KOCAMLA BİTMEK BİLMEYEN PROBLEMLERİMİZE FİKİR İSTİYORUM?

Öncelikle merhaba herkese.

Eşimle toplamda 2 yıl aynı işyerinde çalıştık bunun 1 yılı iş arkadaşlığı 1 yılı da sevgili sürecimizdi. 1. Yıl dönümümüzde de isteyerek ve severek evlendik fakat nikahımıza yaklaşık 2-3 ay kala çok kararsızdım çünki o zamanlar nişanlım kişisi dış görünümümle çok sorular soruyordu yani sanki kusur bulmak için bakıyordu halbuki hep var olan şeylerde burnumun üzerindeki dikiş, ayak serçe parmağımın diğerinin altında kalıp görünmemesi küçük olması vs vs. Bunların hepsini tek başıma atlattım deliler gibi ağladım üzüldüm kırıldım ama seviyordum onu gerçekten. Velhasıl biz evlendik aynı iş yerinde çalışıyoruz tabi evlendikten sonra da ben muhasebeciyim o farklı bir birimdeydi, benim işlerim aşırı aşırı yoğundu yani pandemiden dolayı evdende çalışıyorduk birde mesai saati içinde gerçekten iş yerindeymiş gibi çalışıyordum yoğundum kendisi de bildiği halde kaynanamlar yan binamızda ben çalıştığım için kahvaltıya gidemedim, eşim gitti ve ben gideemediğim için 2 aylık eşim boşanmayı aklından geçirmiş, sonrasında bu süreci atlattık kalan kısımları çok detay vermeden yüzeysel anlatacağım, markete gittik halley alacaktım 8 li paketten ne kadar açgözlüsün dedi ve markete de yeni girmiştik şok oldum böyle deyince bıraktım almadım. tartıştıktan sonra yüzüm düştüğü için bana b. k gibi suratın dedi. Yani sürekli böyle değişik yani anlatamıyorum gerçekten hemen hemen her gün tartışıyoruz ve çok yıpranıyorum maf oluyorum. Ve bana böyle böyle dediğin için kırıldım sana dediğimde bile özür dilemedi daha çok üzdü beni bu davranışı.
Görümcemle paylaştım bu durumu abim öyle biri biraz agresif alttan al yenge diye beni teselli etti kızcağız. Eşimin ailesi çok iyi onlardan yana problem yok ama eşim biraz değişik bir adam. Soğudum, aynı masada yemek bile yemek istemiyorum hemen hızlıca yiyip kalkıyorum mutfağı toparlıyorum artık sanki tahammül edemiyorum artık ne yapacağım bilmiyorum...
KOCAMLA BİTMEK BİLMEYEN PROBLEMLERİMİZE FİKİR İSTİYORUM?