Erkek arkadaşım ve annem arasındaki iletisim sizce nasıl olmali?

Merhaba arkadaşlar ciddi düşündüğüm 3yildir süren görüştüğüm biri var. Ikimizde okumuş işinde gücünde kültürlü insanlarız. Evlilik düşüncesiyle görüşüyoruz. Yalnız önemli bir konu var, dikkatimi çeken üç yıl boyunda sevgili oldunuz mu aranizda sevgi var mı deseniz yok gibi. Birbirimizi çok nadir arıyoruz. Farklı sehirlerdeyiz. Görüşme bile sınırlı yılda iki kez olur ya da olmaz. Telefondan iletişim ile ayda bı telefon çok nadir mesaj. Doğumgünü vs kutlamasidir oda yok. Ailecek çocuğu annem tanıyor. Annemle iletişimi biraz daha iyi. Şöyle bi ayrintidan bahsedeyim. Annesiz büyüdüğü için annemde sevgi doludur, iletişimi daha iyi. Örnek, benim doğum günümü hatırlamaz ama annemi anneler gününde arar sorar, ben seni çok seviyorum annecim vs der saygıda kusur vs etmez, yoğun çalıştığı için telefonlara pek cevap vermez. Annemde iyi biri bizi arıyor soruyor, evlilik olur vs diyorda aramızda bizim bır ilişki yok,.. Ben çocuğu anlayamıyorum, annesiz yetişmiş olabilir de yani biz evlenmeden anneme anne demesi onunla sohbet etmesi. Misal bugün annemi arayimmi kızınız müsait mi diye sorması. Yani ne tar bı adamla karşı karşıyayım anlamadım. Sizin gozunuzden de görmek isterim
Erkek arkadaşım ve annem arasındaki iletisim sizce nasıl olmali?