Çok takılıyor kafama çocukken 16 yaşındayken yani cahil kafayla atmıştım ve çok pişman oldum sonrasında tövbe ettim bidaha yapmadım ama evleniceğim insana söylemelimiyim söylememeliyim kararsızım söylersem bana hangi gözle bakar acaba. Siz böyle bir durumla karşılaşsanız ne tepki verirdiniz (çok pişman olmuşsa)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılŞu bir gerçek; kişinin evleneceği kişinin geçmişini sorup bilmesi, merak etmesi hakkıdır. Tabi, kendisi de anlatacak. Nokta.
1 ) Asla yalan söyleme. Vicdan azabı diye bir gerçek var. Senin peşini bırakmaz bu, haberin olsun.
2 ) O sormadığı sürece bu günahından hiç kimseye bahsetme. Ört bunu. Ama sadece evleneceğin kişi sorarsa doğru söyle ona.
3 ) Nude atmak, diğer bir ifadeyle çırılçıplk fotoğraf atmak asla normal takınılmaması gereken önemsiz bir şey değildir. Anormali normale çevirmeyin.
4 ) Allah gerçekten yürekten yapılan ve sadık tövbeye bakar. Zümer Suresi 53. Ayeti unutma. İşin kaynağına yani Allah'a odaklan sen. O'nun affettiğini kul da affeder. Kaplere sevgiyi koyan Allah çünkü.
5 ) Bu konuyu zamanı geldiğinde yüzyüze ve başbaşa konuşun. Mesaj, pişmanlık duygusunu aktarmada yetersiz kalır. Gözlerinle pişmanlığını ve samimiyetini yansıtman gerekir.
( Not : Bunu önemsiz geren insanlar, ya kendinleri gibi bunu önemsiz gören insanlarla birlikte olsun ya da bunu önemli gören ve böyle yaşayan insanlara laf etmesin. Herkese saygı. )82 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi bir görüş olmuş eline sağlık.
Yorumlara bakıyorum daha karşıdaki erkeği bilmeden ön yargıyla eminim o neler yapmıştır vs gibi saçma şeylerin arkasına sığınıp yalan söyleme öğüdü veriyorlar.
Eskiden yalan söyleyenin şahitliği kabul edilmezmiş demek ki günümüzde olsa şahitlik edecek insan kalmayacak neredeyse.
Ama senin yorumun tam yerinde ve çok güzel olmuş. - +1 yıl
Şimdi doğru söyleyenin şahitliğini istemiyorlar, doğru söyler diye :) Teşekkürler bu arada.
En İyi Cevaplar
Hangimiz atmadık çılgınlar gibi sorsan hepsi inkar eder ama bir çoğu bunu yapmıştır. Doğru yanlış boyutuna hiç girmiyorum çünkü tutar dalı yok bu konunun dibine kadar yanlış ama olan olmuş.
Dürüst olmak hayatına aldığın kişiye şeffaf davranmak bunlar çok güzel ve çok gerekli tutum ve davranışlar fakat karşındaki insan hazmedemeyebilir. Kendi hiç yapmamış gibi bu tip şeyler seni suçlar, hattta ilerde başına bile kakabilir.
Dürüstlük her konuda çok muhimdir ama bizle ilgili özel konuları bilmesine gerek yok insanın kendine ait sırları ve dürüstlükte bile sınırları olmalı.
Bir hata yaptığını düşünüyorsun bunun için de tövbe etmişsin Allah'tan başka kimseye karşı sorumlu değiliz biz hayatında olmadığı dönemde ne yaptığın sadece seni bağlar.
"Kimse masum değildir, sadece çok iyi saklayanlar ve senin gibi vicdan yapıp her şeyi açıklayanlar vardır."
Anladın de mi 😉
Bana bunu gelip anlatsa ilk başta çok kızarım, hazmetmekte zorluk çekerim belki ama daha sonra açık açık söyledi diye üzerini kapatır ve en sonunda da kendi yediğim naneleri düşünürüm. İlk başta tepki vermesem daha güzel olacak ama kontrol dışı gelişiyor bu tip şeyler önemli olan doğruyu ne zaman gördüğümüz değil doğruyu bulmamızdır.00 Yorumla
+1 yılBak aslında yukarıda açıklamasını yapmışsın cahil kafa emin ol ki şimdi hiç kimse birbirini kandırmasın ya da hiç kimse kendini de kandırmasın herkes gençliğinde birtakım hatalar yapmıştır yapmam diyen adamı Ben şu an tanımıyorum herkes Hatalar Yapar Çünkü hata insanlar içindir ama Mühim olan yaşı ilerledikten sonra eğer o tür hataları yapıyorsa o veya ona benzer hatalar diyelim Sadece o değil o zaman o insanla bir yuva kurmak Tabii ki İmkansız ama zaman içerisinde insanlar değişebilir Ha evet benim söylediğim bir hafta var huy değişir Ama karakter asla değişmez bu karakter değil bu huydur eğer Zaten bir insan gerçekten birini seviyorsa gözü O insandan başkasını görmez Ama tabi Gönül eğlendirme peşinde ise nude fotoğraflarda atar çok afedersin o işi bile yapar
71 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSitenin en sapıkları dahi soruya imam kesilmiş coğrafya gerçekten kader aynını farklı bir ülkede sorsan cevaplar %90 değişirdi. Yazık bu zihniyete. Kimse melek değil bu tarz ayrıntılara takılma hem küçükmüşsün o her kimse senden bunu istemesi dahi taciz.
Her şeyi geçtim biriyle yatmış da olabilirsin bu hayat senin seçimin. Ve hayatına alacağın adam sana bu nedenle olumsuz bakacak kadar dar görüşlü olmamalı.
