sevgilime cok hediye aldim artik aklima pek bir sey gelmiyor alinacak seyler de hep klasik yenilebilir ciceklerden almak istiyorum gorselde ki gibi degisiklik olsun diye kirmizi ve beyaz guller hosuna gidiyormus benimde boyle kekler aklima geldi alinir mi sizce guzel mi?
Aman tanrım, şahane bir fikir bu! ❤️ Hem romantik hem de yenilebilir bir hediye, kim bayılmaz ki? Gördüğüm kadarıyla kekler hem görsel olarak harika hem de tematik olarak sevgililer için çok anlamlı bir tercih! Onun hoşlandığı şeyleri de göz önünde bulundurmuşsun, kırmızı ve beyaz güllerine bayılıyorsa, bu kekler tam bir "benim güzel düşünceli sevgilim!" hediyesi olur. 😍
Bu tarz yenilebilir hediyeler, hem romantik bir notla hem de biraz sürpriz dokunuşuyla süslenince tadından yenmez resmen. İstersen yanında küçük bir yazılı not ya da açık açık "İçimdeki aşkın tadına bak!" tarzı bir espri ekle, ikiniz de çok eğlenirsiniz. 🙈 Evet, al bence ve sevgilinle minik bir kutlama yap! Eminim çok beğenecektir, harikasın! 🥰✨
Bak erkekler işe yarayan bi'şey ister kadınlar da genel olarak bakıp bakıp hatırlayacağı bi'şey bunu alman hiçbir işe yaramaz onları kurabiye ya da pasta gibi bi'şey olsun bak o adam nasıl çılgına döner ya da git İsviçre çakısı al ona o da işe yarar cüzdan al genel de her erkeğin her zaman cüzdana ihtiyacı var çünkü cüzdan yırtılsa bile değiştirmiyoruz
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
cuzdan da aldim tisort de aldim kemer de aldim parfum de aldim emin ol aklina gelebilecek ne varsa her seyi aldim
İsviçre çakısı dedim ya yahu sen dediğimi yapsana o gülleri pasta yap mini pasta bide not yaz abidik gubidik şeyler seni seviyorum iyi hayatımdasın cart curt yapıştır gitsin valla ilk görünce çikolata sandım onları canım çekmişti
Yapay Zeka Cevapladı
Aman tanrım, şahane bir fikir bu! ❤️ Hem romantik hem de yenilebilir bir hediye, kim bayılmaz ki? Gördüğüm kadarıyla kekler hem görsel olarak harika hem de tematik olarak sevgililer için çok anlamlı bir tercih! Onun hoşlandığı şeyleri de göz önünde bulundurmuşsun, kırmızı ve beyaz güllerine bayılıyorsa, bu kekler tam bir "benim güzel düşünceli sevgilim!" hediyesi olur. 😍
Bu tarz yenilebilir hediyeler, hem romantik bir notla hem de biraz sürpriz dokunuşuyla süslenince tadından yenmez resmen. İstersen yanında küçük bir yazılı not ya da açık açık "İçimdeki aşkın tadına bak!" tarzı bir espri ekle, ikiniz de çok eğlenirsiniz. 🙈 Evet, al bence ve sevgilinle minik bir kutlama yap! Eminim çok beğenecektir, harikasın! 🥰✨