Eşimi takip etmesi için özel dedektif tutucam ücretlerini bilenler varmı?
Cevabın nedir?
SHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK BÜROSU (eş-sevgili takibinde sonuç odaklı kesin çözüm) Özel dedektifflik sektöründe Türkiyenin Lider Firması 16. yılımızda 81 vilayette 7-24 hizmetinizdeyiz.. *Eş Takibi *Teknik Takip *Sanal Takip *Kişi Takibi *Sevgili Takibi *Kayıp Şahıs *Böcek Arama Ve Gizli Kamera İrtibat numaralarından bizlere 24 saat ulaşabilir, canlı destek hattından kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Her görevimizi önemseyerek gerçek ve tüzel kişilere ahlaki değerler çerçevesinde, yasa ve kanunlara aykırılık teşkil etmeyen özel dedektiflik araştırma ve danışma hizmetlerini gizlilik, disiplin, mutlak başarı azmi ve disiplinle yerine getiririz…10 Yorumla
+1 yılKiralik katil lazimsa ozelden mesaj at :D
03 Yorumla- +1 yıl
Eic icin tessekkur ederim :D
AKADEMİ ÖZEL DEDEKTİFLİK BÜROSU; 1999 yılında kurulan firmamız, TÜRKİYE geneli 81 vilayette ve yurtdışında 8 ülkede aktif olarak çalışmalarına devam etmektedir. Bünyesinde 70'e yakın çalışanı bulunan Akademi Özel Dedektiflik büromuzun çalışanlarının tamamı sertifika ve faaliyet belgesine sahip olup askeriye ve emniyet mensuplarından oluşmaktadır. Yapılan çalışma ve araştırmalarımızın tümü sonuç odaklı ve iş garantili olarak yapılmaktadır.
00 Yorumla
+1 yıldedektiften dedektife bürodan büroya değişebilir bence ve kaç gün olduğuna bağlıdır
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
32Cevap
1 yılDedektif tutma fiyatları genel olarak günlük verilmektedir. 1 gün olarak bahsedecek olursak bu şekilde bir takip ortalama 8 saat sürmektedir. 1 araç 2 personelden oluşmaktadır ayrıca 1 günlük dedektif fiyatı da 20.000 TL den başlamaktadır.
8 saat üstünde süren ya da 24 saat tam gün aralıksız takip olacak işler için ikinci bir ekip oluşturulmakta ve o şekilde takibe devam edilmektedir.
Bu verilen fiyatlar minimum en düşük zorluk derecesinde olan fiyatlardır. Yapılacak işe, Kullanılacak ekipmana ve takip süresine göre fiyatlar artmaktadır.
Dedektif fiyatları hesaplanırken ilk dikkat edilen husus işin zorluk derecesidir. Takip edilecek kişinin mesleği, Statüsü tüm hususlar zorluk derecesini etkilemektedir.
Takip edilen kişinin gece kulübü, eğlence mekanı, Alkollü mekanlar vb yerlerde geçireceği zamanlarda ve bu yerlerde yapılan harcamalar ekstra olarak ücretlendirilmektedir.
DAT Dedektiflik olarak müşterilerimize her zaman en şeffaf, en kaliteli, en güvenilir hizmeti en uygun Dedektif fiyatları ile sunmaya çalıştığımızı bilmeniz için tüm detaylar ayrıca bilgi sahibi olmanız için açıkça yazılmıştır.
Ümit Hakan Karakaya
07 Yorumla- 1 yıl
Merhaba size bişi sora bilirmiyim
- 1 yıl
Tabikide
- 1 yıl
Ben birine aşık oldum avmde, mağazada, kendisi müşteriydi bişi alıp çıktı, benle tanışmak istedi ama ailem yanımda olduug için tepki veremedim, şimdi onu bulmak istiyorum, bana dedektif yardımcı ola bilir mi bu konuda? gördüğüm tarih saat ve mağaza aklımda, bişi yapıla bilir mi?😭
- 1 yıl
Bu konuda yardımcı olabiliriz diyenlere itibar etmeyin bence
- 1 yıl
Mümkün değil mi yani?
- 1 yıl
@sometimeonesmile mümkün ama düşük ihtimal, paranızı boşa savurmayın bence.
- 1 yıl
Peki başka hangi yolla bula bilirm onu? yardımcı ola bilirmisiniz? bağcılar bayrampaşa civarında yaşadıgını tahmin ediyorum😭😭
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 588 cevap paylaştı. Josef Erdem diye biri vardı koca kafalı keltoş biri. Yanında da 2 tane bodyguard vardı siyah elbiseli çam yarması gibi :)) SHOW TV de çıkardı. Mercedes Vito zırhlı araçları vardı. Müşterinin aldatıldığından emin olduktan sonra çektikleri videoları müşteriye izletip birlikte suç üstü yaparlardı :D Aslında bir reality show muydu yoksa gerçek miydi bilemiyorum ama müşterileri hep zengin kişilerdi. Bu itibarla söyleyebilirim ki çok para isterler kardeş. Bu bir ekip işi ve süreç işi. Eşini takip edecek kişi belki en az 2-3 ay takip etmek zorunda kalacak. Bence en az 5 bin tlden başlar bu iş. O da en az.
