Sevgilim seni seviyorum seni istiyorum diyor ama ilişki istemiyorum diyor ayrılmak istiyor benim yapmam gereken nedir?

1 yıllık süren bir ilişkimiz var gayet hersey yolunda gidiyordu ve bir gün kız arkadaşım yapamıyorum seni seviyorum seni istiyorum senle mutluyum ama ayrılmak istiyorum ilişki istemiyorum ağır geliyor yük gibi hissediyorum deyip ayrılmak istediğini söyledi ve ben bitsin istemedim 1 ay boyunca ilişkimiz bitmesin ayrılmayalım diye ikna etmeye çalıştım ve ettim şu an da bir kaç hafta oldu ve ondan biraz dağıldık toparlanmalıyız diye söylediğimde tamam ama benim çabam yok mücadelem yok oluruna bırakıyorum güvenme bana heran tekrar ayrıla bilirim ben kendime güvenmiyorum ayrıl benden seni bir daha üzmek istemiyorum diyor ama söylediği sözler başka yanım daykene hissettirdiği ve davranışları baska beni sevdiğini ve istediğini biliyorum peki neden böyle yapıyor?
Sevgilim seni seviyorum seni istiyorum diyor ama ilişki istemiyorum diyor ayrılmak istiyor benim yapmam gereken nedir?