Kendini sev hatalarınla, eksiklerinle, fazlalarınla ve bu boş zihniyetleri de umursama.6314 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 🎈ve içini ferah tut bunu düşünmen dahi ne kadar masum iyi niyetli olduğunu gösteriyor
- +1 yıl
Öyle güzel yorum yapmışsın ki kendi düşüncemi başka birinin ağzından duyuyormuş oldum söylediklerinin harfi harfine katılıyorum böyle düşünen insanlar oluncada bir o kadar seviniyorum :)
Cevap sahibi+1 yıl@ipekozdeen teşekkürler böyle düşünmen beni mutlu etti🌸🎈
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim🤗😘
- +1 yıl
@dalinlivodka yemin ederim helal olsun diyecek tek kelime bırakmamışsın❤️👌
- +1 yıl
3'ümüzün aynı fikre sahip olması. d
Gelin kızlar ittifağı oluşturalım :) - +1 yıl
Sitenin kızları hep medeni hep açık görüşlü (çoğu) umudumu yeşertiyorsunuuz🥰😍
- +1 yıl
Olması gereken bu ahaha :)
- +1 yıl
Yerim seniii 🥰
- +1 yıl
sen çok güzel bir insansın bunu unutma. tüm kadınlar adına bu yazın için teşekkür ediyorum 💗🤍
- +1 yıl
@ryuhoshii bence kendi köşende oyna
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
155
Cevap
199Cevap
Şöyle ki bu durum cinsiyet fark etmeksizin eğer karşı taraf bu tarz konularda hassas ise fazlasıyla rahatsız edecektir. Hele ki Türk erkeğinin kafa yapısını biliyoruz. Kendisi her haltı yer ama eline erkek eli değmemiş kız ister. Hayatındaki kızı tek bir hatasında hayat kadını ilan eder. Hal böyle olunca bu konuda hakkında pek olumlu bir şey yazamayacağım ama bana bizzat kendi düşüncemi soracak olursan şu şekilde cevap verebilirim. Şahsen ben de bu tarz konularda hassas biriyim sevdiğim kişinin geçmişinin temiz olmasını isterim. Geçmişinde sevgili olmuş olabilir. Bunu kabullenebilirim ama cinsellikle alakalı hiçbir şeyi kabullenmem. Çünkü benimde geçmişimde aynı şekilde temiz ve cinselliğe dair hiçbir şey yaşamadım. Yani erkekler gibi her haltı yiyip temiz birini istemiyorum :D
70 Yorumla
+1 yılSizi yaratan bile “günahlarınızı kimseyle paylaşmayın” diyor. Çocukluğunda yaptığın bir hatayı kalkıp yıllar sonra evliliğine taşımanın sana yararı değil zararı olur ancak. Hata üstüne hata yapma
264 Yorumla- +1 yıl
Yaratan öyle bir şey demiyor. Evleneceği erkeğin bunu bilmesi Tanrı'nın ne buyurduğundan daha önemli. Sorulduğu vakit doğru söylemesi gerekir esasen. İnsanları yanlış yönlendirmemek lazım
- +1 yıl
Bir yaratılmışın bileceği şey için “Tanrı’nın ne buyurduğundan daha önemli” demeniz... kusura bakma senin neye taptığını çözemediğim için yorumum kendi inancım üzerineydi. Sen kendi dinin üzerine bilgilendirme yap. Benim inancımda Allah’ın ne buyurduğu her şeyden önemli.
- +1 yıl
@Ütü-Masası Böyle bi soru soramaz sormamalı çünkü İnsanların günahları araştırılmaz Kişi günah işlediyse tövbe eder bunu kimseye anlatmaz ve sütün memeden çıkıp geri girmediği gibi bi daha o günahı işlemezse sorun ortadan kalkar. Beşer şaşar insanlar hata yapabilir önemli olan tövbe edip bir daha yapmamaktır
“Eğer siz günah işlemeseydiniz, Allah sizi helak eder ve yerinize, günah işleyip, peşinden tövbe eden kullar yaratırdı.” (Müslim, Tevbe, 9, 10, 11)
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır söylemelisin. Saklama. Ömür boyu öyle birşey yapmayıp güzelce yaşayan kendini saklayan insandan böyle birşeyi saklaman çok yanlış. Ne kadar pişman olduğunu belirtirsin o da isterse bırakır isterse devam eder. Buna sen karar veremezsin. Söylemezsen hakkına girersin. Ona yazık değil mi istemediği gibi biriyle yaşamasın. Sen söyle ne olursa olsun. Benimde hatalarım oldu ve bende eğer sorarsa söylerim yani seninki gibi olmadı ama benimde oldu tabi.. Ama çok hassas ise o konuda ben söylerim hatalarımı. Ben pişman oldum ve artık yapmıyorum ama yinede rahatsız olacağı bir davranışımı ondan saklamam
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Geçmiş hayatında herkesin yaptığı şeyler mutlaka vardır ve cinsel dürtülerin gereğini yaşamak insanların en doğal hakkıdır.
Bence evlilikte önemli olan şey evlenilecek kişinin geçmişte ne yaptığı değil, gelecekte ne olacağıdır. Evlendikten sonra sadık kaldıktan sonra geçmişi önemli değil.
Sonuçta evleneceğiniz kişiyi o kişi yapan , doğduğu andan siz tanışana kadar yaşadığı şeylerdir. O şeyleri yaşamasa o kişi olmayacaktı büyük ihtimalle.
O yüzden insanlar evlenmeden önce canları ne istiyorsa sonuna kadar yaşamalılar, kadın erkek farketmez.00 Yorumla
+1 yılTakılmam... biraz gerilebilirim, sinirlenebilirim ama konuyu ayrılığa getirecek kadar takmam... onun yaptığı hatayı aynı şekilde ben de yapabilirdim... benim de başıma gelebilen bir şeyi kafama takmazdım.
