Merhaba arkadaşlar ciddi düşündüğüm 3yildir süren görüştüğüm biri var. Ikimizde okumuş işinde gücünde kültürlü insanlarız. Evlilik düşüncesiyle görüşüyoruz. Yalnız önemli bir konu var, dikkatimi çeken üç yıl boyunda sevgili oldunuz mu aranizda sevgi var mı deseniz yok gibi. Birbirimizi çok nadir arıyoruz. Farklı sehirlerdeyiz. Görüşme bile sınırlı yılda iki kez olur ya da olmaz. Telefondan iletişim ile ayda bı telefon çok nadir mesaj. Doğumgünü vs kutlamasidir oda yok. Ailecek çocuğu annem tanıyor. Annemle iletişimi biraz daha iyi. Şöyle bi ayrintidan bahsedeyim. Annesiz büyüdüğü için annemde sevgi doludur, iletişimi daha iyi. Örnek, benim doğum günümü hatırlamaz ama annemi anneler gününde arar sorar, ben seni çok seviyorum annecim vs der saygıda kusur vs etmez, yoğun çalıştığı için telefonlara pek cevap vermez. Annemde iyi biri bizi arıyor soruyor, evlilik olur vs diyorda aramızda bizim bır ilişki yok,.. Ben çocuğu anlayamıyorum, annesiz yetişmiş olabilir de yani biz evlenmeden anneme anne demesi onunla sohbet etmesi. Misal bugün annemi arayimmi kızınız müsait mi diye sorması. Yani ne tar bı adamla karşı karşıyayım anlamadım. Sizin gozunuzden de görmek isterim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böyle ilişkileri gördükçe saplığım gurur verici 🤦🏼
😁😁😁😁
Tenhada sıkıştırıp dövelim 🙄
😁😁yok gerek yok. Yalnızlığa devam bence
Arabasındaki teyibi çalalım 😂
Nesikko bi ilişki mk
😁😁
Kızınızı arayabilir miyim ne lan 🤣🤣umarım gerdek gecesinde şarjı biter de bu salak başka şeyler sormaz
Valla delimidir nedir üst yazıyla arama izni falan bende anlamadım.
Böyle fazla saygılı davranan tiplerden uzak dur. Nedense her şeyleri bana yapmacık gelir. Sürekli kendini kanıtlama çabası mı nedir anlamadım. Yani birilerine yaranma , bakın işte ne kaaa efendiyim gibisinden subliminal mesaj yollama. Mal bunlar
Yani ben anlamadım.. annemle arası iyimis bilmem ne tamamda benimle kötü. Fazla kırılgan fazla titiz ben daha erkek gibi duruyorum. Sanki karşımda bı bayan var ben erkeğim.
Baba ilişki 2-3 yıldan sonra haram. Artık mecburiyetten devam ediyor. Başıma gelmişti bir ara. Ayrılamıyorsun çünkü ayrılmak için sebep olmuyor. Sebep yok çünkü iletişim yok mk en azından insan arada konuşsa bi yerde kavga çıkar bahane eder ayrılır insan. Ama ayda bir naber birine bu ne biçim söz ayrılıyorum diyemezsin ki 🤣😆ben gerçi şeyi bahane etmiştim. Bir iş yeri açmıştı kardeşleri ile beraber. Ben de ordan bahane yarattım ben eşşek başı mıyım bana sormadan nasıl iş yaparsın iş kurarsın benle değil kardeşlerinle gelecek düşünüyorsun dedim karambolden ayrıldım. Çok da iyi oldu
Ya zaten öyle.. ilişki yok, sevgi yok yillardir oyalan bisonuc yok.. bayansin artık ciddi düşünüyorsun olmuyor hevesinde gitmiş evlilikten onunla. Ilgisizlikten derim büyük ihtimal , ilişki yoktu aramızda derim. ilgisizligin bu kadari haram artık. Tutup hesap sormak tarzım da değil ister arar ister aramaz. Kendi bilir. Zaten yoktu hiç. Dilediği kadar sabaha kadar konuşabilir annemle ayrıldıktan sonra dertlesir
Kral bunun kızı erkeği yok. Ben baba olmak evlenmek istiyordum ama doğru düzgün konuşamıyorduk bile. Kız avukattı sadece başım sıkışınca ben arıyordum veya o ayda yılda bir komik bir caps bulsa atardı öyle 3-5 kelime ederdik. Baktım olmuyor ayrıldım yoluma baktım. İnsan ömrü 400 yıl değil ki 10 yıl beklemek mesele olmasın.
Hadi ilişkiyi kurtarmak diye birşey var, mücadeleci biriyim uzun süren ilişkilerimde oldu, ama aşırı ilgisiz birinede ne yapılabilir. Içinden gelmeyen sevemedigin, ısınamadım, birde saygı budalası olmuş kendini bilmiş gören adamı ben napiyim, bana dobra olan biri şart, ya sever ya sevmez öyle kız gibi kibar hemen ağlayacak tipte adamları sevmiyorum, biraz yön ver ilişkiye bişey şöyle korkmadan bişeyler yap.
Baba salla gitsin bunlar çöp. Sevgilisine mesaj atamayıp arayamayıp sevgilisinin annesinin gözüne girebilmek için yırtınan şekilden şekile giren birinden bir cacık olmaz. Zaten bir gelecek de yok gibi. İlişkinin hakkı da 6 ay bilemedin 1 sene, sonra evlilik ile taçlandıracaksın ki bayatlamasın sevgililik bayatlarını anda evlilik fırından tap taze çıkıyor, rutin konuşmaların yerini evlilik hayatı cinsellik vs alıyor , bu da rutine bağladığı anda çocuk yapılıyor yepyeni bir heyecan geliyor yepyeni bir amaç oluyor. Yoksa 3 sene 5 sene çık rutine bağla zoraki devam ettir kırılır üzülür diye mallıklarını ye yut akıl karı değil
Evet kesinlikle, ilişkinin ömrü 6ay yoksa sıkılıyor her iki tarafta bı şekilde bitiyor, hemen evlilik olucaksa oluyor hatta 3ayda tanıyıp evlenen bile var , böyle uzun uzundaya işin tadı kaçıyor, monoton bı hayatima yeni bir monotonluk kattı başka bı ise de yaramadı, ha oldu ha olucak derken bırak ilişkiyi arkadslik bile olmadı. Kendiside bı tuhaf bak böyle gitmiyor yani amaçsız oldu der insan. Ben dicem ama nerde onda o yürek. En guzeli hiç bişey söylemeyip soğuk davranıp bitirmek ya da yol yakınken hiç umut etme demek
Aynen öyle , konuşmadan bitir yoluna bak. Her şeyi kaybettiğini anlayıp konuşmaya çalıştığında aç ağzını yum gözünü