Toxıc ilişkim sağlığımdan eder mi?

Tam anlamıyla olmasa da toxic ilişkiye benzer bir ilişkim var. Sevgilimle ben aşırı sinirli insanlarız. Sinirli olduğumuz için de hemen kavga çıkabiliyor. Tek ve en büyük sorunumuz en ufak şeylerden bile kavga edebiliyor olmamız. Biz aslında birbirimize çok benziyoruz ama benzeyen yanlarımız kötü yanlarımız hep. Mesela ben egolu inatta biriyim (Aslan burcuyum) ama bunu gerektiğinde gösteririm her zaman egolu davranmıyorum. Sevgilimle alakalı şeyler de bunu göstermem yani onu hiçbir zaman ezmedim. Sadece kavga sırasında çok kötü biri oluyor. Hiç ağzı durmayan biri cazgır bir erkek :D ilk defa bir erkek için kullanıyorum bu sözcüğü. Asla altta kalmaz inadına gider. Erkek versiyonum gibi. Ama erkekler de bu aşırı itici duruyor erkeğe bu kadar konuşmak yakışmıyor. En son dün kavga ettik yine çok ufak bir mesele. Sen niye böylesin dedim. Bana verdiği cevap şuydu. 'Ben sana karşı sadece böyleyim çünkü egolusun sen böyle olunca benimde hep inat edesim geliyor Allahına kadar inat ederim diyo.' Sadece benimle ve tanımadığı sosyal medyadan insanlarla böyle olduğunu gördüm. Bu kadar insan tanıdım kız erkek hiçbiri bana böyle davranmadı. Kendi beni asla alttan alamıyor. Bende cidden bir şey yok. İnsan sevdiğini her şekil kabul eder. O birtek bana karşı böyle ama ben herkese aynıyım. Son 1 yıldır birlikte yaşıyoruz ve gamsız olan ben dertsiz tasasız mutlu olan benin hergünü nerdeyse çığlık çığlığa kavgayla geçiyor. Ve bugün saçımda beyaz gördüm öyle kötü oldum ki kalıtsal bir şey değil ailemde 40tan sonra beyaz saç çıkar. Aşırı stres ediyordum bunu sağlığımdan olcağımı düşünüyorum. 1 günde saçım beyazladı derler ya cidden doğru beyazlıyormuş. Bugün söz verdi daha kavga etmicez diye ama bilemiyorum çokta inanamıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Toxıc ilişkim sağlığımdan eder mi?