Aşk İlişkileri Ailem beni kötü birşey yaparken yakaladı napıcam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dekolteli halimle dans ederken yakaladılar yayında. Çok utanıyorum napıcam Güncellemeler+1 yıl Normal dans değil bu bir de erkeklere yaptım para karşılığı Güncellemeler+1 yıl Ailem bana edepsiz o kadar mu kudurdun allaha inanmazsan belanı verir boğarak öldürür dediler Ailem beni kötü birşey yaparken yakaladı napıcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yayın yaptığını bilmiyorlarsa sorun yok. Yoksa sanal aleme veda et helalleş😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorlar Yorumla Deepsiz +1 yıl Hala sanal alemde yapabildiğine göre bişi olmamış şşte dikkatli ol son şansın olabilir Yorumla Soran +1 yıl Orspu dediler Yorumla Deepsiz +1 yıl Olsun hala hayattasın güvenlerini kazanmaya bak😂 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kazancam Yorumla Deepsiz +1 yıl Düzgün bir hayata başlayarak. Onların istediği gibi evlat ol. Şüpheli şeyler yapma Yorumla
Sercs Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 746 cevap paylaştı. Karakter markette satılmıyor ki gidip alasın iki kilo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ailen sonuçta kaç yıldır tanıyor utanma. Twitch miydi youtube mü 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bigo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Twitch evet biliyorum kötü olmuş maalesef. Yani o yerleri biliyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oo orayı da biliyorum. Ne yapmayı düşünüyorsun peki Yorumla Soran +1 yıl Sildim uygulamayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herhangi konuda fikir alıverişi istersen danışmak istediğin konu arkadaşa olarak sana yardım ederim elimden geleni yaparım. Ekleyebilirsin sıkma canını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki ben kendimi gizliyim arkadaşca teklifte bulundum niyetim kötü değildi gizlenceğim eklemek istersen yazabilirsin. Kendini üzme herşey gelip geçici Yorumla
MaviTürk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bu yayın hangi uygulamadaydı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bigo Yorumla MaviTürk1 +1 yıl Ailen haklı biraz kudurmuşsun tabiki. Ne kadar para kazandın? Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yayinda dans ederken ha bdie bravo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla FLawyer34 +1 yıl Kudurmussun baya sen Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl birilerinden utanacaksan yapmayacaksınız 0 0 Yorumla
Kosbela Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. İnsan uyanacağı şeyi yapmamalı. 0 1 Yorumla Kosbela +1 yıl Utanacağı* Yorumla
Karavicdanli0606 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ondan birşey olmaz ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Orspu dediler Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ne var bunda utanacak 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. ailen derken kim? anne baba kardeş? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kız kime yapıyordun kime yakalandın 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abowww ne yaptılar anladılar mı peki Soran +1 yıl Tanımadığım erkeklere Cevap sahibi +1 yıl Ailen yayın yaptığını bildigi halde bir şey demediler mi aferin kızım mı dediler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yayın yaptığını bilmiyorlarsa sorun yok. Yoksa sanal aleme veda et helalleş😂
Biliyorlar
Hala sanal alemde yapabildiğine göre bişi olmamış şşte dikkatli ol son şansın olabilir
Orspu dediler
Olsun hala hayattasın güvenlerini kazanmaya bak😂
Nasıl kazancam
Düzgün bir hayata başlayarak. Onların istediği gibi evlat ol. Şüpheli şeyler yapma
Karakter markette satılmıyor ki gidip alasın iki kilo
Ailen sonuçta kaç yıldır tanıyor utanma. Twitch miydi youtube mü
Bigo
Twitch evet biliyorum kötü olmuş maalesef. Yani o yerleri biliyorum.
Oo orayı da biliyorum. Ne yapmayı düşünüyorsun peki
Sildim uygulamayı
Herhangi konuda fikir alıverişi istersen danışmak istediğin konu arkadaşa olarak sana yardım ederim elimden geleni yaparım. Ekleyebilirsin sıkma canını
Peki ben kendimi gizliyim arkadaşca teklifte bulundum niyetim kötü değildi gizlenceğim eklemek istersen yazabilirsin. Kendini üzme herşey gelip geçici
Bu yayın hangi uygulamadaydı?
Bigo
Ailen haklı biraz kudurmuşsun tabiki. Ne kadar para kazandın?
Yayinda dans ederken ha bdie bravo
Niye
Kudurmussun baya sen
birilerinden utanacaksan yapmayacaksınız
İnsan uyanacağı şeyi yapmamalı.
Utanacağı*
bişey olmazki ya tiktokmu çekiyodun
Ondan birşey olmaz ya
Orspu dediler
Ne var bunda utanacak
ailen derken kim? anne baba kardeş?
Kız kime yapıyordun kime yakalandın
Abowww ne yaptılar anladılar mı peki
Tanımadığım erkeklere
Ailen yayın yaptığını bildigi halde bir şey demediler mi aferin kızım mı dediler :)
Yazsına bi
Yazzz
Fiziğin hoşmu
Merak ettim seni