Sizin durumunuza gelince bence ona söyleyin... bunu bilmeye hakkı var. Hem daha çok küçükmüşsünüz herkes hata yapar, müstakbel eşiniz de anlayışla karşılar umarım.00 Yorumlaİllaki bir şeyler yaşamıştır atmıştır atmasa elletmiştir falan geçmişine, bunlara takılan hastadır bence. Bir insanın son güncellemesi önemli, windows bile yeniliyor kendini her sene. Eski windows'un hiç açıkları var mıydı acaba diyor musun, yenisini alıp kullanıyorsun. Herkesin açıkları var az çok. Kısaca kimse geçmişiyle yargılanamaz önemli olan senden sonrası. He o senin bileceğin iş benim sevgilimin geçmişi kusursuz olmalı dersen o senin tercihin ama öyle birini arar durursun sap gibi kalırsın ortada, tercihlerinin de sonucuna katlanacaksın o zaman.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdı üstünde cahillik zamanların herkes hata yapabilir velakin hatanın da bir boyutu vardır.
Sen kendin isteyerek yapmışsın sonradan pişman olmuşsun bu tabii ki güzel birşey fakat bunu karşında ki kişiye anlatırsın oda gururlu ise yüksek ihtimalle ayrılır.
ya da anlatmaz mutlu olmaya devam edersin.
Bana soracak olursan da ben evlenemezdim.
Çünkü mantık basit nude varsa devamı da vardır kimse kendini kandırmasın.28 Yorumla
Soran+1 yılNude varsa gerisi vardır diye bir mantık yok tek seferliğe masus bir hata olur sonra bi daha yapmazsan tamam ki bende öyle yaptım ki zaten andan üryan çırılçıplak bir fotoğraf değildi
- +1 yıl
Var arkadaş nude varsa gerisi de vardır bu değişmez yazılı olmayan kuraldır kimse bana ahkam kesmesin.
Sen istisnai sebep olabilirsin fakat alayı öyle. Korkan pısan nudeden öteye gidemiyor korkmayanlar da site site görüntüleri dolaşıyor kimse bana sütüm demesin. - +1 yıl
Nude varsa devamı vardır ne demek ya. Kız cahildim bir hata yaptım diyor, bunu yaptığı için pişmanlık duyan birisi nasıl devamını getirmez. Erkekler önüne gelen her kızla yatıyor ve biz onlarla evlenince sıkıntı yok. Ama küçüklük aklı ile nude atan birisiyle evlenince gurursuz olunuyor. Bir kere sütten ağzın yanmış herkesi de öyle zannediyorsun. Çok yanlış bir düşünceye sahipsin.
- +1 yıl
"Erkekler önüne gelen her kızla yatıyor ve biz onlarla evlenince sıkıntı yok." peki.
- +1 yıl
Bu arkadaşımız istisnai olabilir pişman da olabilir fakat hiçbir pişmanlık yaptığı şeyin doğru olduğum kanıtlamaz. Ağlayarak kendini affettırmezsin veya durumu değiştiremezsin. Yılla önce olan birşeyi karşına çıkan her seviyom diyene söylemeyeceksin söylersen kullanılırsin açık ve net..
Sana gelince haklı da olabilirsin haklısın da fakat şu an ki zaman da durum bu. seni seviyorum aşkım nude bu aşkım. Ulan ne sevgisi sevgi bu değil benim bildiğim bir sevgi var oda tertemiz sevmektır.
Ağzımın yanma işine gelince evet çok güzel yandı ağzım nikah masasından kalktım. Cesaret edip kendisi söyleseydi belki çok seviyorum derdim yerdim yutardım fakat kendim öğrenince işin rengi farklı oluyor. Kelimeler arasına gizlenmiş isyanı görmekte ayrı erdemliktır tebrik ederim - +1 yıl
Yaptığı şeyin doğru olmadığını biliyorum ama o yaştayken bunun doğru olmadığını anlamamıştır. Zaten her önüne gelene demiyor evleneceğiniz kişiye diyor. Her önüne gelene söylenirse ona attın bana da at der.
Senin evleneceğin kız demek ki bazı insanlar kadar cesaretli değilmiş. Eğer bunu başkasından duyabileceğinin farkında olsaydı kendisi söylerdi. Kelimeler arası isyan derken?
- +1 yıl
Bazı insanlar duygusal yönden Zayıftır adam öyle bir rolü bürünür ki sen güvenirsin söylersin ve hemen değişir karaktersiz sevgi sözcükleri bir zaman sonra hadi çabuk ol bu seni bekliyoruma döner. Bu sebeple öyle bir cümle kurdum.
Akabinde yargılamak hüküm Vermek tabii ki bizim işimiz değil ve sonunda doğruyu görmüş bir birey velakin dikkat etmesi lazim..
Cesaret edebilseydi. Belki affederdim tamam derdim. Fakat yapmadı yapmak istemedi kimseden duymadım kendim öğrendim ki zira birinin böyle bir cesaret bulunup söylemisi aptal cesaretidir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuyutme fazla soyleme tabi. Soylersen senden sogur. Kendisi de kimbilir ne haltlar yedi ama onu sorgulayan yok. Sakin soyleme ve vicdan da yapma. Ve sana tavsiye hickimseye bu kadar durust olma. Esin bile olsa kullanir zamani gelince. Tecrube konusuyor dedigimi yap.
61 Yorumla- +1 yıl
Soran bunu dikkate almalisin. Bu kadar saf olmayın br
bir kadın bana dürüst oluyorsa ne mutlu , onu geçmişiyle yargılayıp savaşmak yerine gelecek planları yaparım o zamanlar yaptıklarının hata değil özel hayatı oldugunu ve tercihi oldugunu söylerim. sonuçta şu an benimle ve evlenmek üzere diye düşünürüm.
