AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
202Cevap
Bak canım geçmişinde yaptığın bişeyin açıklamasını kimseye yapmak zorunda değilsin kaldı ki daha 16 yaşındaymışsın o zamanlar evleneceğin adamın neler yaptığını biliyo musun da bu kadar takıyosun herkesin bı geçmişi vardır hepimiz geçmişimizle güzeliz 😊
minimina şimdide güzelsin reis 30 luklar yanında halt etmiş yeahh
Geçmişte kalmış umursamazdım kendi aralarında özel bir şey pişman olup olmaması hiç önemli değil. Bunu onun yüzüne vurmam asla ve tartışma konusu da olmazdı ilişkimiz etkilenmez asla.
Böyle birşeyi ona söyleme ve söylemediğin için vicdan azabı çekme. Çocuk yaşta yapılan bir hata de ve geç. Ona sevgilerin en güzelini verip mutlu etmeye çalış.
Bence söyleme emin ol herkesin hatası olur ona söylersen bi tarafı kalkar hep seni o konuda ezer affetse bile illa karşındaki kişide hatası olup sana söylemez
Bence söyleme bilmek zorunda değil, sende unut gitsin olmamış gibi yap onunla beraberken yapmadıysan hiç bir problem yok ama kesinlikle söyleme dürüst olacağım diye böyle gereksiz bir bilgiyle evliliğinin temellerine dinamit koymana gerek yok çünkü ne zaman canı isterse karşı taraf o dinamiti patlatacak bundan emin olabilirsin
Yani iyi bise değil elbette ama soylemesen daha iyi sonucta bakiresin kafayi bulandirma derim sonra insanin aklina bunu yapan sunuda yapmismidir die garip garip seyler dusmesin
Sen bunu yapmasan bile birçok insan zamanında cahillikten zevk uğruna yapmış oluyor açıkçası benden öncesini de artık sorgulamıyorum absürt bir şeyler olmadıktan sonra.
bir çok kişinin yapmış olduğu bir durum bu aslında.. Sadece sana özgü bir durum olmamış.. Bende atmıştım ne olacak ki.. Huzurlu olman için bazı şeylerin üstünü kapatman gerekiyor..
Sonuçta geçmişte olan bir olay bu geçmişte şimdi birlikte olduğun kişi yoktu. Geçmişin geçmişte kalması gerek.
Nude nedir Allah aşkına
20 erkeğin altına mi yattın sanki. Kendine gel
O. pu olanlar bile melek gibi gösteriyor kendini
önemli olan şimdiki ilişkisindeki tavrı ve sadakati. her insan bir şeyler yaşar. geçmişe saygısı olmayanla gelecek inşa edilemez.
Düşünsene eşinize birisi nudenizi sahte bir hesaptan gönderip eşin işini iyi biliyor dediğini memnun kaldığını eşiniz nude den siz oldugunu bilse ne gelir başınıza tahmin edin
Ne gelirmiş başına? Ayrica bu ne terbiyesizlik evli bir kadinin kocasına böyle birsey denmez. Eski eskide kalır
@GeriDöndümBebek alın eskide kalır sonra kadına şiddete hayır diye kapının önünde bağırırsınız
Aptal misin sen ya öküz evlenme sen aptal canım gücün kadına mi yetiyor sana bunu soykeyecek hadsize haddini bildir yiyorsa. Yok evlenmeen yatma onu yapma bunu yapma size ne
@GeriDöndümBebek nude attıklarınız yüzünüze bakıp evlenmeyince eşiniz sizi ar namuslu sanıp evlenince gerçekler çıkmayacak mı sanıyorsunuz
İnsanların hayati evlendikten sonra başlamıyor birinin ozel hayatini ifşalmak suçtur yatmis bile olsa bunu kizin annesine babasina evliyse kocasina söylüyorsa o onun terbiyesizligidir kimse kimsenin sahibi değil ne demek kadina siddet uygulamak hangi yuzyildasin bi halt edemezsin
@GeriDöndümBebek niye kocayın aileyin gerçekleri bilmessi kadar doğal bir şey yok ki :D en azından kocan genişliğin sebebini öğrenmiş olur doğacak kocuğunun babasının aslında kimler olabileceğini bilir ;) zamanında yediğin hurmalar gün gelir poponu tırmalar ;)
Evlenmeden bakire olmak zorunda degil kimse sizin o asagilik kompleksinizi doyurmak için. güzel kardeşim degilsen karinla ilgili ileri geri konusulmasina izin vermezsin evlenmeden oncesi sizi ilgilendirmez.
