İki aşk arasında kaldınız; birinin dış görüntüsünün, diğerinin de kişiliğinin mükemmel olduğunu düşünüyorsunuz. Hangi aşkı tercih edersiniz?

Dış Görünüş
Kişilik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kişilik.
Dış görünüşü en fazla 40 a kadar götürür, tabii o da karakteri iyi ise yoksa karaktersiz birinin tipine ne diye bakayım, içimden gelmez.
Fakat kişilik bakî olandır.
Mantıkçıyımdır; dış görünüş aklıma değil, gözüme hitap eden bir şey ama kişilik önce aklıma sonra kalbime.
Yakışıklı da tanıdım, zengin de tanıdım ama aradığımı bulamadım, çünkü yoktu.
Ya tipiyle övünür ya parasıyla; kişilik varsa dengede tutar, yoksa dengeyi daha da bozar.
Her zamanki gibi ciddi ve mükemmel bir cevap👏👏
Teşekkürler.:)
Kişilik en önemlisidir yüzü güzele 40 günde doyulurda gönlü güzele 40 yılda doyulmaz mis , ALLAH gönlü güzel , kişiliği güzel , eşler nasıp etsin inşALLAH , aminn🤲🤲🤲
Cevap
5Cevap
Kişilik tabii ki, ne demişler Yüzü güzele kırk günde doyulur, huyu güzele kırk yılda doyulmaz
👏👏👏
Bir kaç yıl önce sorsaydın dış görünüş derdim onu seçerdim
Ama şu an kalbi güzel olandan daha güzeli yok
Bir kaç yıl öncesine göre fikrini değiştiren ne oldu
İnsanlar karekterleri
Evet her geçen gün değişiyor... Ama işte, ilk görüşte de insanların kişiliğini anlayamıyoruz
Aynen malesef
Peki bu durumda ne yapacağız? Yani, ilk görüşte insanın kişiliğini bilmiyorsak 🙂
İşte sonucu yıllara bedel oluyor
Geri dönüşü olmayan yollara
Evet, bu da var... Maalesef ki, yıllarımızı kaybedeyebiliyoruz ve geri dönüşü olmayan yollara giriyoruz... Doğru insanı bulmak gerçekten çok zor
Öyle😔
İkisi de degil , benim ilk kriterim zekadir. Hayatim boyunca hep sapyoseksuel oldum. Samimi diyorum dunya yakisiklisi olup, zekasi dusuk oldun, asla ilgilenmem. Daha ilkokul da bile sinifin 1. sine asiktim.
sevgilime gelecek olursak adam zaten ahenk içinde ikisinin vucut bulmuş hali😌 jajsjwjs
Allah sana bağışlasın 🙂
amin 😻
Kişilik derim.
Not: İki aşk arasında kalan kişiler kişiliği seçemez, klişiliği olan kişi iki aşk arasında kalmaz, aşkı tek olur.
İnsanın karakteri olmalı. Yoksa dış görünüş yıllar içinde değişiyor zaten.
Kalp güzelliği yoksa kainat güzeli olsa nereye yarar...
Kişilik diyorum. Bir insan çok yakışıklı olsa da kişiliği bozuksa hiçbir önemi yok.
Kişiliği mükemmel olanı seçerim, belki biraz klasik olucak ama güzellik, mükemmeliyet bile olsa geçicidir.😉
Ten buruşur, kaza olur en güzeli, en bakılmaz olur ama karakter değişmez, yanlış tanınabilir sadece.
Dışı ilgimi çekerse içinide merak ederim
Guzel bir yorum 🙂
Dışını beğenmediğin birinin içini merak etmezsin
Güzel bir yorum oldu🙂
Kişilik tabikide devede de boy var insanın kişiligi önemli
Yaşlandıkça karakter ağır basıyor.
Karakter daima kazanır 🍀🍀
Kişilik.
Kişilik tabi ki
Kişilik
Kisilik
Kesinlikle kisilik