20 YorumlaBırak evleneceğin insanı.
Noluyo lan böyle şimdi nude herkes normal karşılamaya başladı. Öbür gün herkesin garipsediği şeyi bu gün normal görüyorsunuz. Modernlik mi oldu nude atmak ne kadar alçak basit iğrenç bişey bu olay. Şimdi arkanı cinsiyet organını başkasına göstermek normal insanlık davranışı oldu dimi. Herşeye özentisiniz var ya kim hangi mallığı yapsa bir gün gülüp diğer gün kendiniz yapıyorsunuz21 YorumlaBirincisi bunu söyleme herşeyi bilmek zorunda değil. İkincisi insansın kimse mükemmel değildir herkez hata yapar ki bu gençliğinde olan birşey hata da diyemeyiz bence. Hiçbirsey olmaz için rahat olsun yani devam et hayatına salla yani millet neler yapıyor
20 Yorumla
+1 yılSöyleme sakın simdi bir sey demez... Yarın bir gün kavgada bunu yüzüne vurar bazi şeyleri bilmesine gerek yok Rabbim biliyor tövbe ettin kabul etti etmedi bilemeyiz ama sevdiğin adam ole degil işte bir sey olunca kafana kakar
52 Yorumla
Soran+1 yılE peki sorduğunda birime daha önce attın mı diye. Yalan mı söyliyim
- +1 yıl
Bilmesine gerek yok...
+1 yılhayır canım neden takılayım dediğin gibi geçmişte yapılan bir hata yüzünden ilişki bitmemeli he nasıl biter dersen senle evlendikten sonra atarsa sıkıntı :) geçmişe bu kadar takılı kalma belki senin evlendiğin adamda gençken nude atmıştır :) ve söyleme tabii ki de sende kalsın o laf
11 Yorumla- +1 yıl
atmayan yok yanı
Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiirinin son mısraları
Hayat insana sunulmuş bir armağandır diye bitiyor
Bu armağan içinde acı tatlı olaylar gelişmeler deneyimler tecrübeler seni bekliyor
Cok kucukmussun kendini suçlama
Seni kabul edicek insan Seni sen olduğun için kabul etmeli
Insan dünü bugünü yarını ile bir değerler bütünüdür
Senide bu butunle kabul etmeli
Herseyin en iyisi seninle olsun11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYazık bir de anlatayım mı diyorsun.
Erkekler çok mu masum sanıyorsun sen?
Adamlar her hafta biriyle yatıp kalkarken senin ergenlikte birilerine nude atman mı kafana takıldı gerçekten?
Ben takılmam böyle küçük detaylara. Geçmişi onu ilgilendirir beni değil.10 Yorumla
+1 yılYapmış olduğunuz eylemin bilinçsizce ve sonucunda pişman olup bi daha yapmamak üzere zaten tövbe etmişsiniz. Necip Fazıl Kısakürek ne güzel demiş Ben geçmişimi dürdüm, büktüm ve kaldırıp çöpe attım. Bu çöpleri ise ancak kediler ve köpekler karıştırır. Onun için kimse pişman olduğu bi daha yapmamak üzere tövbe ettiği hiç bir hatasından dolayı kınanmamalı insan geçmişiyle değil şimdisi ve geleceğiyle sorgulanmalı. Söyleme konusuna gelince doğal olarak bu karşınız da ki insan da bi soru işareti bırakabilir elinde olmadan takılabilir ve maalesef en ufak tartışmada bi malzeme olarak ta kullanabilir doğru olmak güzeldir fakat her doğru her yerde söylenmez onun için geleceğinize odaklanın hayatınızı güzel bi şekilde yaşamanıza ve sevdiklerinizle mutlu olmanıza odaklanın iyi günler.
10 Yorumla
+1 yılBiz de 16 yaşını yaşadık ama kimseye fotoğraf atmadık. Neyse ki pişmanlık duyuyorsun bu da bir gelişim, söyleyip söylememek tamamen senin tercihin vicdan yapıyorsan ilk başta dürüst davranmak çok daha iyidir, ben olsaydım böyle bir şeyi öğrenince karşı taraftan yüksek olasılıkla soğurdum.
11 Yorumla
+1 yılHayır söylememelisin birine nude attım demen saçma olur. Neden söyleyeceksin ki nude ile sınırlı kalsalar daha iyi bir de.. Sen çok masum kalıyorsun. Ya evleneceğin kişi nude attıysa ya da reelde bir şeyler yaşamışsa bunu bilemezsin. Çünkü yapmadım der ama yapmışta olabilir. Çok takıntı yapmaya değmez böyle şeyleri. Yoksa işin içinden çıkılmaz.
10 Yorumla
+1 yılHepimiz bir şeyler yaşıyoruz ve yaşamaya da devam edeceğiz ama bunu hangi durumda yaptığın önemli. Sonuç olarak herhangi biri ile evli değilsen istediğin gibi davranabilirsin amaç evlendikten sonra yapmamak bunu. Çünkü bu evlendiğin kişiye saygısızlık olur, tabii yine yapabilirsin ama aynı durumu eşinizin de yapmasına karşı olmamalısınız. Yani eğer evli değilsen yapabilirsin ve anlatmak zorunda da değilsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılPişman olmak diye bir şey yok. Bir karar verirken sallapati değil de , o kararın geri dönüşü olmadığını düşünerek vermen lazım. Şimdi ben bir karar verdim birini öldüreceğim.Öldürdüm daha sonra pişman oldum. Bu mu yani böyle kurtulmak var mı? Bu dünyada bizi biz yapan kararlarımız ve de tercihlerimizdir. Bu tercihler bizim kimliğimizi oluşturur. Artık iş işten geçti. Şimdi daha bir önemli karar alman lazım. Gelecekteki eşine bunu söylemek mi yoksa saklamak mı? Karar yine de sana ait...