@GeriDöndümBebek yemediği hurma kalmayıp seni kabul edecek bir de senin için milleti karşına alacak sen onun için neyinle geldin de sen onuniçin değerli olacaksın bir insanın geçmişi neyse geleceği odur insanın geçmişi de önemlidir sıçıp sıvama
Siz geçmesinizi temiz tutun o zaman allahın öküzü javat bak elalem karisi kizi hakkinda konusacak bu da karisini suclayacak hadi ordan siz kendinize bakın birbirinizi yiyin anca onu yapabilirsiniz
@GeriDöndümBebek başta kadın geçmişini temiz tutacak ki millete laf vermiyecek
Zihniyete bak cay demle , yazik kafana
@GeriDöndümBebek bence senin gibilere yazık kendizi yamayacak adam bulun sonrada sizi korumak için uğraşsın dursun
Hoşt köpeğim olursun anca ne yamayacam sanki ihtiyacimiz var erkeklere
@GeriDöndümBebek herkesi kendin gibi köpek sanıyorsun zaten senin gibisini bulacak olsaydık her market reyonunda senden kilolarca var
Ne boş ve terbiyesiz bir insansin yazık kafana cidden
Saçmalama niye söyleyeceksin insanlar hayatında bazen bişeylerden pişman olur zaten ama birisi bunu öğrenmek zorunda değil. geçmişte yapmis oldugunda pismanlik olarak kalsin bosver takma kafana
Ne kadar iki yüzlü bi toplumdur ya. Gördüğü her dişiye yürüyen yalnız yıkık erkeklerden oluşan bir site burası, yazdıkları yorumlar eline kadın eli değmemiş gibi sanki.
🙄 ciddi sormuyorsun degil mi bu soruyu? Allah baska dert vermesin 😊
Bunu soylemene gerek bile yok. Dumduz yasa hayatini, dusunmeye degmez ki bu.
Kesinlikle Kabul edemem yaptığın şey az bisey değil.. Buna göz yummak problem olarak kabul etmemek deyyusluktur ve ileride daha kötü sonuçlar doğuracaktır... Şahsen bi erkek olarak asla kabul edeceğim bi durum değildir.. Söylememem en doğrusu ve tövbe etmen..
Geçmişine takacak kişilerle zaten evlenme. "Ben seçilmem seçerim" kafasında ol. Zaten gençlik heveslerin yüzünden sana ***spu diyecek kişiden hayır gelmez
Söylemene ne gerek hatalar söylenmez geçmiş geçmiştir değiştiremezsin incelersen açığa çıkartırsan şüphelendirirsin. Dünyanın sonu değil tövbe ettiysende bitmiştir iş. Ok
benim için geçmiş adı üstünde geçmişte kaldı ne olursa olsun ama gerçekten ne olursa olsun geçmiş benim için hiç önemli değil benleysen beraber yazacağımız yeni bi sayfa açılmıştır bitti
Ben takılmam 16 yaş cocuk sayılabilecek yetiskin olmayan bir yaş eminim olgun bir erkek senin bu samimiyetine ve mahrem konulardaki hassasiyetine ictenlikle inanacaktır
Bak cahildin bence söyleme evleneceğin adama geçmişin anlatmak zorunda değilsin bunu bir dini programında görmüştüm
16 yaşında cahillik? peki
Evet? 16 yaşında bilgeler bilgesi olmamı bekliyorsun?
16 yaş çocukta değil yetişkinde değil Belki sen 16 yaşında çok olgun birisiymișsin ama herkes senin gibi olgun olmayabilir.
O sana yattığı ya da nude istediği ve bilmemneyini attığı kadınların listesini verme cesareti gösterirse sende söylersin. Sana öyle bir liste vermeyeceğine göre s. k. ir et
Bence soleme senin zararina olur çocuk senden soğuyabilir bu durumh pek hos karşilamaz hangi erkek sevdiği kızın baskasina ciplak fotoğraflarini bir başka erkeğe atmasinj kabul edebilirki yani bu
bilmesi en doğal hakkı değil mi?
Ya sole evet ama solersede sevdiği çocuktan olcak çocuk ondan soğuyabilir ondan ayrilabilir bunlar da var ona gore dusunsun
e ama ileride öğrenirse daha kötü değil mi?
İstw diyorum ya söyleyip soylememeyi kendi dusunecej ben sadece olabilecek şeyleri soyledim iyice bir düşünüp karar versin belkide onu anlar sevgilisi mantıklı bir cevabi varsa
Geçmişi beni ilgilendirmez geleceği beni ilgilendirir geçmişte herkes yapmış olabilir önemli olan evlendikten sonra sadık kalabilmek.
Görüşlerde çok rahat zihniyetler olduğunu görüyorum bu kadar basit insan sürüsü olamaz ya yazıklar olsun bu millete.
Hiç bir erkek sana hiç nude attın mı diye sormaz, hele ki sevgilin sana soracak bunu? Sormayacağına göre söylemek zorunda değilsin boşver.
