Ama o kişiye de çok aşıksınız ne yapardınız bu durumda?

İnsan kendini kötü hissedecek ya da hissettirecek durumların içine atmaz, körü körüne aşık değil ise... İnsan hatalar yapabilir. Ama hata yapmadan önce de düşünülmeli çünkü o hatanın getirisi kişiye çok pahalıya patlıyor. İnsanın sevdiği ve değer verdiği kişinin göğsünde eski kız arkadaşının dövmesini görmek rahatsız edici bir durumdur. Çünkü bitmiş ilişki ama genellikle o dövmeyi görüyorsun ve gördükçe insanın kafasında bitmek bilmeyen sorular oluşur. Mesela göğsüne dövme yaptıracak kadar çok mu sevdi? Hala onu seviyor mu? O dövmeyi kendi görünce geçmiş anıları hatırlıyor mu? Gibi gibi pek çok soru oluşur. Ben neden sevgilim dediğim insanın göğsünde eski sevgilisinin resmini göreyim? Sevgili olmam.
Kesinlikle olmam.
Başkasının izlerini kendinde taşıyacak kadar o kişiye bağladıysa geri kalan herkes hikayedir, ben hikaye olacak bir insan değilim.
Aynen öyle
Merhaba,
Benim için ilişki yaşadığım kişinin geçmişi benimle olduğu anda bitmiştir eğer ki eski sevgilisinin yüzünü göğsüne ya da başka bir yerine resim olarak çizdirmiş birisi hiçbir şekilde hayatımda olmaz
Hayır en başta dövmesi olduğu için değil bunu yapacak kadar IQ suz olduğu için kabul etmem
Cevap
21Cevap
Eskiden sevgilisine bu kadar deger veren biri bana da verir. Bu duruma üzülmek yerine sevinirim. Dövme konusuna gelirsekte üstune baska sekil yaptirir. Olur biter.
çok zor bir soru... aman tanrım yani sildiririz sıkıntısı olmaz, acı çekecek benim için, nayır nolamaz :D
😃 kese atın bir şeyciği kalmaz.
Fotodaki delikanlının eski sevgilisi Medusa'ymış demek ki!
Görsel temsili abi bunu bulabildim anca 😃
Üstüne başka dövme yaptırsın yüzü gözükmesin, öyle olmuyor mu?
Olur neden olmasın? 😃
Bunu yapan insanda geri. ekalilik hakimdir. Ben gerizeka. lı biriyle neden birlikte olayım
Bunu yaptıran hasta mı? Sağlam bir düşüncede olan insan yapmaz
Kızın yüzünü bir hayvanın yüzüne dönüşdürürdüm. O kızın yatmasındansa öküzün yatmasını tercih ederim göğüsünde.😂
Ben büyük konuşmayayım ama zor yani öyle birine aşık olmam üstüne bunu bile bile hiç 😂 Oldum diyelim başka dövmelerle o dövmeyi yok ederiz
Her baktığımda başka bi kızın suratını görmekmi asla olmaz gururuma yedirememm🙄
Psikolojisi bozuk takintili diye dusunur hayatimda tutmam.
Olamam diye düşünüyorum o dövmeyi sildirmek için elimden geleni yapardım.
Eski sevgilinin dövmesi varsa vücudunda zaten aşık olmam. Ortada sorun kalmaz o yüzden.
Aşırı kıskanç birisi olarak sevgili olmazdım. Olmam. Asla olmam.
Hayır başkasına ait isminin yazıldığı bir bedene dokunamam ben
Cover up veya sildirmesini isterim büyük ihtimalle o da kabul eder
Iyyy bu hindistanlı veya diğer ülkelerden fil tanrılar gibi dövme yaptırılmış belli.
Olmam kıza sarılmış gibi ne o öyle ayrıca itici buluyorum öyle dövmeleri
Her gördün de cız eder insannin yüreği üstüne de benim resmimi yaptırırız yoksa yol gözükür
çok kötü olmuş ya doğal güzelliğini kapamış vucudun
Iyy birinin yüzünü çizdirmek bile saçma yazı olsa neyse
Sevdiğim çocuk zamanında adımı yazdirmisti koluna şimdi karısı çıldırıyor adımı görünce 🙃🙃🙃
😃😃😃 çıldırmasına gerek yok bir kese atsın koluna silinir o. 🤣 abla bu arada sildirmiştir o dövmeyi ya
Hala duruyor biliyoruzda konusuyoruz
Sorun yok o zaman , alan memnun veren memnun bana laf düşmez. Sonuçta herkes her şeyi bile bile kabul etmiş.
👍👍👍
Ay kızz naptın senn allah seni ben olsam çok kıskanırdım o zaman senide yaptırsın koluna felan
Yok bu kişi ben degilim abla, sadece soru sordum 😃
Bir ilişkide üç kişi gibi olurdu yani benlik bir durum değil öyle birşey yapmışsa baska birine bana olan sevgisini sorgulardım bunu vücuduna kazıyacak kadar sevmiş gibisinden ben kaldıramazdım
Hola,
Silinebiliyor artık seanslarla fakat o vucuda bakınca bir kızı hatrlamak istemezdim.
Üstüne kendimi çizdirtirdim😅
🤣
Mümkünse öyle biri ile bir ömür sosyal mesafemizi koruyalım 😅😅
Öncelikle dövmeyi bi şekilde sildirmesini isterdim yoksa ilişkimizin sürekli sarsılacağını anlatır aşkımada sahip çıkardım.
Ömür boyu silinmeyecek olan şey sen kafasında hala yasiyor demektir kendi kendini aldatmaktan başka bir şey degil
Her insanin bir yarası vardir o demekki eski sevgilisini unutmamamıs ki unutmak icin seni yarabandi olarak görüyo kendini kullandırma derim ☺️
bu kadar beyinsiz biriyle ilişki yaşayamam, imkansız
İstemem baktıkça geçmişini hatırlayan biri sıkıntı olur benim için
sildirmeli ya da ne bileyim farklı şeylere çevirtmeli sonuçta onu görüp hatırlamamalı
O hata yapmış ve dusunememis bence o dövmeyi kapatılırsa evet
Yani olabilir ama sildirmesini işte reddederse yapçak bişi yok
hayır. kesinlikle aptallık. körkütük aşık olsan bile kendi vücuduna çizdirmemelisin.
Hayatta olmam, Eger gönlü yoksa zaten seninle olmadan bir türlü Yok ederdi.
Sevgili olurdum sonrada dövmeyi silmesini isterdim yani
O sırada dövme: Koy elini vicdanına, hak ettiysem eyvallah.
Bantlarız problem yok
Allah yaşatmasın, yok sevgili olmam.
Olmam benimkini yapsa ayrılırım
Aman aman benden uzak dursun
Büyük konuşmayayım da Allah korusun
Hayir onu unutamamış demekki
Olurdum tabikide ne var bunda🌿
son gülen iyi güler der öperim
Olmazdım ya üzülürüm gördükçe 😂
Hayır hiç benlik bir insan olmamış ki zaten
Ben kiminle dans ediyorum diye sorgulardım...
Öyle bir kişiye aşık olmazdım zaten çok saçma.
Şahmeran mı o 🙃
Evet, resim bulamadım. Ben de bu resmi koymak istedim 😃
Zihnine beni cizsin yeter dkskdfk
Simsiyah kapattırım dövmeyi yoksa zor
Tabikide eveeett
Aslaaa
Hayır
hoşuma gitmez
Olmaz o iş.
hayır
Dövme çok itici geliyor bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?