10 Yorumla
+1 yılHer insan hayatında hata yapmıştır.. hatasız insan olmaz tabiki istersen çırılçıplak resim at eski eskide kalmıştır Rabbim hata edenleri bağışlıyor affediyor önemli olan yaptığını tekrarlamamak dünya hayatında hersey olur insan gençken yapmadığı şey kalmıyor heyecanından aşkından havai oluyor bunlar normal şeyler ama nasipse evleneceğin kişiye elbet demeyeceksin belki oda her halti yemiştir ama durup sana böyle yaptım demez ne yaptıysan geri de bırak.. geleceğine odaklan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tövbe ettiyseniz bir daha yapmayacaksanız söylemeniz gerek yok.. Allah gizinizin üzerine örtü çekmiştir. Ortalık karıştırmak doğru olmaz yani size olan duygular değişir hafızasında bir şeyler kalır ileride çok tedirgin olur ve güvenmez size. Öt yandan Türk erkeklerin internet kullanıcılarının birçoğu maalesef nud atmayı seviyor ki sizinki de atmış olabilir. Bu durumda eşit oluyorsunuz. İnşallah bir daha bu gaft düşmez nud falan atmazsınız kimseye.
00 YorumlaBiraz güçlü olun ya, seni bu yüzden kabul etmicekler varsa, etcekler de var, onları umursayarak, onların soyunu kurutamayız, bunları önemseyen, bunları yanlış bulan kişilerle birlikte olmucaksınız ki soyları sopları ya kurusun ya da fikirleri değişsin
00 Yorumla
+1 yılEvlilik!!! zor bir Zenaat, uyum, anlayış, karakter, inanan, güven, sadakat, huzur demektir ve bir çizgi çizilir öncesi ile alakalı , her iki cins için geçerlidir bu çizgi, sonrası için sorumluluklar gerekir, herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir
Kısa ve net söylemeliyim söylemeyin anlatmayın ki ileride aleyhinize kullanılacağını garanti ederim00 Yorumla
+1 yılBiz kadınları bu hale getiren insanlara hakkımı helal etmiyorum. Yanlış anlaşılmasın ben böyle şeyleri doğru bulmuyorum. Ancak kadınlar olarak o kadar ötekileştirliyoruz değersizleştirliyoruz ki hala Kadına vücudu kadar değer veriliyor bir mal eşya gibi o eski zihniyet var. Erkek olanın aklının ucuna geliyor mu bu durum acaba. O neler neler yaşamıştır bunun üstüne ooo Allah bilir.
16 Yorumla- +1 yıl
Siteminizde çok haklısınız. Erkek olanlarda da var ama bu durumu önemli gören, ilklerini eşine saklayan.
Erkekler yaptı, ben de yapayım; kızlar zaten yaptı, ben de yapayım, dersek bu işin sonu hiç iyiye gitmez.
Yaşayanın sormaya hiçbir hakkı yoktur ama yaşamayıp sabreden bir zahmet üslubu güzel şekilde evleneceği kişinin geçmişini bilmesine hakkı olduğunu düşünürüm. - +1 yıl
Erkek yapıyor kadında yapsın değil benim demek istediğim. Bir kadın bunları yaşadığında o kadar kötü hissediyor ki , hissedemediğiniz bir şeyi anlayamazsınız. Pek nadir erkekler bu tür şeyler için pişman oluyor. Evet yanlış bu tür şeyler insanlar helaliyle yaşamalı. Ancak hatalarda insanlar için var. Bu Kızcağız daha çocuk yaşta mantıklı düşünemeden yapmış bunu bile nasıl takıyor. Kendine ayıp ettiğinden değil karşısındaki erkek bunu sorun eder mi diye. Çünkü kadın olduğu için böyle bir konuda hata yapma lüksü yok onun bedeni cam fanus ta büyümeli kimse görmemeli.
- +1 yıl
Haklısınız, hissetmediğim şeyi anlayamam. Soruyu soran ile ilgili görüşümü ayrı paylaştım, bakabilirsiniz. Hata yapmaktan daha önemlisi samimiyeti ve pişmanlığı benim açımdan.
Hata yapmanın kadını erkeği yoktur. İnsan beşer, beşer şaşar. Ama bunu zamanı geldiğinde soran erkeğe de bir şey denmemeli. -Eğer kendisi yaşamamış ise- - +1 yıl
Bence eğer o hata geleceği etkileyecekse Yani ilerde karşına çıkacak bir durumsa ya da ne bileyim karşı tarafın hayatınıda etkileyecek bir durumsa söylenmeli. Aksi halde ben mesela öğrenmek istemem aklıma gelir geçmişte kalan. Eşimiz diye herşeyi bilmek zorunda değiliz. Bir insanda hata ararsan bulursun zaten. Kim mükemmel ki? Öğrensem geçmişindeki hata durduk yere aklımı kurcalar. Ne gerek var ki? Bu kız bunu söylese karşı taraf ne kazanacak ki.
- +1 yıl
Bi de sadece cinsellik le alakalı şeyler acaba söylesem mi diye merak ediliyor. Ama hiç kimse demiyor ki geçmişte hırsızlık yaptım şimdi pişman oldum eşime söylemeli miyim? ya da şöyle rezil olmuştum şöyle iftira atmıştım birine acaba pişman olsamda eşim bunları kabul eder mi kimse bunları sorun etmiyor
- +1 yıl
Burada kişinin bu durumu kaldırabilme potansiyeli de önemli.
