AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
202Cevap
o senin zamanında yaşadığın özel bir durum yani kimseye bir şey söylemek zorunda değilsin. o sana anlatıyor mu önceden yaşadığı şeyleri. sanmıyorum. sen de yapmak zorunda değilsin. belki de o da zamanında başka kızlara nude attı aletininin resmini yolladı ve sana anlatmıyor olabilir. geçmiş geçmişte kaldı boşver sen
Eşime bu durumu o sormadığı sürece demem ayrıca unuturum yani çok da takmamak lazım
Bunu ona söyleme gereği duyman çok yersiz. Adı üstünde geçmiş ve 16 yaşında cahil kafa
Normalde takılırım ama 16 yaşındaki biri daha doğru dürüst düşünemez bile
Hemen hemen insanların yarısı geçmişte bu hataya düşmüstür. Bende daha önce 13 yaşindan 15 yasıma kadar tek tük nude atıyodum simdi 19 yasindayim akillandim. Hep tehdit ediyolardi pislikler bende cocuktum korkuyodum kaniyodum napiyim
şu an kaç yaşındasın bilmem de ne gerek var gecmişi ısıtıp da ortya koymaya
yani sevgilin de birilerine nude atmıştır bence :)
Bu sitenin adı www. Kızlarbeyinjimnastiğiyapiyor. com
olarak değişmeli..😒😏
Tövbe etmişse pişman olmuşsa hiç yapmamış sayarım ve takılmam
Bunu herkes yapıyor. Konusunu açmanın gereği yok. Bir şey olmaz. Yoluna devam et.
Anlatmadığı sürece sorun yok. Geçmiş geçmişte kaldı.
Ben böyle şeyleri konuşmayı sevmiyorum. Bana anlatmasın.
Ahaha sitenin disi sinege yuruyen abazalari haci kesilir simdi 😂
evleneceğin kişiye kessinlikle söylemelisin ben olsam ama evlenmem ama kessinlikle söylemelisin
Bunu diyonda kesin sende atmişsindir
@bowie321 ben atmışsam söylemem lazım vicdan azabı duyarım görüşümü eksileyen arkadaşlar nedenini yazarsa daha iyi olur
Atipta vicdan azabi cekende gornedim hic yani sizler hep oylesiniz hep boylelerine denk geldim
@bowie321 ilk önce çomarlığı bırak gözünü nefret bürümüş insanlar attığı için vicdan azabı duymaz evlendiklerinde eşine söylemediği için duyar, at gözlükleri çıkar hepiniz öylesiniz demek hiç akıl karı değil
Diyelim ki söyledim belki o da yapti ama yalan soyleyecek yapmadim diye o zaman nolucak? erkek oldugu icin suçsuz mu olucak? sonucta erkek o yapar ama kiz yapinca namusu gidiyor mu?
@bowie321 sen nasıl bir psikolojidesin Allah sana yardım etsin senin desteğe ihtiyacın var git cinsiyetçiliğini başka yerde yap kim yaptıysa hata söylemeli evlenmeden önce her iki taraftada gizli bir şey kalmamalı
Bunu problem etcek erkekle zaten birlikte olman aıhmaklık olur tartışılcak bir konu bile değil
nude atmak hata mı yanlış mı anlamadım ne diyor bu pzbskssnsk
belli bir süre kafamı kurcalar ama çok seviyorsam geçmişinde kalmış der geçerim
Niye söylüyorsun ki? Tövbe ettiysen kapat gitsin konuyu söyleme.
Kim sütten çıkmış ak kaşık da bir başkasını yargılıyor. Konuyu durduk yere açmaya gerek yok ama kafaya takmaya da gerek yok.
Bir daha yapma!! Tevbeni etmişsin zaten, bundan sonra önüne bak, hiç sesini çıkarma.
