başkasıylada konusmaya meğillendi bn cok kırıldım affetmem demek kendimi kullandırmak olur çünki tek beni sevdigini sanırdm😞sırf cinsellik için ol birak diyenler okadr gurursuz olamam
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Seni seviyor , da baskasini baskasi ona yazdigi icin (yani sen) elde etmek icin yalan soyluyor ve bunu icinden gelen masum duyguyla yapmiyor erkekler, azginligin verdigi duyguyla yaziyor
Iste evlenmeye bile getirdi abaza gibi atladi kiza 2gunde kızla ciddi donük konuştu o kizda bndim islettm ya
Ama bn varken bu hosmu ozamna bn doyuramadim
Cocuga sevdigi seyleri soylemissin oda gelmis icgudusel olarak, sana mesela birisi canta elbise altin kolye iphone14 vs hediye edecegini soylese sen kabul etmezsin belki ama dinlersin ilgini ceker demi buda ayni sey hatta , burada sen ondan daha fazla hatalisin. Insanlar hata yapabilir buna pisman olurlar, sevdigi icin sana geri donmeye calisirlar, ama burada eger konustugu kisinin sen oldugunu bilse sana bidaha donmez cunku sende bi yalancisin burada hemde oyle boyle degil hicbir sozune inanmaz guvenmez senin
Mal o doner kopek olur ama fakirligi nolcak beni sagda solda ucuz yerlere goturmesi yalandan zengin susu verdi ilkten beni bakabilecegini ama 2yildir kardesini kartini kullaniyor param yok diyor bide bn olamam oyle bide ciddi dusunuyorduk
Orasini bilemiyorum donermi donmezmi. Mal sa doner 😄
Doner bilihom ozledim der
Ayni sehirde mi yqsiyorsunuz ikinizde
Evt
İstanbul da misiniz
Eski sevgililer de genelde sevişmek için isterler. Bence açık açık söyle. Beni zükecek biri lazım. ilk sana sorayım dedim de
Yani diyemem iste kolay lokma oldum simdiye kadr
Başka biri ile oldunmu?
Oldum ilk olmada normale dondu yine onun gibi diydi
Onun hayatında biri var mı?
Aslında bir mesaj atman seni özledim demen yeterli olur
Istemiyorum basit e aliyor demek bn basit olmak istekiyorum ulasmaya calissa kendi olur belki bn ilk ulasan olamam engelli zaten bndw
evet basit görünürsün. en doğrusu sabırla beklemek ya da başka biriyle denemek. onu farklı yapan neydi?
Bence görüşme engelle gururunun daha ağır basması lazım
Engelledim sövüp hem bnle hem o kizla konustu ondan cvp gelmeyince yazdi ve benim sıkıntim vardi yardim etmesini beklihordum o napti o kizla yedi hegecan pesine düştu kizin prof sttim bu kim dedim biliyonmu arkadasim dedim srvginde yalaln amacin tek sk dedim kullandin iyi nalla deyip engelledim
En iyisini yapmışsın
Başka adam mı yok?
kendizi aşağılatmayın
Baska nasl olacak ten uyumumuz vardi ve ciddiydik sevdigine inanmistim beklemiyordum ondan
Baskasi iyi olmazki oyle sanmam
Benimle tanışmadığın için bilmiyorsun tabi ki 😀
Şaka bir tarafa, bir insan karşısındakine güvenirken, yaşadığına benzer sorunlar yaşarsa, bir daha asla eski güven, itimat va geri gelmez. İstesen de geri gelemez. Böyle olunca da ilişki gereğinden çok fazla kırılgan hale gelir. Pamuk ipliğine bağlı haldeki ilişki de insana zarar vermekten başka bir işe yaramaz
Ve bn kotü günumde bekledim onu yanimda olmadi gitti baskasina fotolar atiyordu
Böyle kötü anıların varken, eski halinize dönme şansınız yok. Buna emin olabilirsin.
Şayet olurda denersen, ilişkinizin ne kadar toksit bir hale evrildiğini çok açık gözlemleyeceksin
Ölup biten adam nasil oldu bilmiyorum cinsellik olmasa ok ama eksigim neydi tek eksigim evlenmek istemedim oda baska kizla evlenmehe kalkmasini gostermezdi
İlişkiler başlar, gelişir, zirveye çıkar ve zamanla düşüşe geçer. Bunun zamanlaması hissedilen duyguların yoğunluğuna bağlıdır. Bu sebeple çok fazla cevap arama boş yere. Kendini yıprattığınla kalırsın
Uzuldum ve kendime kapandim artik guvenmiyorum kimsehe
Her gecenin sonu sabahtır.
Hayat çok güzel ve devam ediyor. Bence hayatı kendine zehir etme
Yani zehir degil ama baskasinada kapaliyim
Kendine bunu yapma derim ama illa bencwcı çekmek istiyorum, mazoşistlim diyorsan da sen bilirsin
Ulan millette ne sans var ve ne sanslari ellerinin tersiyle itiyorlar be
Evet belse gittim bide adamda tip yok ucuz yerlere goturyordu artik zoruma gitti bazi seyler
Yazik etmissin kendine ne diyim. Kadere bak kimler kimlerle beraber diyorum sadece 😄
Bissurü insan varr yaa 🤔🤔neden onnda takılı kalldnn ki
Çunki acemi çogu mal
Tabi içinden gelcek acemilikle alakası yok da
Uf sadece cinsellik olur işte hayatım karşılıklı olarak birbirinizi kullanacaksınız
Ama biyere kadr yetmiyor tek ucuz yerlere gidip oralarda tek o is icin olmak basitlestirdi beni
Olum eviniz mi yok bari güzel bi otele gidin
Yok iste olmuyor
Hayatım çok üzüldüm cidden küçük şehirde mi yaşıyorsunuz ondan di mi dağa bayıra arabada filan saçma saçma takılıyorsunuz
Adam pintiydi ilk baslarda bi kac hediye aldi sonra fos
O zaman salla be sevişecek daha iyilerini bulursun daha çevrende yok diye bir onu çok iyi sanıyorsun o kadar
Walla garip geldi ama hep hazır olan başkasını da bulabilirsin
pekı sen normalde kendı halınde ıcıne kapanık bırı mısın?
Yok o kapaliydi ama sevgisini herkese ilan etmisti etkiledi pesimden kostu okadr
senle uzunca konusalımmı ıkı kanka gıbı daha ıcten muhabbet olur
olur mu
Gülü seviyorsan dikenine katlan ya da gülü sevmeyi bırak
Kendini o.. rspu gibi görmek istiyorsan onunla birlikte olursun sadece onunla olduğun için de diğer erkekleri bilmiyorsun
Olabilir
Kendine secenek ara bence
Nasl
Kendini şu an ona bağımlı kilmissin önce o ipinden kurtulman lazim
Kendine f*ck bul sağlam onunla takıl sadece.
Geçmiş olsun teyze siradakine düşün
Seks boş iş evlen boş ver
Yeni sevgilin yaomio mu
Yok töbe ettim olsada onun gibi olmaz pisman olurum ve gunahiyla kalirim zaten zina ettk 😞
Kaç yaşında idi
38
Sen
Neden sadece o
Sanatı iyi
Başka ilgini çeken erkek yok mu
Yok icraat begenmedim bir oldu
Noldu
Asşk olmustum oldu onlada ama bu ask olmadigim kadar iyi degildi
Yakışıklı değil miydi
arasan söylessen seve seve gelir
Tabiki