Eline ne geçer; güven geçer. İlerde bir gün o fotoğrafları attığı herif kocasına gösterirse kocası en azından güler geçer, bana neden bahsetmedin tarzı bir şey demez. Ortaya yeni bir şey çıkmaz yani, güvenli şekilde devam ederler birlikteliklerine. Bu cinsl ilişki için de böyle.
Gelelim hırsızlık vs olaylarına... Burada da haklısın. Kişi evleneceği kişinin genel olarak güzel ahlakını ilk önce baz almalı (güzellik vs tabiki kriterler olacak ama ilk değil) bence, hadisi şerifte de buyurulduğu gibi.
Siz baya dolusunuz erkeklere belli :) Umarım denginize uygun hayırlı biri olur.
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. bence hiç söyleme, illa söylemen gerekmiyor. ha ben bu insanlarda geçmişini anlatma merakını anlamıyorum, ha belki ilişki yaşadıysan bekaretini kaybettiysen sorarsa çok detaya girmeden anlatırsın onu anlarım , ama nude resim atmanı niye anlatıyorsun ki. niye gereksiz yere karşındaki insanın kafasını bulandırıyorsun, boşver geçmişinde kalsın bırak orada.
00 Yorumlabizim burda kız kendi memesini yalarken video çekmiş erkek arkadaşına atarken yanlışlıkla story'ye atmış. onu herkes gördü mü ya. neyse alakaya limon sık.
birine nude atmak konusunda fikirlerim sabit. kimsenin eline koz vermeyi sevmem. hemen gidip estetik amelliyat olmalısın bence00 YorumlaGeçmiş geçmişte kalır böyle basit şeylere takılmayın büyük bir suç işlemediği sürece (tecavüz, hırsızlık, adam öldürme-kaçırma) ve ya annesine babasına gaddar olmadığı sürece sıkıntı yok nude atmak suç değildir iki tarafın da rızası varsa. Ben atar mıyım asla çünkü İnternet alemine güven olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNude atmak hoş bir davranış değil ama bunu yapmayan kalmadı diyebilirim, yapmış olmanız sizi kötü yapmaz. İlerde eşinize söylemeniz asla gerekmez bu sizi ilgilendiriyor onu değil. Hatalardan ders çıkarmak lazım , bunları karşı tarafa söylemek çok gereksiz. Önemli olan eşlerin birbirini sevip , asla ihanet etmemeleri aldatmamaları.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık gerçekten herkes açık saçık resmini atmanın doğru olduğunu savunmuş Allah ıslah etsin öyle düşünenlerin karşısına da tabi kendileri gibi çıkar ama erkeklerin de kızların da ahlaksızı da var düzgünü var normali kimseye böyle bir şey atmamak bu nasıl bir şeydir ya gelmiş soruyor bide yazık
21 YorumlaEvlilik demek tertemiz bir sayfa açmak demek. Eski ve bitmiş kalemlerin mürekkepleriyle bu sayfayı kirletmek doğru değil. Pişmansan tövbe edersin unutursun bir daha yapmamak şartıyla.
39 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nedense artik kızların çoğu sevgili yapar yapmaz çıplak resim gönderiyor... cinsellik konusunda da hevesli... evleneceğin erkek acaba kac kisiden resim topladi? Bunu da sorman lazım... karşılıklı yani, acaba evleneceğin erkek de kızlara değişik resimler gonderdi mi?
00 YorumlaDurduk yere eşine, sen 10 sene önce nude attın ayrılıyorum senden diyen gördün mü?
71 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl... Geçmişindeki hikaye beni üzmez
Nasılsa yenisini yazıyoruz artık... Demiş sevgili Murat Dalkılıç. 16 yaşındaydım demişsin 16 yaş yani ergenlik deli dolu olduğun yaşlar hata yapa yapa akıllanırız bazen sonuçta insanoğluyuz ki zaten hata yapmakta insanoğluna özgü bişey eşini en iyi sen tanırsın ne tepki verip vermeyeceğini yine en iyi sen bilirsin bizler kendi düşüncemizi söyleriz sadece anlayışlı biriyse tabiki anlat sonuçta eşin empati yapmasını bu konu da anlayışlı olmasını söylersin sonra girersin kafa 16 yaşında ergen kafasıyla vs diye devam edersin ama unutma ki biz insanoğulları bu dünya ya ne amaçla geldiğini.00 Yorumla
+1 yılBence nude falan attığını soyleme, sevgilim oldu onunla öpüştük falan dersin, birde attigin resimde full ciplakmiydin yani goguslerim ve popon falan gorunuyormuydu? Umarim eski sevgilin o resimleri saklamiyordur
06 Yorumla
Soran+1 yılSadece bacaklarımı attım
- +1 yıl
Bacaklardan birsey olmaz bence, mini etegi hep giyiyorsundur belki
Soran+1 yılE kapalıyım
- +1 yıl
16 yasindada mi kapaliydim
Soran+1 yılLisede kapandım ben hala öyleyim
- +1 yıl
Emin ilerdeki kocan sutten cikmis ak kasik degildir, bi bacak atmissim bumda hicbir sey yok bence takma kafana $iktir et
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöylemelisin. İleride nude attığın kişiyle karşı karşıya gelirsen onun söyleme durumu yüksek bir ihtimal. Bunu başkasından duyacağına senden duymalı. Söyleme diyenleri dinleme sen. Eğer bunu sonradan duyarsa asıl o zaman sorun oluşturur. Aynı durumu bende yaşadım. Evlenmeyi düşündüğüm kişiye bunu başta anlatmamıştım ama içimde her gün pişmanlık vardı. Sonradan o fotoları attığım çocukla bir gün karşılaşma durumu olursa diye düşünerek her şeyi anlattım.
