Seviyor mu guvenemiyorum?

arkadaslar selam. 3 ay dolan bir iliskim var. kendisiyle ilk gunler bulusmadan once neredeyse her gun 3-4 saat telefonda konusurduk. kendisi hic telefonda konusan biri degilmis bahsettigine gore. benden once flort su bu herhangi anlamda 1.5 yildir kimseyle iletisim kurmamis. (inandirici degil) onceki iliskileride 3 kisi olmus biri 1 hafta digeri de 2 ay civari vs surmus. her neyse ben kendisiyle hemen bulusmak istemedim tanistiktan 2 hafta sonra bulustuk ama kendisi hep her sey cok guzel olacak hayatima sen girdigin andan beri bir kere mutsuz uyumadim demisti (annesi ve babasi ayri sanirim sevgi gormemis bilmiyorum) bu surecte hastalanmisti ve ben corba alip gonderdim aglayacakti kendisi cok duygulandi. onu gercekten cok mutlu ettim o da eski iliskimden sonra gercekten beni cok mutlu etti 1.5 yil suren bi iliskim vardi sana boyle seylerin tersi oldugunu kanitliycam dedi surekli bilerek sorun cikarttim onu denemek icin hep olumsuz konustum telefonla bir kere aramadim bulusmalara hep 3-4 saat sonra gittim sogukta beni bekledi. disarda bulustuk bir kere bulusmaya gec gittim gidecegimiz yer kapanmisti saatten dolayi parkta oturalim dedi ben parkta oturmak icin mi hazirlandim dedim kalktim asla ses etmedim ertesi gun babasindan arabayi istedi bulustuk gonlumu aldi. yakin kiz arkadasi var benim de erkek arkadaslarim var o bir sey diyemiyor ben onun arkadasini hayatindan cikaracaksin dedim kizi savundu masadan kalktim gittim herkesin icerisinde Şu an kizla pek konusmuyorlar kizda anlamis durumu. (cok umrumda) sana ilk gunden beri asigim diyor. tum ailesi beni biliyor dedesine halasina kadar. tanistirmak istiyor. yakin zamanda tanisacagim gibi. kendiside benim annemle cok tanismak istiyor. anne ve babasinin ayri oldugunu anneme söyleme gereksiniminde bulunmadim ama kendisi simdiden soyle bilsinler diyor. hayatindaki ilk cicegi bana almis ve babasiyla ilk defa bir kiz icin iletisimde bulunmus yani yakin degillerdi arabayi istemesi vs. ( babasi arabayi vermeden once yikatmisti ve arabanin onune cicek koymustu suslemisti ben binicem diye cok hosuma gitmisti ) sevgilim beni o kadar degerli ve onemli bir sekilde anlatmis ve babasi boyle ince hareket etmis diye dusunmustum. SOYLEYİN ERKEKLERRR bundan olur mu cevappp lutfennnn

Seviyor mu guvenemiyorum?