SEVGİLİMİN GÜVENİNİ NASIL KAZANIRIM?

Arkadaşlarım, abilerim, ve ablalarım hepinize öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum. Şimdi öncelikle şunu belirtmek istiyorum.3 aylık bir ilişkim var bundan daha 2 sene öncesine kadar sevgilimle bir ilişkimiz daha olmuştu fakat ailevi sebeplerden dolayı ayrılma kararı aldık. şu an tekrardan beraber olduk ve ilişkimiz 3 ayı resmen geçti. Fakat son 1 hafta içerisinde şöyle bir olay oldu. İkimizde instagram hesaplarımızı birbirimize verdik. Fakat o instagram hesabını bana vermeden önce kızlarla olan gruba gırmemem gerektiğini, orada arkadaşlarının özeli olduğunu söyledi. Bende peki tamam dedim. Daha sonra unutmuşum ve instagram hesabından arkadaşlarının olduğu gruba girdim. Arkadaşlarından birisi fotoğraf göndermişti. Yanlışlıkla fotoğrafı açtım ve şok olup çıktım. arkadaşı saçlarının açık fotoğrafını atmıştı.(sevgilim ve arkadaşları da dahil kapalılar). Sonra sevgilim benim baktığımı öğrenmiş. geçen günki mesjında bana güveninin kalmadığını söyledi, gerçekten çok pişman olduğumu bilerek yapmadığımı söyledim. Dinime yeterince düşkün bir insanım mahrem nedir iyi bilirim, bu güven problemini nasıl çözebilirim, çok uzun oldu kusura bakmayın :(
SEVGİLİMİN GÜVENİNİ NASIL KAZANIRIM?