00 Yorumla
+1 yılgecmiste iliskide yasamis ayrilmis olsa dul d aolsa cocukluda olsa gelecekteki benle karsilastiysa ben bunu takinti haline getirmem sevsin yeter sevgiye ihtiyacim var
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben yattım o ne ki ama çok eskideydi açıkçası yeni olmadı tek kişiyle de olmadı
817 Yorumla
Soran+1 yılPeki vicdan azabı çekmiyor musun? Ben geceleri düşünmekten uyuyamıyorum
- +1 yıl
Neler var neler
Cevap sahibi+1 yılYo mal değilim ki malımı kocama bekleteyim
Okey yattıklarım tek gecelikti aşk yoktu
Aşk olsa değişirdi işler- +1 yıl
İlk defa aşk olmadan cinsellik yaşayan birine denk geldim seninle fikirlerimiz aynı 😊
- +1 yıl
Aşk boş iş sev ayrıl üzül yalanlar vs en güzeli mantık ilişkisi
Cevap sahibi+1 yıl@xʙᴀʟxx evet canım otoban
- +1 yıl
Desene tır bile girer oraya :)
Cevap sahibi+1 yıl@Ferhat0380 evet girer var mı
- +1 yıl
Olmaz mı gel sen şöyle yanıma en heyvetlisinden uzun dorse bi tır zor sığdırırsın :)
Cevap sahibi+1 yıl@Ferhat0380 ben eski sevgilimi istiyom mini eteğimle kucağına oturmak istiyorum
+1 yılİnan bana karşı taraf da atmış olacak hatta bel ki fazlasını da yapmış olacak. Ben takılmazdım hatta sormazdım. Çünkü hepsini ben de yaptım. Onu sorgulamak demek benim yaptıklarımı da onun sorgulaması demek.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin geçmişte hataları vardır. Benimde yapıp pişman oluo tovbe ettiğim konu var. Hala daha da rahatsız olur tövbe ederim. 13 14 yaşlarında idim. Çocuk aklı, cahillik ile yapılan bir şey. Güzel bir dille eşin olacak kişiye şöyle ve akışına bırak.
10 Yorumla
+1 yılKüfür etmemek için kendimi zorlayarak şöyle yazacağım. Canı cehenneme hakkında kötü düşünecekse. Aynı hormonlardan aynı kromozomlardan ve dna dan yaratılmış olmamıza rağmen neden biz her seferinde bir erkeğe kendimizi açıklamak zorundayız?
10 YorumlaHangimiz gençliğimizin şehvetine kapılıp hatalar yapmadık ki. Benim sevgilimin eski sevgilisi nudesini yaymakla tehtid etmişti, ne olursa olsun yanında durdum. Zamanında gönül vermiş yapmış olabilir böyle bir şey. Kafana çok takma :))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHepimiz bir şeyler yaşadık, yaşıyoruz. Geçmişe takılmanın çok manası yok.
Erkek arkadaşın da bir çok insana nude atmış olabilir, bir çok kızdan nude almış olabilir. Söylersen kafasında anlamsız sorular oluşmasına sebep olabilir.10 Yorumla Birine nude atması biriyle ilişkiye girmiş olması önemli konu değil benden önceki hayatı onu ilgilendirir ben benimleyken ne yaptığına bakarım
40 Yorumla
+1 yıltabiki takılmam bu devirde nude atmayı bırak bakire insan yok herkes herkese veriyor ve artık gayet normal bise ayrıca 10 erkeğin altına yatmamışsın alt tarafı nude atmışsın pişmanlık hissetme 13. yüzyılda yaşamıyoruz ama bunu sıkıntı edecek imanlı ve takık biriyse söylememeni tavsiye ediyorum ama ben olsam umrumda olmaz
27 Yorumla- +1 yıl
gercek bakıre kalmadı ztn
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Whatsapp da geceler cok fena
- +1 yıl
kim
- +1 yıl
ya yürü git işine abaza istek atmış bide
- +1 yıl
tamam tamam
- +1 yıl
kaapansın hesabında 14 yasında ısen byyyyyy
+1 yılSen Tanrı ile evlenmiyorsun, erkekle evleniyorsun. Tanrı'dan af dilemen çok saçma. Başkasına orasını burasını atmış bir kimse Tanrı katında günahı silinse bile kaşarlığı benim gözümde değişmeyecektir. Bu konudaki açıksözlülüğüm için kusura bakmayın. Gelelim cevaba, evet sorun ederim, öyle bir kadınla aynı odayı bile paylaşmam.
26 Yorumla
Soran+1 yılİyi de herkes hata yapar yani böyle bir hata yaptım diye ki bidaha tekrarı olmadı. Sevdiğim adam miye beni terk ediyo? Saçma yani ondan önce olmuş oln bişey
- +1 yıl
Hata diye bir şey yok. Ben de karşıma çıkan kızların bekaretini alsaydım, o an zevkimi yaşasaydım sonra da "hata" deyip bunu gizleseydim. Ayrıca 16 yaş da çocuk yaş değil. Her insan hata yapar ama bu hata değil, kasıtlı yapılmış bir şey. Zevk alırken sorun yok ama pişmanlık sonrası hata oluyor, geçin bu işleri.
