Sizce benden hoşlanıyor olabilir mi? kalp emojisi atması normal mi?

merhaba öncelikle nasılsınız. evet konumuza gelelim😁 hoşlandığım kisiye açılmak için instgram hesabından mesaj attım ( bim markette çalışıyor ve fişten ismini soy ismini kendi çabamla buldum) fake hesap ile yazdım tanıştık fake hesap olduğu için "kimle konistugumu merak ediyorum kendini gösterir misin.. kendi hesabından yaz dedi bende olmaz dedim beni görmeni istemiyorum çok utanıyorum dedimm ama ben gormedigim biriyle böyle konuşmayı sürdüremem dedi sonrasında yazdı tabi ben, konusmadakta olur sorun değil sen nasıl istersen dedikten sonra , insan biraz çabalar hicmi hevesin yok dedi. 1 hafta sonrasında veya 4 gün bilemiyorum. beni ikna etti bende fotoğraf atmam ama markette gördün beni dedim hatırlatmaya çalıştım kendimi ama bir türlü hatırlayamadı ki hergün oradaydım hergün onun kasasında ve ona bakıyordum göz göze geldiğimiz de kafamı ceviriyorsun utançtan ki o da bana bakıyordu o kadar eminim yani siz bir insana neden bakasiniz ki durduk yere çirkin olduğu için bakar mısınız mesela? bu soruma cevap verirseniz sevinirim.. devamı da söyle. yani ben hergun bim a101 şok ne bileyim bir sürü markete gitmiş insanım kasada kız olduğu zaman eli elime her türlü değer ama hem korona var hem de para üstü verirken veya alırken ne bileyim elime dokunması ben o kadar dikkat etmeme rağmen eli elime değiyordu değmesin diye çabalarken acaba bilerek mi dokunuyordu yoksa zaten para verirken normal mi ben hoşlandığım için abartıyor olabilirim burayi😅😅 fotogafimi attigim zaman iltifat etti "senin gibi biti nasıl utangaç olabilir gayet güzelsin neden utanıyorsun dedi " ben pek bunu içten söylediğine inanmadım biraz ters davrandım sonra teşekkür ettim tabi. sonrasında kestik konuşmayı sabah günaydın yazmış bir kaç saat sonrasında naber.
kim olduğumu öğrendikten sonra konuşmaz sanıyordum hiç yazmaz sanıyordum ama yine mesaj attı ve kalp attı birden konuşmasının sonuna çok şaşırdım çünkü başlarda beni gormeden önce yani fazla emoji kullanmazdı ama şimdi gülücük kalp kullanıyor ve 2 kez kalp attı kalp atmasının anlamı ne olabilir mesela ben sevdiğim kişilere atarim.. asla erkek arkadaş kanka olarak yani normal konuştuğum birine atmam. tabi bazıları atıyor ama sizce neden atmış olabilir çok saçma gelmiş olabilir ama öyle yani hoşlanıyor olabilir mi ,
lütfen açık sözlü olun, teşekkürler.
Sizce benden hoşlanıyor olabilir mi? kalp emojisi atması normal mi?