Çok güzel bir ilişkim vardı ama sınav stresimi ilişkime defalarca yansıttım, sürekli saçma sapan tartışmalar çıkardım. En sonunda birbirimizi severken yollarımızı ayırdık. Sınavdan sonra konuşma, buluşma kararı aldık. 3 buçuk ay oldu hala sosyal medyada takipleşiyoruz, numaralar ekli. Her fotoğrafımı saniyesinde beğeniyor. Beni üzecek tek bir şey görmedim. Zaten en son 5 yıl önce ergenken ilişkisi olmuş. Sizce onun yanına gittiğimde nasıl bir tavır sergilemeliyim? Tekrar aynı şeylerin yaşanmayacağına nasıl inandırabilirim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eskilerden konuşma. Sanki sen o kız degilmisin onları senle yaşamamış gibi davran
Teşekkür ederim haklısınız. Sizce hala bana karşı hisleri aynıysa telafi edebilir miyiz?
Evet normalde ben ayrılan kişilerin tekrar bir araya gelmesine karşıyım. Ama sizinki öyle başkası nedeniyle olmamış anlık verilen karar. Duzelebilir. Tabi ilsikinizin eski durumuna da bakmak gerek
Haklısın teşekkür ederim. Dediğim gibi sınav stresimi yansıtmam dışında bir sorunumuz yoktu. Çok güzel vakit geçiriyoduk ve birbirimizi seviyoduk. Ayrılırken de bana karşı hislerinin hala aynı olduğunu, beni kaybetmek istemediğini ancak sınav konusunda beni etkilediğini, sınavımın daha önemli olduğunu söyledi. Giderken de defalarca sarıldı, gözleri doldu. En son konuşmamızda da beni çok özlediğini, unutmadığını, kimseyle konuşmayacağını söyledi. Hala fotoğraflarımı saniyesinde beğeniyor. Yıllar sonra ilk ilişkisi benimle. Sence beni 4 5 ayda unutabilir mi? Erkekler de farklıdır belki pek anlayamıyorum
Dediklerine göre unutmaz tabiki. Ama sen yinede konuştuğunda eskilerden bahsetme sanki ilk defa konuyor gibi rahat ol.
Söylediklerini dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim iyi günler diliyorum
İyi günler 😀
Tekrar aynı şeylerin kat kat fazlasıyla yaşanacağına eminim.
Ama ben pişman oldum. Zaten onun bana yaptığı bir hata yoktu. Neden böyle dediniz?
Çünkü zamanında aynılarını yaşadım.
Ben olsam ona sımsıkı sarıldım hem davranışlarımla hem de kurduğum cümlelerle onu ne kadar çok sevdiğimi tüm kalbimle hissettirdim (ben olsaydım)
Haklısın ben de içimden geldiği gibi davranacağım teşekkür ederim
Rica ederim
Olduğun gibi davran soğuk davranma mesela uzaklaştırma kendinden tabiki gerçekten seviyorsan 😊
Evet gerçekten seviyorum teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
İlk tartışmanda geçmiş olsun 😂😂
İlk değildi bunu birçok kez tekrarladım ve o da çok düzeltmeye çalıştı
Yok beraber olursanız ve ilkinde
Şimdi anladım kusura bakma. Haklısın barışırsak bir süre çok dikkatli olmalıyım sanırım. Sence umut var mı peki?
Bir şeyi anlamadım. Bu ayrılık olalı ne kadar oldu
Çok güzel giden bir ilişkimiz vardı birbirimizi seviyoduk ve çok güzel vakit geçiriyoduk. Bu yıl sınava gireceğim ve çok stresliyim ilişkime bunu çok yansıttım. Düzeltmeye çalıştı falan aynı şekilde devam ettim. En sonunda da ayrılma konusunu ben açtım ve ayrıldık. Sonra buluştuk, konuştuk. Bana karşı hislerinin hala aynı olduğunu, beni kaybetmek istemediğini ancak sınav stresimin aramızı bozduğunu ve bana sınav açısından kötü etkisinin olduğunu, bencil olmak istemediğini, benim geleceğimi öne koyduğunu söyledi. Sınav stresin bitmedi ve biz istemesek bile yine sıkıntı yaşayacağız kumar oynamak istemiyorum dedi. Sınavdan sonra buluşup konuşmaya karar verdik. Giderken de defalarca sarıldı ve gözleri doldu. 3 buçuk ay oldu hala aynı karardayız sınavı bekliyoruz. Sosyal medyadan da takipleşiyoruz hala ve saniyesinde fotoğrafımı beğeniyor. Yanlış bir sey görmedim beni üzecek bir şey de yapmadı em son konuştuğumuzda da beni çok özlediğini, unutamayacağını, kimseyle konuşmayacağını söyledi. En son ergenken ilişki yaşamış uzun yıllar sonra ilk defa benimle ilişkisi olmuş. Bu nedenle aramızda özel bir bağ vardı. Bana karşı hiçbir yanlış hareketi de olmadı. Bana hiç kıyamazdı, her hareketine dikkat ederdi. Beni sevdiğine inanıyorum ve onu kaybetmek istemiyorum. Her şeyi telafi etmek istiyorum. Olay tam olarak bu
Sevdiği açık. Ama dikkat et. Belkide sinir oldu. İntikam almak için fırsat kolluyor? Erkeklere güvenme sakın.
Geçmiş olsun
Dogal davran
Teşekkürler
İçinden ne geçiyorsa ama eline de koz verme. Pişman oldu da döndü hissi olmasın
O tarz bir ilişkimiz yoktu, onun bir hatası da yoktu. Aksine çok güzel sevdi ve beni çok özel hissettirdi. Dediğim gibi sınav stresimi çok yansıttım ve çok hata yaptım. Beraber ayrılma kararı aldık. Ayrılırken de defalarca sarıldı, gözleri doldu. Birbirimize hala hislerimizin olduğunu da söyledik. En son konuşmamızda beni çok özlediğini, unutmayacağını söyledi. Sence bazı şeyleri düzeltebilir miyiz? Onu kaybetmek istemiyorum ve onu çok seviyorum
Sarıl