Babamın saçma sapan siyasi muhabbetinden sıkıldım ne yapmalıyım?

Şimdi Bugün haberlerde Muharrem İnce adaylığına çekildiğini açıkladı açıklarken de millet ittifakına seçime benim yüzümden kaybedeceklerini söyleyemezler, bana AK parti'yi diyorlardı bilmem ne diyorlardı seçimde çekiliyorum dedi. Babamın ağzından çıkanı kulağı duymuyor yengemin ya da abimin yanında hiç sesi çıkmıyor onlara saygısından bir şey söylemiyor bizim yanımızda demediğini bırakmıyor, hayır yani adam aday olduğu dönemde de kızıyorlardı adam adaylıktan çekildi millet ittifakına karşı tepkili olduğu için onu belirtiyor ona da tepki gösteriyorlar, tamam yani AK parti'yi desteklemiyorum Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanmasına istiyorum ama, bunlar da istiyorlar ki sadece Kemal Kılıçdaroğlu adayı olsun başkası olmasın böyle bir saçmalık mı var yok CHP'ye ihanet etti yok bilmem ne yaptı sanki CHP milletin babasının malı, Bir de saçma sapan yorumlar yapıyorlar başka konuştukları bir şey yok gerçekten kafam sarmıyor artık bana hitap etmiyor ne annemle babam, yani engelli olmasan imkanım olsa bunlarla yaşamayacağım.

Babamın saçma sapan siyasi muhabbetinden sıkıldım ne yapmalıyım?