Babası milletvekili adayı ve bu yüzden kendini gösteremiyor?

Arkadaşlar.. uzun yazacağım lütfen lütfen 2-3 dk ayırırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.🙏🏼🙏🏼

ben Almanya’da yaşıyorum konuştuğum çocuk Türkiye’de.
yaklaşık 1-2 aydır daha yüzünü bile görmediğim biriyle konuşuyorum..

naber kanka falan başladık oyle konuşmaya.. fotoğraftaki sen misin diye sordum, ben değilim. Bana 2023e kadar sosyal medya yasak dedi.

Nedenini sorduğumda - babam milletvekili adayı olduğu icin ailemize sosyal medyayi yasakladi numaram da gizli kimseye veremiyorum, ve bu yüzden de kimseyle tanışmak istemiyordum, seni görene kadar.. şimdide alıştı bana ve çok kıskanmaya başladı, korkuyorum benimle konuşmayı kesersin, beni görmediğin için falan diyor..

2-3 ay sonra Almanya’ya gelmeyi düşünüyor ve okuluna burdan devam etmek istiyor.

benden hoşlanmaya başlamış, sesini duydum huzur veriyor insana..
görmediğim biriyle asla konuşmazdım da bilmiyorum arkadaşlar her şey yasak diyor inanasım da gelmiyor.. annem öğrendi bu durumu

Ne iş yapıyor diye sordu üniversite öğrencisi okuduğu bölüm de adalet. Tesisleri var, durumları da gerçekten iyi. Az daha sabret göstereceğim kendimi ama şimdi yapamam babamın 15 yıllık emeği çöpe gitmesinden korkuyorum diyor.

Bana her şeyini gittiği her yeri yaptığı şeyleri gösteriyor bi yüzünü gösteremiyor..

Annem üzerime çok geliyor çok.. göndermedi mi bi fotoğraf merak ettim başkasının telefonundan göstersin bilmem ney.. başladı baskı yapmaya..

Oyle de olmaz, çünkü biliyorum devamını isteyecek görüntülü konuşun falan demeye başlayacak.. karşımdaki insanı da zor durumda bırakmak istemiyorum.

Annemin durumu zorlaştırdığını anlattım ona, zorlamaya gerek yok canım, benim yüzümden ailenle tartışma falan dedi..
ona da alıştım şimdi.. az daha bekleyecektik gelecekti buraya.. görüşecektik. Ama annem acele ediyor..

Ne yapmalıyım arkadaşlar 😞😞😞😞😞😞
Babası milletvekili adayı ve bu yüzden kendini gösteremiyor?