Soran+1 yılHata nın kelime anlamını bilmiyorsun sanırım. Yaptığın eylemden pişman olmaktır hata ayrıca insana özgü ve çok normal bir davranıştır sen hiç hata yapmamış biri olamazsın imkansız ayrıca 16 yaş ergen yaşı ani ruh değişikliklerinin yoğun olduğu bir dönem. Ki ben bahane etmiyorum hatamın farkına vardım tövbe ettim ve bidaha tekrarlamadım. Senin mantığına göre bu yapmış oldugum davranışın hata oldugunu düşünmeseydim eğer daha da ilerledi bu durum
- +1 yıl
Elbette birçok konuda hata yaptım ancak senin yaptığın türde hata yapmadım. Ben imkanım varken bile uzak durdum sanalını bile yapmadım. Neden? Çünkü ben dengim olacak biriyle evlenmek isterim. Ama ben bu kadar kendimi sakındırmışken çıkıp da karşıma orasını burasını başka erkeklere atmış birisi çıkacaksa başlarım ben böyle işe o zaman ben boşuna mı sakınıyorum kendimi! O zaman ben de kızların duygularıyla oynamaktan çekinmeyeyim, önüme geleni kullanıp atayım. İnsanı illa kötü erkek olmaya zorlayacaksınız. Bu tecrübesizlik değil, aksine bu konuda sütten çıkmış ak kaşık olmam benim güçlü irademle alakalı. Bu konu dışında elbette hatalarım oldu
- +1 yıl
- +1 yıl
Diyorum ya, "hata" diyerek teselli ediyorlar kendilerini. Oysa bir erkek önüne gelen kızla birlikte olsa, duygularıyla oynasa sonra "hata yaptım" dese o erkeğe asla masum gözle bakmazlar gene de. Hata olduğuna inanıp tövbe etmek insanın teselli aracı olmuş artık, kendilerini bu şekilde rahatlatıyorlar. Ben de önüme geleni kullanıp atayım sonra da tövbe edip hataydı deyip tüm geçmişime sünger çekip hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam edeyim. Mümkün mü?
Soru sahibi de eğer sorarsa sana yani bu konuda hassas biriyse söylersin hatta en başında söyle evliliği falan da bekleme. Birisiyle tanıştığında sevgili olmadan hemen önce söylersin. Kabul ederse eder etmezse etmez.
+1 yılYani durduk yere bunu söylemen çok saçma nude atmayan maalesef insan kalmadı toplumda anlayışlı biriyse anlar zaten ama sen yine de sormadan söyleme sorarsa saklama ama bu sefer yalan söylemiş olursun
20 Yorumla
+1 yılTakılmam. Bence sen de sorulmadıkça konuyu açma çünkü bunu merak etmeyen bir insan olsa bile karşındaki bunu öğrenmesine ne gerek var ki? Umursamamak gerek geçmiş geçmişte kalmıştır. Önemli olan şimdi nasıl olduğu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSöylerse kafama takılır, ama söylenecek kadar mühim bir şey olduğunu sanmıyorum. 16 yaşlarındaki kafayla yaptığı hatadan onu suçlayacak değilim. Ama bana kalırsa söyleme, boşuna aranız açılmasın gereksiz bir konu için.
00 Yorumla Yorumları okumadım ama ergenlikte yaptığın bir hata unut gitsin hiç söyleme karşındaki takıntılı filan olur hayat zindan olur kötü birşey yapmamışsın bu devirde çok normal millet neler yapıyor sen masumsun sıkıntı etme
00 Yorumla
+1 yılSöyleyip de ortalığı karıştırmanın ne anlamı var ki? Yapmışsın bir cahillik. Emin ol onun da neleri vardır da demiyordur. Bırak bunu eski sevgili muhabbetine bile gerek yok. Konuşulmaya değer olsaydı yanında o olurdu zaten. Hiç açma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle durduk yere söyleme bence, konusu açılınca ve ya zor durumda kalırsan vicdan azabı çekersen o zaman söyle. Onun haricinde ortada bişey yokken böyle bişeyi söylemen saçma olur neticede pişmansın ve sadece 1 kişiye atmışsın😃
00 Yorumla
+1 yılSöyleme bence. Geçmişte olan bir hata. Sen pişmansan zaten problem yok. İçin rahat olsun. Öğrenir falan diye endişeleniyosun muhtemelen. Öyle bir şey olursa geömişte çocukken yaptığım bir hataydı çok pişmanın dersin.
00 YorumlaGeçmişinle ilgili bu kadar ayrıntı vermene gerek yok bence, takılıp kalma da. Ben de bu nude fotoğraf göndermenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Üstünden geçmiş gitmiş hiç kendine dert etme artık. Söyleyipte durduk yere gerginlik oluşturma bence.
00 Yorumla
+1 yılIş olmuş gibi anlatırsa ki bu bazı kadınlarda var hiç te ilgimi çekmez diğer türlü ise hayatım daki kadını geçmişiyle yargılamam bu yanlış bir haraket olur önemli olan onla benim gelecekte yapabileceklerimizdir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. takılmam, nude şöyle kalsın birliktelik yaşamamış kimse yok
51 YorumlaGeçmiş geçmişte kalmıştır. Bunu da sorgulamak kimsenin haddine değildir. Sorgulama yapan ahlak bekçilerine her zaman yol gösterilmeli.
30 YorumlaBen olsam söylemezdim dindede zaten söylememk gerekir. Sen sonucta tövbe etmissin Allah sen kimseye anlatmasan asla gün yüzüne cikarmaz korkma. Bi hocadan duymustum: sizden önceki ciktiklari veya iste zina yaptilarmk diye sormamak gerekiyormis sagliksiz
10 YorumlaYav ne olacak ben sevgilim varken bile yaparım pişman olacaksan sadece dini yönden günah olduğu için pişman ol karşı taraf beni böyle kabul eder mi diye düşünme sanki ne yaptın adam mı öldürdün hırsızlık mı yaptın alt tarafı bi fotoğraftı erkekler neler neler yapıyor 18 yaşına gelmeden
13 Yorumla- +1 yıl
😊👍
- +1 yıl
Takip atsana tatlım özelden yazıyım sana
- Devamını Gör (294)
Devamını Gör(339)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evleneceğiniz kişinin geçmişte birine nude atmış olmasına takılır mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler