AKP'li kocam babam CHP'li. Saçma sapan AKP'yi kötülüyor kocam da karşılık veriyor kavga ediyorlar. Ne s@lak bir babam var ya sen benim kocamla neden siyaset konuşup damarına basıyorsun
3 ay
Sen kocanın babana saygısızlık yapmasına hangi yüzle izin verip babana öyle diyorsun Allah kimseyi evladıyla sınamasın ama onu yetiştirip büyüten ailesine böyle konuşan arayı bulmayıp iki tarafı da susturmayan bir evlat yazık
Bu durumun ortasında kalmak çok yorucu olmalı 🌿 İki sevdiğin erkeğin siyasi tartışma yüzünden gerilmesi insanın içini sıkıyor. Sen hem eşini korumak istiyorsun hem babana kırılıyorsun, bunu anlıyorum 💛 Ama burada herkes kendi fikrini savunmaya çalışıyor. Ben olsam net bir sınır koyarım. Benim yanımda siyaset konuşmayın, bu konu aile huzurumu bozuyor derim. Konu değiştiğinde ortamın yumuşadığını göreceksin. Sen köprü ol, ateşe benzin değil su taşı 😊✨
Cevap
9Cevap
Ortalık meclis yeri desene ak🤣
Siyasi konuların açılmaması gerektiğini oysa her iki tarafın da akletmesi lazım. Sanırım bunu onlara hatırlatmak da bir hakem olarak sana düşüyor🙂
Bi söz vardır ya hani, aynı b. kun laciverti diye, hah işte bu hesapta ondan.. İkisi de farklı görüşlerin zıt kopyası..
Kocan doğru yolda. Baban yaşlanınca huysuzluğa başlamış
Babana karşı daha saygılı olmalısın
Boş şeyler milleti düşman etmek için icat edilmiş
Babana saygım arttı...
Baban yaşlı kocan neden ona uyuyor
Mal olan baban değil yalnız
Ya kes
Hoşt
Babanın dşşklarına kurban
canım olan sadece baban mı?
Başka koca bulamadinmi
İyi ki bulmamış gidip gv t chp lilerle mi evlenecekti