Söylememelisin tabiki de.. Tövbeni de etmişsin kul ile Allah arasında kalsın
Gerçekten tövbe etmişsen hiç söylemene gerek yok. Senle Allah arasındadır bu saatten sonra
Grup ve swinger ilişki seven bir eşim olsun istiyorm O yüzden sorun yapmam
Her daim açık sözlülükten, şeffaflıktan yanayım, attıysa attı elden ne gelir?
Söylemenin manası yok bilmesi gerekmez bu senin geçmişin sonuçta
Yani off bilemedim ki çocukmuşsun. Ergenlik şeyleri iştr ama sen bilirsin kardeşim
Bu devirde nude atmayanı kadın yerine koymuyorlar. Allah'ın emri artık.
Böyle şeylere takılmıyorum inan eğer çok büyük sorun değil ise tabiiki
Tövbe ettikten sonra o gunahı işleemeşin sin kimseye söyleme
Ve bir daha işlemediysen tövbe ile yoktur o gunah
Böyle şeylere takılmıyorum, ama söylemesini isterdim.
Hiç birimiz masum değiliz,
Durumun farkında olman güzel,
Mutluluklar Dilerim
Soyleme bu onda çok kötü travma yaratır zaten bir daha yapmamissin geçmiş i geçmişte birak
Söylemelisin ve soğuyacağından da emin olabilirsin ahlaklı birisiyse
Geçmişle ilgilenmiyorum çok aşırı durumlar olmadığı sürece.
Geçmişe çok takılmamak lazım benimle olduğu sürece sadece benim olsun yeterli
Geçmişte yaptığın bişeyi anlatma aranız bozulur ister istemez kafasına takar söyleme önemli olan bundan sonrası
yani o zaman cocuksan pek takmam ama birliktelik olmussa bunlar cok farkli birsey asla kabul etmem
NE salak bi kızsın sen ya
Abi her yediğiniz boku anlatmak zorunda değilsiniz bu sizin özeliniz
Ama sorarsa yalan mı söyliyim
Takılmam geçmişte yapılmış şeyler benim önüme engel olarak çıkmıyorsa beni bağlamaz. Ki foto atmak o kadar da büyütülecek bişi değil bence
Önemli olan neyi söylediğin değil. Neyi söylemediğin.
Takılmam çünkü bende attım 😂 ama seks yaptıysa evlenmem çünkü ben yapmadım reel de
Niye eksi yedim ki ben şimdi? Gerçekleri söyledim mk
Ksnsjsbhdbd
@SadullahAli 😂😂😂
Takıldığın konu o mu djdh
@SadullahAli Hee ya 😂
Pek gülünecek bişe değil, utanmadın mı hiç
@SadullahAli Yo utanmadım 😂
Ben olsam utanırdim...
Yapmazdım yani
@SadullahAli Tercih meselesi..
Rahibe terasa değilse illa ki ufak tefek şeyler yaşanmıştır. Olmasa iyi ama.. Hiç sosyal medya kullanmamış olmalı
Benim umrumda olmaz ya benim yanımdaysa ben ona bakarım. Nude atmış falan geçmişte kalmış şu an ve gelecekte daha mutlu olmaya çalışırım. Bakire olup olmaması bile umrumda değil.
şahsen takılmam, geçmişte yaşanan geçmişte kalmış ilk olmadığımı ama son olduğumu bildikten sonra ne önemi var. bunu "hata" olarak görülmesi de ayrı komik, bakir/bakire değilse evlenmem kafasına dönüyor iyice.
Yaş önemli bence ergenlik çağı ise tamam bir aptallıkla attı derim ama 18 ve üstü atmışsa benim için sorun olur.
Bende 1 yıl önce atmıştım sonra onunla tanışınca pişman oldum buna ama ona anlatman gerekmez sonuçta ondan önce olmuş bişey seni kötü tanır yapma
Kesinlikle söyleme hiçbişey omazsa bile gün gelir başkakıntısı olur. Bi kavganızda inan yaranla vurabilir seni her insan!!