01 Yorumla
+1 yılbenim babam dedektif günlük 90 tl ye haftalıkta 390 istersen ben sölerim tabii eğr Ankara ve istanbuldaysan sadece oralara gidyo biz istanbuldayız ankaradaysan yol masrafını sen öde haftada tıkır tıkır herşey önüne gelirr 16 yıldır dedektifff ama eğer pahalıysa sen bilirsin
13 Yorumla- +1 yıl
Babanizin iletisim bilgilerini paylasirmisiniz lütfen bize bir dedektif lazim tsk ederim
- +1 yıl
İletişim bilgisini alabilir miyim babanızın
+1 yılEşinin en yakin mesai arkadasiyim. Anlasabiliriz :D
10 Yorumla
+1 yılmerhaba. Ben aralık ayında mydedektiflik (www. mydedektiflik. com. tr) özel dedektif mehtap hanımlarla çalıştım. 1 hafta takip sürdü 24 saat takip ettiler. İstanbuldaydı takip 15.000 tl ye çalıştım. Halel hoş olsun çünkü mahkemede kullandım fazlasını aldım
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 336 cevap paylaştı. valla ablacım tam yerine geldin gel bak
uzak takip 1000 kağıt
yakın takip 2000 kağıt
çok yakın takip 5000 kağıt
extra masraflar senden öğrenmek istediğini çözünce +%25 gibi cüzi bir primimiz var...00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 331 cevap paylaştı. hangi şehirdesin mj atarmısın özelden yardımcı olabilirim
10 Yorumla
+1 yılBen yapam mı mont da giyerim şapka da takarım pipo da hazır. Lütfen yaa para istemez :(
01 YorumlaÖyle bir meslek var mı yahu?
Bilmiyordum bak.
Ama ben itinayla takip edebilirim saat başına 50 TL00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6,3b cevap paylaştı. İstanbul ve ankarada özel dedektif büroları olduğunu duymuştum. nette araştırsana. fiyatları hakkında bilgim yok ama aylık 3-5 bin liradan aşağı olacağını sanmam.
00 Yorumla
+1 yılAbla öğrenciyim bana yarisini ver bide yolu karşıla ben yapiyim hem sevaba girersin abllaaa nolur ciddiyim
03 Yorumla- +1 yıl
Adanadaykisin zaten ıstanbulda olsan neyse abla benim banka hesabıma para yatır sen çünkü ıstanbulun gece alemi var biliyon esin gelirse takip ederim
Dedektifi geç katil tut Deepweb da var :D ama deeeeeep :D
00 YorumlaSuraya bır bak danıs derım gercekten kalıtelı hızmetı var fıyatıda uygundur ramazan dolayısı ıle
dedektiflikajansi. com00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi il uygun fiyata yaparım bu işi paraya ihtiyacım var :D
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılüniversite öğrencisiym 20 yaşındayım üst düzey ingilizcem var iyi derece bilgisayar kullanırım. ek iş olarak futbolculuk yapıyorum. tecrübesiz olduğuma bakmayın çok dizi film izlemişliğim vardır acımasızımdır bu işi istiyorum!
Cevap sahibi+1 yılvallaha bende adanadayım.
Cevap sahibi+1 yılnerde yüreğir seyhan çukurova?
Cevap sahibi+1 yıltamam yakınız bu işi istiyorum bende özaldayım
Cevap sahibi+1 yılhadi vermiyon mu bu işi
+1 yılveysel bey babanizin telefon numarasini bana gönderirmisiniz ilgileniyorum dedektif ile. Tsk ederim
00 YorumlaSaatlik ucretle calisiyorlar saati yuz lira falan bunun yerine bos birine gunlk otuz liraya halet
00 Yorumlavalla ben takip edeibilirim eğer ankaradaysaa :D
02 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılya ben olabilir miyim hep hayalimdi abla nolur be
11 Yorumla:D :D
+1 yılsen çok yanlış yere gelmişsin
00 Yorumla
+1 yılvar mı böle birşey yasalmi?
02 Yorumla- +1 yıl
Amerika da falan olduğunu duymuştum ama Türkiye de olduğunu bilmiyordum.
+1 yılSeni Keklerler knk Yok bizim memlekette Öyle bişe
00 Yorumlaturkıyede dedektıf ne arar kanks
02 Yorumla
+1 yılEvliliğiniz zaten bitmiş panpa, niye zorluyosun?
01 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılHangi şehir ben yapayim :D
01 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHanimefendi hangi ildesiniz
01 Yorumla
+1 yılBen bu işi ustlenirim 1000 liraya anlaşalım :)
00 Yorumla
+1 yılGünlük 50 tl + yol + yemek ben gelirim :S
00 Yorumla
+1 yılçok fena paranoya olmuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUfak işlere bakmıyorum :)
10 YorumlaBen takip ederim az paraya np
00 Yorumlafilm gibi ülke.
10 Yorumla
+1 yılKoptum resmen :-D
10 Yorumla
+1 yılwww. dedektifin. online
00 Yorumlaaldatıyormusun onu
00 YorumlaBen tutarım para lazım
00 YorumlaNerede?
02 Yorumlagünlüğü 500 lira
00 Yorumla
+1 yılVay la ciddimisin :)