Yorumlarını okudum da sadece bacaklarını atmışsın onda bir şey yok ki zaten takılmana değmez
Söyleme bence sen atmışsın ama pişman olmuşsun tövbe etmişsin Allah ile senin aranda artık. Kim bilir evleneceğin insan neler yaptı
Hepimizin geçmişte hataları olmuştur söylerseniz daha çok kafaya takacaktır sizde ne düşünüyor diye sıkıntı yaşayacaksınız sizde kalsın derim
herkes p*rno izliyor izlemedim diyen diyebilecek kimse yoktur ya ne bilim nude atmis olmak hani yapilmistir buyutulcek bisey yok
Benim annem 16 yaşındayken çocuğu varmış.
Gececeksiniz bu çocuk ayaklarını.
Her halti bilirsiniz ama çocuklara suç atarsiniz..
keşke yorumun alnı olsa da öpsem
O zaman nudesiz kız bulamayız abi. Bulsakda bizle işi olmaz. Bu durumu kabul etmek lazım.
Kimseye birşey söyleme ya
@Dalinlivodka yeterince açık yazmış.
Ona da teşekkür.
İnsanlar cinsel ilişkiye giriyor, nude atmaktan ne olacak ki?
durduk yere söylemene gerek yok, herkesin gemişi sanki çok mu temiz. olur böyle ufak tefek şeyler
Kimseye hesap vermek zorunda değilsin emin ol erkeklerin hepsi de atıyor, yani ne var bunda kaçıncı yüzyıldayız sonuçta...
Takılırım tabi. Yarası olanlara bakıyorum kişisel görüşlere karşı çıkmış. Herkesin kendi tercihi. Yibazlık yapmanın alemi yok
dediğin gibi ergen kafası zaten yaptırır. Pişman olmuşsun tövbe ermişsin bir daha yapmazsın olur biter 🤗
Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez o kişiyle olan geleceğe bakılmam daha mantıklı bence. Geçmişle ilgili Gereksiz kuruntulara gerek yok
Kimse nude falan atmadım. Millet B4k yemiş oro spulık etmiş kendini avutup vicdanını rahatlatma derdinde. Erkek kız herkes için.
Onu yapmis olabilecek kisinin huyu suyu karakterini benimseyip evliligi dusunen kisi boyle seyleri takmaz diye dusunuyorum.
Hepimizin hayatın çılgınlıklar olmuştur. Bazı anılar ait olduğu zamanda ve kişilerde saklı kalmalıdır.
Takılırım tabi hiç hoşlanmam böyle bir şey yapmış olmasından ama son an söylediyse de yapacak bir şey yok unutmam zaman alır herhalde bu olayı😂
Olan oldu geçen geçti. Belki o da böyle bir şey yapmıştır bilemeyiz ki. Sonuçta geçmişi değiştiremezsin
Bence bu sorun olmazdı.
Ben sorana kadar söylemezdim sorunca da pisman olduğumu belirterek söylerdim
Pişman olduysan söyleme bence. aranıza soğukluk sokar çünkü. Her zaman dürüstlük kazandırmıyor maalesef.
Ergenlikte yapılan hatalar nude vs es geçerim ben. Amaa aklı başına gelmiş hala bu hatayı yapıyorsa o zaman işler değişir.
Asla söyleme. Sende unut. Mezara götür. Çocukluk hatası de geç. Kide yargılaması seni kendin bile. Dersini aldın geçti gitti. UNUT
Ya açıkcası geçmiş geçmişte kaldı gerçekten bir insanın geçmişine takılan eş hastadır çünkü herkesin öncesinde bir hayatı cahiliye dönemi vardı bacım
Geçmişte kalan bir şey unut ve gündeme getirmemelisin amau marın nudelerin yüzü gözükmüyordur tek ümidim o
Takılır insan ama şu şekilde olabilir bunu söylersen ben böyle bir cahillik yaptım diye anlayışla karşılama bilir ama diğer türlü sıkıntı çıkabilir
Söyleme. Sen 16 yaşındaki bir çocuk değilsin. Değiştin.
Hiç birimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Söyleme.
Söylemee kim bilir o neler yaptı geçmiştede saklıyo
Evet ben takarım böyle şeyleri hiç doğru bir geçmiş değil. Nude atan ileride daga neler neler atar
söyleme, gençlikte olmuş, bende yaptım, ama eşim bilior :
Söylemene ne gerek var ya , kendisi de atmıştır.. atmayan mi var artik
mantklı
Geçmiş sonuçta... beni geçmişi değil geleceği ilgilendirir
Söyleme yuvanı sağlam tut hatalar geçmişte kalmıştır
Söyleme. Böyle şeyler söylenmez. Söylenmemesinde bir sıkıntı da yok
Bu durum kişinin inancı ve sahip olduğu değerleri konusunda önemli bir kriterdir benim için.