Esler arasindada gizli sakli olmaz yarin bir gub yolda nude attigin kisiyle karsikassan oda soykese ne yaparsin
Onu söylemeye gt lazım ölüm cesareti gibi bir ahmaklık olur
@turgayatacan ey kimler kimleri dudukluyor adam sana resim gostersen ne diyebileceksin
Bir güzel komaya sokacağım birşey demenin lüzumu yok zaten
Kızı nerden tanıcak yüzünü paylaşmadıysa
Ben evlenmem 16 yaşında sevgili yapmayı biliyor ama
Hata adı üstünde yani
Benim fiziksel engelim var diye sevgilim olmuyor zaten. Laf olsun diye söyledim
Bence fiziksel engellinin olmasayıla sevgilinin olması arasında Bi bağlantı yok
Diğer kızlar ön yargılı maalesef. Arkadaşım da yok olmadı
İnanmam ki nasıl olmadı ya
Ön yargılı insanlar çoğaldı
Özel değilse engelin nedir ki
Bir gün engelli görürsen insanların ona nasıl baktıklarına bir bak olur mu?
Fiziksel Engelliyim O Yüzden Ne Sevgilim Oldu Ne De Doğru Dürüst Arkadaşım. İnsanların Ön yargısı Çok Fazla Var. Yürürken Ayaklarım İçe Doğru Dönüyor Ve Sağ Elimin Kasları Zayıf Onun Dışında Normal Araç Kullandım, Sporcu Olup Ağırlık Kaldırdım, Yüzme Kursundan Sertifika Aldım, Dansçı Oldum Festivallere Katılıp Onlarca Kızla Dans Ettim, Dans Gecelerine Katıldım Kızları Dansa Kaldırdım Yeri Geldi Onlar Beni Dansa Davet Etti. Ama Bir Türlü Olmadı İlk Adımı Atmayı Beceremedim.
Çekingensin o zaman
Bak yazdım oku
Çocukken yaptığın biseye takılmaması lazım ama din de gizli kalmasını emrediyor gizli kalsın anlatma allaha yönel namaz kıl dua et huzurun bozulmasın🙏
Takılırdım sonuçta ben daha önce kimseye nude atmadım
Burda olabilir diyenler acaba kendi kızları ya da ablaları aynı hataları yaptığı zaman da bu kadar anlayışla karşılıyorlar mı
Ben ciddi düşündüğüm insanın geçmişine bakarım. Geçmiş nasıl bir karaktere sahip onu gösterir. Ama sen söyleme senden soğumasa bile ileride bunu senin yüzüne vurur.
Ne kadar salakśın. Kocan kaç kızı **miş olarak gelecek sana. O kafaya takmıyor ama
sorun degil kardesim olmus bitmis sen de kucukmussun zaten onemli olan evlilik sirasinda boyle seyler yapmamak sen sıkma canini
Varsın bakirə olmasın gönlü temiz biri olduktan sonra önemli değil
Herzaman dedigin bisey
Benden öncesi kapandi gitti
Ben beninle oldugun zamandan ittibaren bakarim
Karşımda ki kişinin geçmişi beni ilgilendirmez ama tabi söyleyip söylememek senin elinde şimdi karşında ki insan neye nasıl tepki verir sen daha iyi bilirsin
16 Yaş biraz genç ben de 16 yaşındayım şu an ama ben şahsen takılmam böyle şeylere o geçmişte kalmıştır. Tabi o kişiyi tanımıyorum sonuçta bilemeyiz yani nasıl tepki vereceğini.
Ya ilerde karşına çıkacak birşey değilse bence söyleme bile sen pişmansın ama karşı taraf bunu ileriki hayatında yüzüne vurur canın sıkılır hiç gerek yok
Sen bu kafayla söylersin başlamadan son bulur herşey sanki dersin aktüelde paylaşmış fotoyu nerden görecek demekki paylaşmanın dozu biraz fazla endişeye bakılırsa ;))