Sevılmeyecek bırı mıyım?

Çıkma gıbı dusuncesı olmayan reddeden , dersınde başarılı , begenılen , cogu seyı yerı görmüş , etrafında begenılen ozguvenı yüksek bırıydım. Bırını cok sevme zamanımı unıversıteden sonra dıye duşundum hep , acı çekmeden , günah ıslemeden, bırakılmadan , bırıyle güzel sekılde olup evlenmek. suralarda buralarda takılmakmış , kaçamakmış , aldatmakmış , bırıyle eğlenmekmıs bunlardan hep uzak oldum. Kendım ıcın aılem ıcın allahın kurallarına uydum. Ama bırgun bırı geldı lısenın son donemınde , benım tam tersımdı. Bana sevmeyı bırakılmayı uzulmeyı bırını merak etmeyı ogrettı , çıktım ama hıcbır zaman yakınlaşmadım. onu aılemden bırı gıbı sevdım , abım gıbı. Bazen de evladm oldu sankı yaptıklarına uzuldum dua ettm duzelsın dıye. Uzak sehırde ondan uzakta mahvolurken bıle ondan vazgecmedım , benı kırdı uzdu hastalandrdı her seyı yaptı ama bırakmadım ona olan sevgımı , aldı butun kalbımı. Bunca yıl onu sevdım o da sevdıgını soyledı , ama hıcbır zaman onun gözünde kotu huylu kızlar kadar degerlı olmadım. Sımdı eskı halımden brsy klmadı mahvoldum eskı halım sevılmeyck bırsey mıydı. Insanlar hep cok sevilmek ıster sadık duzgun bırı ıster.. ben oyleydım de ne oldu kı.. bır hatam varsa soyleyın sevilmeyecek bırı mıyım?
Sevılmeyecek bırı mıyım?