SEVGİLİMİ ALDATTIM GÜVENİNİ NASIL KAZANABİLİRİM?

sanamdan sevgilim çok baskıcıydı herşeyi kafasına takıyodu instagramım felan onda vardı sürekli ss istiyordu dakka başı wp felan artık paranoya haline sokmuştu beni yaptığım bir şey yokken beni suçluyordu sürekli bide ailemle çok kavga ediyordum duygusal boşluğa düştüm bi hatayla ondan ayrılınca bi çocukla tanıştım sanaldan konuştuk hoşlanmaya başladığımı sanmıştım ama eski sevgilimi hala çok seviyordum çocuğa umut verir gibi oldum bisürü aile sıkıntısı vardı ona eski sevgilimden bahsettim sinirleniyordu tam söyleyeceğim ben hala onu seviyorum diye bir olay oluyordu annesiyle kavga ediyordu acıdığım için söyleyemedim yalanlar üstüne yalanlar kuruldu ne yapıcagımı sasırdım sonra sevgilim herşeyi öğrendi bana bacım kaşar felan dedi amacim bu değildi hala onu deliler gibi seviyorum sadece ayrıldığımızda olan bi tanışma yüzünden yalanlarla devam etme olmuştu söyleyememiştim son bir şans verdi bana ama sürekli soğuk yapıyor yaptıklarımı yüzüme vuruyor wp instagram discord ne kadar hesabim varsa hepsini verdim ona inanması için erkek kuzenlerimle bile konuşturmuyor olsun buna da razıyım

Nasıl güven kazanabilirim linçlemeden söyleyin lütfen 🥺🥺
SEVGİLİMİ ALDATTIM GÜVENİNİ NASIL KAZANABİLİRİM?